Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 ---------------------
magickk ---------------------
blonde ambition ---------------------
Pamukprncess 120120----------------
obezzto ---45------------------
nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 175------------------
caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237------------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------

....Çarşamba perşembe nedir anlamadım ki.. Ben mi yanlış görüyorum?? Pazartesi yazılmayacakmıydı?

Ben de çok korkuyorum hele kızlar görse Allah tan sadece ben ve eşime gösterdi kendini. O kadar ilaç sıktık çıkmadı ortaya yaa. Bekliyoruz bakalım
Camida açsanız belki çıkar kendiliginden onlarda evlerde yaşamaya pek hevesli değildir bence başka yöntemi yok mu acaba örümcek yakalamanin

Liste karışmış canım günler yana kaymış

Tablo yaparken kaymış canım galiba ilk yazdığın gün sırasına göre gidiyor öyle

Ben de 1.5 sene yaşadım, benim yaşadığım yerde koşu yapanlarin sayısı inanilmazdi ve yoga yapanlarin. Daha tasra kisimlarda yaşayanlar daha kilolu olabilir. Zaten sağlıklı beslenmek fast fooddan daha pahalıya geliyordu. Sen neredeydin?

Katılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorum

Evet canım bizde de hamur işi fln çok yaygın. Onlarda pizza , hamburger kolay ulaşılan ucuz cinsten biz de de ekmek, makarna, hamur işi. Bizde evde yemek yapma kültürü var ama sadece karbonhidrat olunca bi faydası yok ki. Sabah isyerinde herkes kahvaltısını pogaca, simitle yapıyor mesela. Spor desen yeni yeni yayginlasiyor neyseki Çok seviyorum sporu, yaygınlaşan da seçeneklerimiz artsın

Saol canım sabah 10 buçuk gibi başlıyorum, 12 ye kadar. Evdeyiz suan, çocuk yok, işlerimi akşama sarkitiyorum. Sporu aradan çıkarıyorum ki akşama bahanem kalmasın.
Çocuk yokken bnde yapardım hatta hamileyken de yapardım küçükken de az çok yapardım ne zmn hareketlendi bnde sspor işi bitti

Tahmin edebiliyorum canım ya çocukla zor olabilir, buyuyunce rahat rahat yaparsın Kaç yaşındaydı
20 aylık daha oralara var yani beni zorlayan şey tek başına oyun oynamiyo TV izlemiyo herşeyi beraber yapalm istiyo yoksa su yaşında da rahat edebilirdim normal bı çocuk olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…