• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 Luluuu94 ---------------------
magickk magickk 145---------------------
@fit blonde---------------------
Pamukprncess Pamukprncess 120120----------------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 175120---------------
caroline84 caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237------------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------

Luluuu94 Luluuu94 250265---------------
M mochachocolate 237------------------
[/QUOTE]

Menü sbaha iki haşlanmış yumurta, yoğurt peynir zeytin domates salatalık bir TK çikolata
Öğlen special k
Akşam 4 kaşık pilav ve cacık çocukların doğum günü bir ince dilim pasta ve az cips yedim maalesef spora rağmen çok yavaş killo veriyorum eskiden metabolizmam çok iyiydi yavaşlamış yarın öbür gün kabak detoksu yapacağım işe yarar inşallah
Spor 30 dk pump it 120 puan ve su 2 lt

Katılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorum 👍
Siz yine de genelleme yapmayın
Bütün genellemeler yanlıştır

Menü sbaha iki haşlanmış yumurta, yoğurt peynir zeytin domates salatalık bir TK çikolata
Öğlen special k
Akşam 4 kaşık pilav ve cacık çocukların doğum günü bir ince dilim pasta ve az cips yedim maalesef spora rağmen çok yavaş killo veriyorum eskiden metabolizmam çok iyiydi yavaşlamış yarın öbür gün kabak detoksu yapacağım işe yarar inşallah
Spor 30 dk pump it 120 puan ve su 2 lt
Çok karbonhidrat pamuşum ya🤔🤔

benim babane/dedem de öyleydi :KK43: yemek yeyip giderdim, evde iyi yiyememiştirsin diye tekrar yedirirlerdi. Yemem diye diretirsem "yemek yemeyeceksen bize gelme" derlerdi. Zayıfları hiç sevmezlerdi rahmetliler :KK43: zayıf insanlara hasta ve sağlıksız gözüyle bakarlardı..

sen başka bir yere gitmiş olmayasın kuzum ya? 🤪🤪Şimdi senin anlattığın Amerika ise bizim seyrettiğimiz ne, e bizim seyrettiğimiz Amerika ise senin gittiğin yer neresi?? Nowzaranın obezleri uzaydan mı geldi, yoksa onlar birer aktör mü? Aklımda deli sorular 🤪Hiç Amerika görmemiş bir insan olarak şu an gelen bütün bilgilere açığım🤣🤣

valla san fransisco,los angles ve san diego da bulundum.. kara cuma da oradaydım.. tüm o alışveriş çılgınlarının arasında.. ama hiç obez görmedim diyebilirim.. özellikle san diego müthişti.. kendimden utandım..

Ben de 1.5 sene yaşadım, benim yaşadığım yerde koşu yapanlarin sayısı inanilmazdi ve yoga yapanlarin. Daha tasra kisimlarda yaşayanlar daha kilolu olabilir. Zaten sağlıklı beslenmek fast fooddan daha pahalıya geliyordu. Sen neredeydin?
San diegodaydım
Katılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorum 👍

şimdi izmirde yaşayan biri hatta izmirli olarak 96 kilo da olarak bu söylediklerine alındım 😝 evim deniz görmüyor diye şişmanım demekki 😱 şişmanlık sadece kültürel yapıyla alakalı şöyle olabilir; beden algısı ve dayatması diye birşey var; sahil kesimi modaya meraklı, insanlar ne dere meraklı, sağlıktan çok beden duruşu ile ilgileniyorlar.. moda diye pilates ve yoga yapan çok insan tanıyorum o taraflarda oturan.. ama gerçekten hakkını veren insanlar da var..
ben mesela ayşegül çoruhluyu hatim indirmiş, rafine şekersiz 2 yılını geçirmiş, smoothie güzeliyken bir dönem, şimdi kilolarla savaşıyorum.. sanırım bir tarafım taşralı 😹

Ay böyle balon püskülü yaptım.. bu kızın işi niye bitmiyor diyenler için paylaşayım.. 😹

Eklentiler

• 3293E31E-77D0-4F79-9819-5BCB51391FF2.jpeg
    3293E31E-77D0-4F79-9819-5BCB51391FF2.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 23
20200428_120122.jpg

Sabah 11.30
Sucuklu yumurta
Zeytin tereyağ
Fındık
Salatalık domates biber üstüne lor peyniri
Roka
20200428_191542.jpg

Akşam 19.50
Pırasa
Bakla yemeği
Salata
Pancar yoğurtlaması
Yoğurt
2.5 litreye yakın su
Yeşilçay türk kahvesi
Spor
Squat 150 60
Plank 30 sn 4set 40
İpsiz ip atlama zıplama 200 24
Jumping jack 136 33
Cardio 10 dakika 60
Yoga 20 dakika 40
Toplam 257

Luluuu94 Luluuu94 250265---------------
M mochachocolate 237257---------------

Yok yaa ben yaparken ayağıma dolaniyo yaotirmiyo 😂 ne güzel sportif çocuk bnmkide mama diye geziyo diyeti sabote ediyo 😂
Onu bazen bizimkide yapıyor ama oyun olsun diye ayağıma yapışıyor ip atlarken ipimi tutuyor falan sen plank dur ben arkana bineyim diyor ne zaman yatay bir harekete yeltensem ben nerene çıkabilirim diyor 😂😂

:KK70: bnde ananemin bana hiç kilolusun dedigini bilmem :KK70: gerçi annemde demez biz kendi kendimize işte 😁
Anneme babama çok kilo almışsınız diyor. Hatta dedem babamdan için ben ona yemek yedirmicem dedi biraz kilo versin dedi. :KK70: :KK70:
Malesef canm Türk halkının bu yanlış bakış açısi ve çocuk yetiştirme tarzı 1.kilo problemi zaten çocukken kilo almamızı sağlayamasalar bile bilinç altına öylebir empoze ediyorlar ki ergenlikte yada daha ileride kilo alıyor ve bundan rahatsızlık duymuyorsun çünki daha çok güzelleştigin sana devlı empoze edilmiş niye kötü hissedesin sonra takiii ko çok yüksek yere geliyor busefer sende rahatsız oluyorsun kendileride senin kilo vermen gerek diyor 😶 ailelere kilo konusunda da eğitim şart
Eğitim her konuda önemli bu konuda sana katılıyorum. Fakat benim için olay komik oluyor. Anneannem sabah kilo alsın diyor. Dedem bu kadar yemeye nasıl kilo almıyorsun diyor. Annem akşam az ye kilo alma kilo ver diyor. Babamsa o kadar hareket edip nasıl hala şişmansın anlamıyorum diyor. Ben cidden kilomu her geçen gün daha çok merak ediyorum. Eczanede virüs yüzünden içeri sokmadıkları için tartılamadım. Çekingen ben diyemedim o sırada tartılmak istiyorum diye.:KK70::KK70:

Kızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem. :KK70: Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor. :KK70::KK70:

Kızlar sahil ve taşrada yaşayan demişken. Bizim köyde en şişman benim ailem. :KK70: Köylüyü görseniz. Sanki hepsi eski manken. Dağa inek götürüyorlar. Hep beraber yürüyorlar. Öğlen yürüyüşü. Akşam büyükbaş hayvanları bahçeden alma. Bu arada bahçe tarla yapma. Akşam 9'dan sonra uyanık yok. Erkenden de yatıyorlar. Bu köyde en şişman genç olmak çok acı verici. Dedem bile kilosunu bileğini tutarak anlıyor. :KK70::KK70:
😊😊👏🏻👏🏻

Aynen canım köylünün çoğunun spora özene bezene tabak hazırlamaya falan vakti olmuyor ki bı kere akşama kadar hareketliler zaten

Back