Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 ---------------------
magickk 145---------------------
@fit blonde---------------------
Pamukprncess 120120----------------
obezzto ---------------------
nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 175120---------------
caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237------------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------

Luluuu94 250265---------------
M mochachocolate 237------------------
[/QUOTE]

Menü sbaha iki haşlanmış yumurta, yoğurt peynir zeytin domates salatalık bir TK çikolata
Öğlen special k
Akşam 4 kaşık pilav ve cacık çocukların doğum günü bir ince dilim pasta ve az cips yedim maalesef spora rağmen çok yavaş killo veriyorum eskiden metabolizmam çok iyiydi yavaşlamış yarın öbür gün kabak detoksu yapacağım işe yarar inşallah
Spor 30 dk pump it 120 puan ve su 2 lt

Siz yine de genelleme yapmayın
Bütün genellemeler yanlıştır

Çok karbonhidrat pamuşum ya

valla san fransisco,los angles ve san diego da bulundum.. kara cuma da oradaydım.. tüm o alışveriş çılgınlarının arasında.. ama hiç obez görmedim diyebilirim.. özellikle san diego müthişti.. kendimden utandım..

San diegodaydım

şimdi izmirde yaşayan biri hatta izmirli olarak 96 kilo da olarak bu söylediklerine alındım evim deniz görmüyor diye şişmanım demekki şişmanlık sadece kültürel yapıyla alakalı şöyle olabilir; beden algısı ve dayatması diye birşey var; sahil kesimi modaya meraklı, insanlar ne dere meraklı, sağlıktan çok beden duruşu ile ilgileniyorlar.. moda diye pilates ve yoga yapan çok insan tanıyorum o taraflarda oturan.. ama gerçekten hakkını veren insanlar da var..
ben mesela ayşegül çoruhluyu hatim indirmiş, rafine şekersiz 2 yılını geçirmiş, smoothie güzeliyken bir dönem, şimdi kilolarla savaşıyorum.. sanırım bir tarafım taşralı

Merhaba arkadaşlar, ben şimdi kendime vakit ayırabildim.. gelip gününü yazıp gidicem..
sabah; yarım simit, peynir, zeytin, 1 bardak kahve
Öğleden sonra; 2 adet karnıyarık, salata, yoğurt
Akşamüstü; 1 elma

su: 3 lt
Spor yok.. bu haftanın cezalısı kesin ben olucam ya

Sabah 11.30
Sucuklu yumurta
Zeytin tereyağ
Fındık
Salatalık domates biber üstüne lor peyniri
Roka

Akşam 19.50
Pırasa
Bakla yemeği
Salata
Pancar yoğurtlaması
Yoğurt
2.5 litreye yakın su
Yeşilçay türk kahvesi
Spor
Squat 150 60
Plank 30 sn 4set 40
İpsiz ip atlama zıplama 200 24
Jumping jack 136 33
Cardio 10 dakika 60
Yoga 20 dakika 40
Toplam 257

Luluuu94 250265---------------
M mochachocolate 237257---------------

Yok yaa ben yaparken ayağıma dolaniyo yaotirmiyo ne güzel sportif çocuk bnmkide mama diye geziyo diyeti sabote ediyo
Onu bazen bizimkide yapıyor ama oyun olsun diye ayağıma yapışıyor ip atlarken ipimi tutuyor falan sen plank dur ben arkana bineyim diyor ne zaman yatay bir harekete yeltensem ben nerene çıkabilirim diyor

bnde ananemin bana hiç kilolusun dedigini bilmem gerçi annemde demez biz kendi kendimize işte
Anneme babama çok kilo almışsınız diyor. Hatta dedem babamdan için ben ona yemek yedirmicem dedi biraz kilo versin dedi.
Eğitim her konuda önemli bu konuda sana katılıyorum. Fakat benim için olay komik oluyor. Anneannem sabah kilo alsın diyor. Dedem bu kadar yemeye nasıl kilo almıyorsun diyor. Annem akşam az ye kilo alma kilo ver diyor. Babamsa o kadar hareket edip nasıl hala şişmansın anlamıyorum diyor. Ben cidden kilomu her geçen gün daha çok merak ediyorum. Eczanede virüs yüzünden içeri sokmadıkları için tartılamadım. Çekingen ben diyemedim o sırada tartılmak istiyorum diye.

Kızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem. Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor.

Aynen canım köylünün çoğunun spora özene bezene tabak hazırlamaya falan vakti olmuyor ki bı kere akşama kadar hareketliler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…