- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.641
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 145--- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@fit blonde | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 175 | 120 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 250 | 265 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Yok yaa ben yaparken ayağıma dolaniyo yaotirmiyoBeraber yapmıyormu seninle canım biz beraber yapıyoruz ki bazen kendi istiyor zorla yaptırıyor
Siz yine de genelleme yapmayınKatılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorum
Çok karbonhidrat pamuşum yaMenü sbaha iki haşlanmış yumurta, yoğurt peynir zeytin domates salatalık bir TK çikolata
Öğlen special k
Akşam 4 kaşık pilav ve cacık çocukların doğum günü bir ince dilim pasta ve az cips yedim maalesef spora rağmen çok yavaş killo veriyorum eskiden metabolizmam çok iyiydi yavaşlamış yarın öbür gün kabak detoksu yapacağım işe yarar inşallah
Spor 30 dk pump it 120 puan ve su 2 lt
benim babane/dedem de öyleydiyemek yeyip giderdim, evde iyi yiyememiştirsin diye tekrar yedirirlerdi. Yemem diye diretirsem "yemek yemeyeceksen bize gelme" derlerdi. Zayıfları hiç sevmezlerdi rahmetliler zayıf insanlara hasta ve sağlıksız gözüyle bakarlardı..
sen başka bir yere gitmiş olmayasın kuzum ya?Şimdi senin anlattığın Amerika ise bizim seyrettiğimiz ne, e bizim seyrettiğimiz Amerika ise senin gittiğin yer neresi?? Nowzaranın obezleri uzaydan mı geldi, yoksa onlar birer aktör mü? Aklımda deli sorular Hiç Amerika görmemiş bir insan olarak şu an gelen bütün bilgilere açığım
San diegodaydımBen de 1.5 sene yaşadım, benim yaşadığım yerde koşu yapanlarin sayısı inanilmazdi ve yoga yapanlarin. Daha tasra kisimlarda yaşayanlar daha kilolu olabilir. Zaten sağlıklı beslenmek fast fooddan daha pahalıya geliyordu. Sen neredeydin?
Katılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorum
Ne güzel olmuş canım ellerine sağlıkAy böyle balon püskülü yaptım.. bu kızın işi niye bitmiyor diyenler için paylaşayım..
| 250 | 265 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | 257 | --- | --- | --- | --- | --- |
Onu bazen bizimkide yapıyor ama oyun olsun diye ayağıma yapışıyor ip atlarken ipimi tutuyor falan sen plank dur ben arkana bineyim diyor ne zaman yatay bir harekete yeltensem ben nerene çıkabilirim diyorYok yaa ben yaparken ayağıma dolaniyo yaotirmiyone güzel sportif çocuk bnmkide mama diye geziyo diyeti sabote ediyo
Anneme babama çok kilo almışsınız diyor. Hatta dedem babamdan için ben ona yemek yedirmicem dedi biraz kilo versin dedi.bnde ananemin bana hiç kilolusun dedigini bilmem gerçi annemde demez biz kendi kendimize işte
Eğitim her konuda önemli bu konuda sana katılıyorum. Fakat benim için olay komik oluyor. Anneannem sabah kilo alsın diyor. Dedem bu kadar yemeye nasıl kilo almıyorsun diyor. Annem akşam az ye kilo alma kilo ver diyor. Babamsa o kadar hareket edip nasıl hala şişmansın anlamıyorum diyor. Ben cidden kilomu her geçen gün daha çok merak ediyorum. Eczanede virüs yüzünden içeri sokmadıkları için tartılamadım. Çekingen ben diyemedim o sırada tartılmak istiyorum diye.Malesef canm Türk halkının bu yanlış bakış açısi ve çocuk yetiştirme tarzı 1.kilo problemi zaten çocukken kilo almamızı sağlayamasalar bile bilinç altına öylebir empoze ediyorlar ki ergenlikte yada daha ileride kilo alıyor ve bundan rahatsızlık duymuyorsun çünki daha çok güzelleştigin sana devlı empoze edilmiş niye kötü hissedesin sonra takiii ko çok yüksek yere geliyor busefer sende rahatsız oluyorsun kendileride senin kilo vermen gerek diyorailelere kilo konusunda da eğitim şart
Kızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem.Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor.
Aynen canım köylünün çoğunun spora özene bezene tabak hazırlamaya falan vakti olmuyor ki bı kere akşama kadar hareketliler zatenKızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem.Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?