- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.661
İyi çok şükür oglumu uyutmaya calsiyoeum siz nasılsınızUyanık olan kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi çok şükür oglumu uyutmaya calsiyoeum siz nasılsınızUyanık olan kızlar nasılsınız
İyiyim bende canım sahuru yaptım oturuyorumİyi çok şükür oglumu uyutmaya calsiyoeum siz nasılsınız
Kiloyu yaşanılan bölge üzerinden analiz etmek bizi doğru sonuca götürmez. Binbir türlü faktör var sonuç her zaman farklı çıkar. O yüzden bu konuda tespit yapmak hatalı olur..Kızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem. Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor.
UykuluuuUyanık olan kızlar nasılsınız
Bende geçiyorum artık şunun şurasında oğlum uyanıp hadi kalk benim uykum bitti aydınlık olmuş diyene kadar vaktim varUykuluuu
Şekil a ben ve ailem. Bütün köylü sıfır beden benim aile obez.Kiloyu yaşanılan bölge üzerinden analiz etmek bizi doğru sonuca götürmez. Binbir türlü faktör var sonuç her zaman farklı çıkar. O yüzden bu konuda tespit yapmak hatalı olur..
45 senedir İstanbul da boğaza bakarak büyüdüm, evim sahile sıfır, her gün yürüyenleri görüyorum ne yaptım? Hiç. Ayrıca burada en beğenmediğin semtte dahi olimpik havuzu var devletin bedava. En beğenmediğin mahallede dahi bak ilçe demiyorum mahalle diyorum bedava spor salonu var ve insanlar gidiyor. Gitmek isteyen, spor yapmak isteyenler için her yerde her türlü imkan var yani fakat istemedikten sonra kimse kimseye zorla kilo verdiremez
İyiyiz çok şükür sen nasılsınHayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız
Genelde aktif köylüler zaten öyle olur nispeten daha sağlıklı yaşıyorlar ve fiziksel işleri daha ağır.. şişmanlık genetik midir anlamadımKızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem. Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor.
Al beni yanına ya benim de işkolikliğim başıma dert.. işlere boğulacağına kendinle ilgilen işte ne var demi.. ama yok..Kiloyu yaşanılan bölge üzerinden analiz etmek bizi doğru sonuca götürmez. Binbir türlü faktör var sonuç her zaman farklı çıkar. O yüzden bu konuda tespit yapmak hatalı olur..
45 senedir İstanbul da boğaza bakarak büyüdüm, evim sahile sıfır, her gün yürüyenleri görüyorum ne yaptım? Hiç. Ayrıca burada en beğenmediğin semtte dahi olimpik havuzu var devletin bedava. En beğenmediğin mahallede dahi bak ilçe demiyorum mahalle diyorum bedava spor salonu var ve insanlar gidiyor. Gitmek isteyen, spor yapmak isteyenler için her yerde her türlü imkan var yani fakat istemedikten sonra kimse kimseye zorla kilo verdiremez
İYİYİM bende ramazan ev iş derken geçiyor zamanİyiyiz çok şükür sen nasılsın
Sen zaten onla oyun oynarken yeterince kalori yakiyorsundur. Ben çok hareketsiz kaldım karantinada, sporla ne kadar telafi edebiliyorum bilmiyorum. İşyerinde sağa sola durmadan yürüyorduk, evde çok olmuyor. İşlerle de pek aram yok acikcasi20 aylık daha oralara var yani beni zorlayan şey tek başına oyun oynamiyo TV izlemiyo herşeyi beraber yapalm istiyo yoksa su yaşında da rahat edebilirdim normal bı çocuk olsa
Anne tarafında en şişman benim annem ve anneannem. Dedem boyu 1.80'den fazla large bile beline bol. Babam ise 3xl dar geliyor. Akrabaların hepsi small ve xsmall sanırım biz genetiği bozuyoruz. Bilmiyorum ki üvey evlatlar mı?Genelde aktif köylüler zaten öyle olur nispeten daha sağlıklı yaşıyorlar ve fiziksel işleri daha ağır.. şişmanlık genetik midir anlamadım
Ramazan demişken karşı komşumuzda bu sabah sahura kalkmadınız dedi. Ben de doğrucu mehmet regl oldum dedim. Anneannem de diyor. Gece geç yattık yiyip uyuduk deseydin ya diyor. Kendimi biri bizi gözetliyor evinde gibi hissediyorum.İYİYİM bende ramazan ev iş derken geçiyor zaman
En güzel cevap sanane demek ama onu da insan iyi niyetinden diyemiyorRamazan demişken karşı komşumuzda bu sabah sahura kalkmadınız dedi. Ben de doğrucu mehmet regl oldum dedim. Anneannem de diyor. Gece geç yattık yiyip uyuduk deseydin ya diyor. Kendimi biri bizi gözetliyor evinde gibi hissediyorum.
Kızlar biz büyük şehirlerin merkez ve kırsalı arasındaki farkdan bahsettik gözle görülen ap açık bir gerçek ver inanmak istemeyen inanmasın size göre büyük şehirleri merkez ve kırsalı aynı derece spor ve sağlıklı beslenmeye önem verip aynı derece dar gelirli 10 çocuklu ailelerin sağlıklı beslenmeye ayıracağı bitçe ile iyi gelirli ve tek çocuklu ailelerin ayıracağı bütçe aynıdır filan diye hayaliniz varsa birşey diyemem bu bu ABD nin tamamını şişman sanman genelleme yani ben tam tersine şehir içerisinde bile bu durum değişken ama statünün yadırganamaz bir yarattığı fark var diyorum bu genel bir halk değerlendirmesi konusu idi zaten dar gelirli ailelerde temel gıda ekmek olarak kilo veremiyor 5 çocuklu kadın onları nereye bırakıp spora gitsin vs. Bazı kabullenilmesi gereken gerçekler var bu her Ülkede var konu bu idi açık şekilde de köy, kasaba kesinlikle konu dahili diildi onların yaşam tarzı kökünden farklı zatenKiloyu yaşanılan bölge üzerinden analiz etmek bizi doğru sonuca götürmez. Binbir türlü faktör var sonuç her zaman farklı çıkar. O yüzden bu konuda tespit yapmak hatalı olur..
Konu köy diil di zaten şehir içi duruk idi ama niye ap açık yazıyı oraya çaptırmşlar anlamadım zaten köylerde yaşam tarzı başlı başına farklı canım bazı köyle çok şişmandır çünki ağır iş koşu yoktur ve yiyecekleri bol yağlı ağır vs. Gıdalardır bazı köyler de dediğin gibi iş ağır ne yese eritiyorlar vs. Afrikaya kalkıp sağlıklı beslenme tabağı hazırla diyemeyiz yani bizim konumuz bu gerçeklikti ama neden bahsettiğimiz zaten anlaşılamamışŞekil a ben ve ailem. Bütün köylü sıfır beden benim aile obez.
Köylü diye bir konu geçmedi zaten bu niye köye çevirdiniz durumu anlamadm ayrıca bir çok köydede şişman genç var Allah aşkın bizim kültürümüz zaten atalarımız bir dirh et bin ayıp örter demişler düşünün kiloya verdikleri değeri ve zayıf insanı zaten hasta yada bakımsız vs. Gibi görür dolgun beğenilirdi şimdi neden başka ülke de yaşanıyor gibi inkar edildi bunlar anlamadm birşey yanlış anlamyp savunma ihtiyaci hissetsek bile gerçeklwri çarpıtamayz gızle görülen bir gerçek var zaten gezmedi iseniz filmlerde bile ege de vs. De şişman çocukları görebilirsiniz bepgesellerde de çünki iş gücü ağır deiil ve durumları çok iyi bazı böyle olan köyler yediklerini yakamıyor bizim yemek kültürümüz de çok ağır ülkenin köylüleri zayıf diye bir genelleme olamaz tar tersine köylü kadınların 50 kilo sunu hiç görmedimAynen canım köylünün çoğunun spora özene bezene tabak hazırlamaya falan vakti olmuyor ki bı kere akşama kadar hareketliler zaten