- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.901
Bende 70 görsem keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 ı bile görürsün kuzum ben 14.Takıma ilk geldiğimde 72 ile geldim hatta 1.takmdan izinli olarak gelmiştim ve oraya başlngiç kilom 75.8 idi ve 60.6 ile burda mezun olmuştum isteyince oluyor bak bizde o kilolardan geldik şimdi de 50li kilolarda olmak için geldim istersek herşeyi yaparızBende 70 görsem keşke
Zuzum ben 86 ile dogu.ma girdim düşünBende 70 görsem keşke
Ben hala buradayım ama ayıp oluyor
Bende üzüldüm gayet iyi anlaşıyorduk hepimiz gitmeselerdi keşke ama hayırlısı olsun canımOnlar benim arkadaşlarım üzüldüm gitmelerine zaten Birlikte karar verip geldik, sosyal olarak da tanıyorum seviyorum .. ben moni kaptanla aynı takımda olmak istemedim yoksa tanıdığım insanlar beni çok motive de ediyorlardi
Aynen bende 84 kiloya çıktım doğum yaptıktan sonrada aynıydım 25 kilo verdimZuzum ben 86 ile dogu.ma girdim düşün
İlkinde 86 dan sonra 55 e düştüm
Şimdi de gariptir yine 86 dan düştüm tabi çocuğun vs kilosunu cikarirsan
Bende anlamadım ama burası oldum olası gelişime kapalı köyde toplasan 10 hane yok. Onlarda hep akrabaAlla alla buraya geliyor ama Bayburt'ta yani
Millet köyden kargo ile peynir ,zeytin vs. Sipariş getirtiyor yada ordakilere kargo yolluyor o köyler de hep oluyor yani canım Allah Allah sizinkinde niye yok acaba Muhtara bıraksa kargocu ?Bende anlamadım ama burası oldum olası gelişime kapalı köyde toplasan 10 hane yok. Onlarda hep akraba
Eskiden kargo bakkala bırakılırdı şimdi o da kalkmış. Buranın muhtarında iş yok sanırım.
Canım süper nazar değmesinSağol canım ya daha da aşağısıydi ama su kaybı mi acaba diye yazamadım bende şaşkınım hiç bu kilolar da bu kadar verememisim ama bu hafta baya dikkat ettim sporda düzenli olunca demekki maşallah diyelim
Süper ben spor yapmayınca durdu sanki.1 saat sporu iki ve dört yaşındaki erkek çocuklarıma rağmen tamamlamış bulunuyorum gece zaman olursa yine 20 dk daha yürümeyi düşünüyorum
Bakkalın abisi zaten muhtar. Bilmiyorum. Burası eskiden başka bir yere bağlıydı. Şimdi bağlı olduğumuz yer bize çok ters niye oraya bağlanmışız bende anlamadım. İyi hoş ben dediğin gibi alışverişimi isimli marketten yapıyorum o eve getiriyor da. Normal kargo buraya çıkmıyormuş. Muhtar huysuz ya. Babamların geldiğini gördü söylemediği kalmadı. Sanki babamlar terörist. Toplu ölüm yapacaklar. Bomba attı sanki babam.Millet köyden kargo ile peynir ,zeytin vs. Sipariş getirtiyor yada ordakilere kargo yolluyor o köyler de hep oluyor yani canım Allah Allah sizinkinde niye yok acaba Muhtara bıraksa kargocu ?
Geçmiş olsun canım yaKızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.
Sağol canım. Bu gecede uykusuz korkuyla geçti. Acilde her şeye bakmışlar. Korkum platin kaydı tekrar ameliyat olur mu diyeydi. Tomografi temiz çıkmış.Geçmiş olsun canım ya
Merak ediyor demekki canım iyi düşünelim akraba ise bideSağol canım. Bu gecede uykusuz korkuyla geçti. Acilde her şeye bakmışlar. Korkum platin kaydı tekrar ameliyat olur mu diyeydi. Tomografi temiz çıkmış.
Meraklı komşumuz gecenin üç küsüründe evinden çıktı geldi. Gerçekten tam komşu dedim birkez daha ben anneannemin yatağını temizlerken baktım ara ara uyanıp camdan bakıyor. O da evinde bekledi ne oldu diye. Garip bir kadın ama ona da alıştım artık.
Rahmetli kocası akrabamızmış. Maşallah akrabam olsa bu kadar yakın olamazdı.Merak ediyor demekki canım iyi düşünelim akraba ise bide
İyimi şimdi geldilermi
Evet sporsuz bende veremiyordumSüper ben spor yapmayınca durdu sanki.
Çok iyisin şimdi maşallahAynen bende 84 kiloya çıktım doğum yaptıktan sonrada aynıydım 25 kilo verdim