- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.621
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --- | --- | --- | --- | --- |
| ---45 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 175 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Camida açsanız belki çıkar kendiliginden onlarda evlerde yaşamaya pek hevesli değildir benceBen de çok korkuyorumhele kızlar görse Allah tan sadece ben ve eşime gösterdi kendini. O kadar ilaç sıktık çıkmadı ortaya yaa. Bekliyoruz bakalım
Liste karışmış canım günler yana kaymış
imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60 --- --- --- --- --- --- Luluuu94 --- --- --- --- --- --- --- magickk --- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- Pamukprncess 120 120- --- --- --- --- --- obezzto ---45 --- --- --- --- --- --- nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 175 --- --- --- --- --- --- caroline84 --- --- --- --- --- --- --- M mochachocolate 237 --- --- --- --- --- --- @tgb1907 --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- ---
@diyetlikadn 185 --- --- --- --- --- ---
....Çarşamba perşembe nedir anlamadım ki.. Ben mi yanlış görüyorum?? Pazartesi yazılmayacakmıydı?
Evet karışmış bende şaşırdım nasıl düzelecek ben cepten yazdığım için mi acaba öyle oldu dedimListe karışmış canım günler yana kaymış
Şu bakalm biraz daha karışırsa yenisni hazırlarız daha basit bı şekildeEvet karışmış bende şaşırdım nasıl düzelecek ben cepten yazdığım için mi acaba öyle oldu dedim
Tablo yaparken kaymış canım galiba ilk yazdığın gün sırasına göre gidiyor öyle
imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60 --- --- --- --- --- --- Luluuu94 --- --- --- --- --- --- --- magickk --- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- Pamukprncess 120 120- --- --- --- --- --- obezzto ---45 --- --- --- --- --- --- nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 175 --- --- --- --- --- --- caroline84 --- --- --- --- --- --- --- M mochachocolate 237 --- --- --- --- --- --- @tgb1907 --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- ---
@diyetlikadn 185 --- --- --- --- --- ---
....Çarşamba perşembe nedir anlamadım ki.. Ben mi yanlış görüyorum?? Pazartesi yazılmayacakmıydı?
Ben de 1.5 sene yaşadım, benim yaşadığım yerde koşu yapanlarin sayısı inanilmazdi ve yoga yapanlarin. Daha tasra kisimlarda yaşayanlar daha kilolu olabilir. Zaten sağlıklı beslenmek fast fooddan daha pahalıya geliyordu. Sen neredeydin?2,5 ay orada yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim orada diyet yapmak inanılmaz kolay.. salata yeşillik reyonları inanılmaz güzel ve temiz, yemeye hazır doğranmış hepsi.. sosunu koy ve ye.. etleri de hazır, uğraşma pişirmeyle.. hele yemek yapmak; soğanı hazır doğranmış, sebzeler hazır doğranmış, sen sırasına göre atacaksın.. yıkama işi yok bunların çoğunda.. hamileliğim boyunca en az kiloyu orada almıştım.. alıp evde hazırlıyorduk.. o yönünü çok özlüyorum.. not; ben hiç obez de görmedim.. hatta şişman olduğum için rahat kıyafet de bulurum diye ümitlenmiştim ama büyük beden markalarda yoktu hiç..
Maşallah valla bu vakti nerden buluyosunSelam kizlar , Sabah 20 dk hiit ile 1 saat pilatesimi yaptım yine. Haftasonu ip sipariş etmiştim gelirse akşam da ip atlicam biraz, şimdilik 240 puan
Katılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorumBen de 1.5 sene yaşadım, benim yaşadığım yerde koşu yapanlarin sayısı inanilmazdi ve yoga yapanlarin. Daha tasra kisimlarda yaşayanlar daha kilolu olabilir. Zaten sağlıklı beslenmek fast fooddan daha pahalıya geliyordu. Sen neredeydin?
Tamam çok sağol cansii ben baktım yuryus 2.5 puan diyorduHafif tempolu yürüyüş dk başı 1 puan yaziuodu ondn kuzum hızlı tempo 2 puan
Evet canım bizde de hamur işi fln çok yaygın. Onlarda pizza , hamburger kolay ulaşılan ucuz cinsten biz de de ekmek, makarna, hamur işi. Bizde evde yemek yapma kültürü var ama sadece karbonhidrat olunca bi faydası yok ki. Sabah isyerinde herkes kahvaltısını pogaca, simitle yapıyor mesela. Spor desen yeni yeni yayginlasiyor neysekiKatılıyorum canm zaten Türkiyede de durum tamamen bu burda da hep kaliteli semtler de otiranlar bakımlı ve zayıf daha sağlığa özen gösterir ama taşra kesim kendini salmış ve sağlıklı beslenme +spor hakkinda bilgi sahibi bile diil bu hep böyle bende izmir de oturuyorum çok iyi bir semtte ve sahil tarafındayım burda da kadınlar hep fit herkes sağlıklı besleniyor ve sahil yürüyüş yapanlarla dolu olur bende bu mevsimde hep sahilde yürürdüm ve biliyosun bir ara plates ,latin dans vs. Ye gidiyordum bu kesim böyle ama taşra tarafa godersen dans ediyorum demeye bile çekinirsin zaten spordam da çoğu bir haber ve yürüş yapanı bile bulmak zor hepsi obez ama obez olduklarındam da habersiz çünkü 65-70 kilolarda obez olumaz sanan bir kesim zaten içlerinde 80kilonun altı olanıda az olmasına rağmen onlar çok yüksek rakamlarda kilolu olunuyor sanan fitlikmiş sağlıklı yaşammış bir haberler canım bu Türkiyenin heryerinde de aynen böyle çok çok nadir istinalar olabilir ama genelleme yaparsak durum birebir aynı katılıyorum
Saol canım sabah 10 buçuk gibi başlıyorum, 12 ye kadar. Evdeyiz suan, çocuk yok, işlerimi akşama sarkitiyorum. Sporu aradan çıkarıyorum ki akşama bahanem kalmasın.Maşallah valla bu vakti nerden buluyosun
Çocuk yokken bnde yapardım hatta hamileyken de yapardım küçükken de az çok yapardım ne zmn hareketlendi bnde sspor işi bittiSaol canım sabah 10 buçuk gibi başlıyorum, 12 ye kadar. Evdeyiz suan, çocuk yok, işlerimi akşama sarkitiyorum. Sporu aradan çıkarıyorum ki akşama bahanem kalmasın.
Tahmin edebiliyorum canım ya çocukla zor olabilir, buyuyunce rahat rahat yaparsınÇocuk yokken bnde yapardım hatta hamileyken de yapardım küçükken de az çok yapardım ne zmn hareketlendi bnde sspor işi bitti
20 aylık daha oralara var yaniTahmin edebiliyorum canım ya çocukla zor olabilir, buyuyunce rahat rahat yaparsınKaç yaşındaydı
Beraber yapmıyormu seninle canım biz beraber yapıyoruz ki bazen kendi istiyor zorla yaptırıyorÇocuk yokken bnde yapardım hatta hamileyken de yapardım küçükken de az çok yapardım ne zmn hareketlendi bnde sspor işi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?