obezzto
Siz her ayrı konu için geçmiş ayri ayrı cümleleri bir araya toplayıp farklı yere çekmeye çalşyrsunuz o yüzden benim kastettiğim anlama ihtimaliniz sıfır çünkü siz ne denilmiş diye bakmaya diil konuşmayı istedigniz yöne çekwmye odaklanmssınız ayrıca ben birswy idda etmedim sizde Abd ile ilgili bir kaç belgesel izlese idiniz zaten bunun iddaa diil kanıtlanmş bir sey olduğnu anlardınız size göre face food yada hamur işi ağırlıklı beslenenler kilo almaz bu kişisel düşüncesi doğru geliyorsa siz bilime inanmayın hanım efendi bu çalısmalara inanmak durumunda diilsiniz zaten
Luluuu94
senin o niyetle yzadgnı biliyorum cvp olarak uçuk kıza yazdgnda farkndaym canm ama ben baska seyden bahsederken benim yzerimden farklı yoneçekilmeye çalşmlar diye cvp yazma geregi duydum yoksa uçuk ile gayet iyi niyetle farklı konuyu bahsettignizin farkındaym ama ayrıca hala katılmıyorum ekmek yiyen kilo alır sözüde bana diil prof.Dr Canan Karatay a ait ayrıca Dr.pier dukan da aynısını söyler bunlar binlerke kisi üzerinde yapılmüş ve kanıtlanmıs bilimsel çalsışmalar ve profesörlerin iddialrı yani
obezzto
bunlar benim diil ptlrof iddaları sizinkiler kişisel iddia olmuş oluyor ayrıca neyense kilo alı mazsa neden şimdi yediklerinizi değstrdik zayıflıyoruz ya kilo almamamız yada alsak da asla geri verememiz lazm ama hemen alıp hemen verdiğmize göre iş ne yedigimizde biter porsiyon diil neyediğimizdir yoksa ölçülü şekilde 1dilim su böreği yada 1dilim pasta 1dilim pizza gibi öğünler ile zayiflardik neden hangi et ve sebze ağrlıklı karbonhidrat az tüketmeye çalısyoruz ozaman