• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim basenlerim fena tam armut vücudum.

Canım ben şubattan beri anneannemde kalıyorum ancak eczaneye gidince tartılabiliyorum. En son 75.3 çıktım. Annemlere tartıyı getirir misiniz demek hiç aklıma gelmedi.
Kuzum zuzu ile kilonuz aşşağı yukarı aynı ozman ikiniz yarışırdıniz ne güzel olurdu öyle çok eylenceli oluyordu eskiden yapıyorduk ya ama senin tartın yok işteee :110: kuzum netten alsan kargo oraya getiriyormu ? En uygun fiyatlisindan bitane alıp başlayabilirsin

Yok aman burası iyi böyle eriyip yok olana kadar devam 😂😂

Sizi gidi pis şişkolar :KK70: :KK70: :KK70::KK70:
Şaka bir yana iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum :KK68:

Sağol canım ❤
Ayyy inanmıyorum yaaa şuan yanında resmen biz şişko kaldık:eek: sen 52 ye geçiyorsun bense 62 yim :kızgın: aramızda resmen 10 kilo oldu :KK70::KK70:

**14.TAKİM 672.ETAP***

Luluuu94 ( 54.9///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.2///%)
fit blone (62.3///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (87.4///%)
obezzto (89.1///% )
Pamukprncess(65.3/64.6/-700gr/%0.45)

14.takim ortalamasi:
Maşallah canım çok güzel vermişsin 👍😍 :nazar:

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 Luluuu94 250265---------------
magickk magickk 145---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess 120120---132-152--207-------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 175120200120---------
caroline84 caroline84 90------120---------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------

Ama olculerimiz aynı hatta senden fazla bile sayilir olculerim herşey tartı değil bence 🙂
:oops: yok canım ya fazla diildir okadar ince diilim :KK23:
1 saat sporu iki ve dört yaşındaki erkek çocuklarıma rağmen tamamlamış bulunuyorum gece zaman olursa yine 20 dk daha yürümeyi düşünüyorum:KK66:
Tebrikler canım 👏 çok azimli gidiyorsun 👏 ayrıca güzelde kilo vermişsin maşallah 🧿 bu gidişle bu sefer eskisinden bile daha zayıf olarak mezun olacaksın 🤩

Son düzenleme:
Kuzum zuzu ile kilonuz aşşağı yukarı aynı ozman ikiniz yarışırdıniz ne güzel olurdu öyle çok eylenceli oluyordu eskiden yapıyorduk ya ama senin tartın yok işteee :110: kuzum netten alsan kargo oraya getiriyormu ? En uygun fiyatlisindan bitane alıp başlayabilirsin
Kargo buraya gelmiyormuş. Kuzenim şehre inmen lazım ya da sen sipariş ver ben geldiğinde gider alır getiririm dedi. Bende o zaman vazgeçtim. Eczanede tartılıyorum diye çok umursamıyordum ama virüs yüzünden giremeyince ihtiyaç var tabiki.

:oops: yok canım ya fazla diildir okadar ince diilim :KK23:

Tebrikler canım 👏 çok azimli gidiyorsun 👏 ayrıca güzelde kilo vermişsin maşallah 🧿 bu gidişle bu sefer eskisinden bile daha zayıf olarak mezun olacaksın 🤩
İnşallah ya 57 dedim hedef ama gönlüm başka rakamdan yana bakalım yaza kaç kilo olcaz

Bugünkü sporun aksine menü fenaydi azıcık hep annemin taze toplayıp sardığı ekşimsi yapraklar yüzünden :olamaz:
Sabah iki dilim ekmek omlet salatalık domates kkpeynir TK tahinpekmez
Ara bir avuç kuruyemiş
Öğlen sebze çorbası
Ara kahve iki hurma
Akşam Küçük tabak dolusu yaprak sarma cacık minik lavaş
Spor 38 dk pump 22 dk hızlı tempo yürüdüm su 2.5 lt

Kargo buraya gelmiyormuş. Kuzenim şehre inmen lazım ya da sen sipariş ver ben geldiğinde gider alır getiririm dedi. Bende o zaman vazgeçtim. Eczanede tartılıyorum diye çok umursamıyordum ama virüs yüzünden giremeyince ihtiyaç var tabiki.
Alla alla buraya geliyor ama 🤔🤔🤔 Bayburt'ta yani 😊

Back