• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hic yemedim annem yapmazdı gittiğim yerlerde de denk gelmedi 😁 hazır kendim yapmisken deniyeyim nasılmış hafif gibi ama şeker çok olmasa daha iyiymiş 😁
Şekerini az koyup yiyebilirsin canım diyetisyenler bile gullaci öneriyor çünkü undan yapılmıyor ve çok ince ben fındıklı yapıyordum üzerinede nar oh mis afiyet olsun

İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu ---------------------
Luluuu94 Luluuu94 ---------------------
magickk magickk ---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess ---------------------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 ---------------------
caroline84 caroline84 ---------------------
M mochachocolate ---------------------
tugbaFB tugbaFB ---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
melisa- melisa- 185------------------

Puanlarınızı listeye ekleyin kızlar
Benim bugünkü sporlarım
100 jampinck Jack 25
100 squat 40
50 mekik 20
5 dk plank 100
185 puan
Kızlar blonde ambition blonde ambition bölgesel hareketlerin tekrar sayılarına göre hesaplamasını biz sonradan 5 tanesi 2 puan diye mi ne konuşmuştuk sanki ama 1. Sayfadaki listede yoklar onun puanını tekrar belirleyelim mi

Mutfak toplama işi anca bitti bartuyu yıkayıp yatiricm sonra bı kahveyi hakettm artık tabi pilin bitmezsee

Şu an mama sandalyesine su döküp ordan suyu yaliyo ,😂😂😂 bu çocuklar niye böyle 😂 bu arada mutfak halimda hiç kurumuyo tabi 😂😂
Ahahah sadece mama sandalyesine döküp yalıyorsa ne güzel, benim ki mutfakta elimden yere damlayan suları bile yalamaya çalışıyor..

Ev yemeği olayı yok. Hep dışarıdan yiyorlar. Evde yaptıkları tek yemek lazanya onun da her şeyini hazır alıyorlar. O yüzden hepsi kilolu. Ben bizdeki şişmanlarla kıyas bile edemiyorum. Nowzaranın ameliyat ettiği hastalara bakın bi, bir de bizim burada mide küçülten hastalara
2,5 ay orada yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim orada diyet yapmak inanılmaz kolay.. salata yeşillik reyonları inanılmaz güzel ve temiz, yemeye hazır doğranmış hepsi.. sosunu koy ve ye.. etleri de hazır, uğraşma pişirmeyle.. hele yemek yapmak; soğanı hazır doğranmış, sebzeler hazır doğranmış, sen sırasına göre atacaksın.. yıkama işi yok bunların çoğunda.. hamileliğim boyunca en az kiloyu orada almıştım.. alıp evde hazırlıyorduk.. o yönünü çok özlüyorum.. not; ben hiç obez de görmedim.. hatta şişman olduğum için rahat kıyafet de bulurum diye ümitlenmiştim ama büyük beden markalarda yoktu hiç.. 😹

İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu ---------------------
Luluuu94 Luluuu94 ---------------------
magickk magickk ---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess --120---120----------------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 ---------------------
caroline84 caroline84 ---------------------
M mochachocolate ---------------------
tugbaFB tugbaFB ---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
melisa- melisa- 185------------------

Kesinlikle haklısın canım ya küçüklüğümde anneannem falan bu çocuk çok zayıf hiçbirşey yemiyo nolcak böyle diye diye zayifligin kötü birşey olduğunu beynime yerleştirdiler hasta gibi sanmıştım kendimi aslında çok hareketliydim ama çok yemek yiyen bir çocuk olmadim hiç istahsizdim sonradan iştahım açıldığından hep aldım ama kilolu olunca kendimi iyi hissettim hep çocukluktan gelmeymis onu anladım bilinçaltımda kalmış 😂😂
benim babane/dedem de öyleydi :( yemek yeyip giderdim, evde iyi yiyememiştirsin diye tekrar yedirirlerdi. Yemem diye diretirsem "yemek yemeyeceksen bize gelme" derlerdi. Zayıfları hiç sevmezlerdi rahmetliler :( zayıf insanlara hasta ve sağlıksız gözüyle bakarlardı..

2,5 ay orada yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim orada diyet yapmak inanılmaz kolay.. salata yeşillik reyonları inanılmaz güzel ve temiz, yemeye hazır doğranmış hepsi.. sosunu koy ve ye.. etleri de hazır, uğraşma pişirmeyle.. hele yemek yapmak; soğanı hazır doğranmış, sebzeler hazır doğranmış, sen sırasına göre atacaksın.. yıkama işi yok bunların çoğunda.. hamileliğim boyunca en az kiloyu orada almıştım.. alıp evde hazırlıyorduk.. o yönünü çok özlüyorum.. not; ben hiç obez de görmedim.. hatta şişman olduğum için rahat kıyafet de bulurum diye ümitlenmiştim ama büyük beden markalarda yoktu hiç.. 😹
sen başka bir yere gitmiş olmayasın kuzum ya? 🤪🤪Şimdi senin anlattığın Amerika ise bizim seyrettiğimiz ne, e bizim seyrettiğimiz Amerika ise senin gittiğin yer neresi?? Nowzaranın obezleri uzaydan mı geldi, yoksa onlar birer aktör mü? Aklımda deli sorular 🤪Hiç Amerika görmemiş bir insan olarak şu an gelen bütün bilgilere açığım🤣🤣

benim babane/dedem de öyleydi :KK43: yemek yeyip giderdim, evde iyi yiyememiştirsin diye tekrar yedirirlerdi. Yemem diye diretirsem "yemek yemeyeceksen bize gelme" derlerdi. Zayıfları hiç sevmezlerdi rahmetliler :KK43: zayıf insanlara hasta ve sağlıksız gözüyle bakarlardı..

sen başka bir yere gitmiş olmayasın kuzum ya? 🤪🤪Şimdi senin anlattığın Amerika ise bizim seyrettiğimiz ne, e bizim seyrettiğimiz Amerika ise senin gittiğin yer neresi?? Nowzaranın obezleri uzaydan mı geldi, yoksa onlar birer aktör mü? Aklımda deli sorular 🤪Hiç Amerika görmemiş bir insan olarak şu an gelen bütün bilgilere açığım🤣🤣
Aynen benimkilerde öyleydi demekki eski insanlar hep aynı kafa hamileyken kilo almıştım çok iyi olmuşsun kızım sonra kilo verdim hasta misin kötülemişsin demişlerdi 😄

Back