- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.481
Bir sıfırı fazla olmuş işte 60 dk yawkaç dk
Ay bana puanlama sormayınblonde ambition a sorun
Şimdi toplam puanı mi soylicez yoksa kendimiz mi eklicez karışır mı acaba liste deniyeyim bakayım
İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu --- --- --- --- --- --- --- @Luluuu94 --- --- --- --- --- --- --- magickk --- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- Pamukprncess --- --- --- --- --- --- --- obezzto --- --- --- --- --- --- --- nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 240 240 240 240 240 240 240 @caroline84 --- --- --- --- --- --- --- M mochachocolate --- --- --- --- --- --- --- @tgb1907 --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- --- Sanırım böyle yapılacak ben Pazar yazdım yarın kesin yaparım bugünkü sporda tamam
melisa- --- --- --- --- --- --- ---
Yeni liste canım ptesiden itibaren yaptığın sporların puanlamasını yapıp listeye eklersin günlük olarakHeeee ben bu hafta yaptım ya onlar yazilmayacak mi idi
Tamam canım sağol ben zaten yaparım bunlari dursuncmu yoksa sileyim miYeni liste canım ptesiden itibaren yaptığın sporların puanlamasını yapıp listeye eklersin günlük olarak
her hafta liste yenilencek
Bence de pazartesiyi iyi düşünmüşsün canmAynen canım ben öyle düşündüm cuma günü zaten liste kargaşası oluyo ama sizde fikir verin
Kendimiz ekleriz canım eskiden yaptığımız gibi işte böyle tablo olunca kullanışlı olmaz derseniz siz bakın
Ben de yaptım aynısını. Biliyorum su kaybetti vücudum ama yine de - görmek mutluluk vericiDayanamayıp beste tartildim ve 77.9 gördüm ben bı sevin bı sevin çocuk gibi iyimi burası var
Keşke bir kepçe de çorba içeydinEki Görüntüle 2625435
Sahur
Eki Görüntüle 2625439
İftar
Ev yapımı lahmacun pide
Salatalık domates maydanoz tere
Ayran
Bilmem ki bunu yanına pek gitmiyor diye düşünmedik aslında olsada iyi olurdu bakalım haftaiçi yaparız nasip olursa canımKeşke bir kepçe de çorba içeydin
Çok geçmiş olsun canım uykundan kalktın bir an öyle olmuş olabilir canım orayı bilmiyorum burası dün soguktu mesela belkide ondandır c vitamini al bol bol canım bisey yoktur allah'ın izninle inşSelam kızlar. Bugün sahura kalktığımda çok üşüdüm. Daha çok sırt bölgede fakat genel bir üşüme titreme hali oldu. Sırt bölgemdekş üşüme vücudumda enfeksiyon olduğunda olur hep ama hasta gibi de değilim.Yemek yiyip yattım fakat beni aldı bir korkuvirüs mü kaptım bir yerden acaba diye endişeyle bir sağa dön bir sola artık ne zaman uyudum bilmiyorum ama hava ışımıştı yani. Yine bir halsizlik var üzerimde ama şükür üşümem geçti
AynenBen de yaptım aynısını. Biliyorum su kaybetti vücudum ama yine de - görmek mutluluk verici
Teşekkür ediyorum. Bu gece iyiyim şükürÇok geçmiş olsun canım uykundan kalktın bir an öyle olmuş olabilir canım orayı bilmiyorum burası dün soguktu mesela belkide ondandır c vitamini al bol bol canım bisey yoktur allah'ın izninle inş
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio---------- 6 puan
Spinning-------------dk-4.5 Puan
Eliptik--------------- dk- 4 Puan
Koşu-------------dk- 4 Puan
Yüzme-------------- dk- 4 Puan
Jillian-------------- dk -4 Puan
Zumba---------- dk -3.5 Puan
Step ------------dk -3 Puan
Yoga ------------dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet--------------- dk -3 Puan
Leslie------------ dk 3 puan
Pilates----------- dakikası 2 puan
Reformer---------- dakikası 3 puan
Mekik------------ 5 tane -2 puan
Squat --------------5 tane -2 puan
Şınav (yarım )----------- 5 tane -2 puan
Esneme dk------------------- 2 Puan
Stepper---------------dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş------------------dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş-------------------dk -1 Puan
Keyfi Yüzme-----------------------dk- 1 Puan
Park Aletleri-------------------dk- 1 Puan
İp atlama--------------------5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama---------------------8 tane -1 puan
Plank------------------3 sn-1 puan
1000 adim----------------------- 15 puan
Jumping jack 4adet-------------------1 puan
bölgesel 1 dk-----------------1 puan
abs 1 dk-----------------3 puan
Dans ( oryantel, hip-hop, roman, tempolu latin dansları vb.) ----------3.5 puan
Pump it -----------------------4 puan
Tae bo ----------------3 puan
Aerobik----------------------2.5 puan
Evett hanımlar puanlarımız bunlar gün sonunda yaptığınız sporun toplam puanını birazdan hazırlıcağım listeye eklersiniz
Haftasonunda kaybeden ceza alcak haberinizz olsun
Selam kızlar. Bugün sahura kalktığımda çok üşüdüm. Daha çok sırt bölgede fakat genel bir üşüme titreme hali oldu. Sırt bölgemdekş üşüme vücudumda enfeksiyon olduğunda olur hep ama hasta gibi de değilim.Yemek yiyip yattım fakat beni aldı bir korkuvirüs mü kaptım bir yerden acaba diye endişeyle bir sağa dön bir sola artık ne zaman uyudum bilmiyorum ama hava ışımıştı yani. Yine bir halsizlik var üzerimde ama şükür üşümem geçti
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar P Pinarbartu magickk blonde ambition Pamukprncess obezzto @caroline84 Verano_porteno @Luluuu94 nefertityy
Teşekkürler ya ilk sayfaya koyma fikri çok iyi yoksa hayatta bulamazdımSpor puanlaması aynısı miydi bilmiyorum ama ilk sayfaya kopyaladim ordan bakabilirsiniz kizlar
Ne kadar az ve güzel, kendimden utanıyorum valla, maşallahİlk gün sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 zeytin az peynir
İftar 1 kase kırmızı mercimek, 1 tabak güveç (et patlıcan agırlıklı)
10 bardak su
15 dk yürüyüş
Sahur 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin ve ceviz, 5 çilek, 1 kaşık yogurt, az kaymak, 1 çatal peynir
Gayet iyi biliyorum, çok geçmiş olsun.. uyumadan da geçmez benim..Migren tuttu kuzum allahdan çıkartmadm normal de mutlaka arka arka ya kusturur beni biliyorsun bukez çıkartmadm ama yoğun bulantı ile tuttu baya fena oldum sağ şakağımda zonk zonk atıp durdu ama şimdi ilaçlar içince bişilerde yiyince iyi olmaya başladm
Bebişim hasta mı oluyorum diyorsun ama hani c vitamini.. ana yüreğim dayanamıyor bak..Bugünkü menüm kızlar
Gece: bir kepçe çorba, iki haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
İftar: çorba, taze fasulye, etli biber dolma
Su:2 litre
Spor:yok
Sabah ve akşam yemeği yer değiştirmişGünaydın kizlar dünku menü
Sabah: Tantuni, ayran (böyle kacamaklari sabah yapmaya çalışıyoruz)
Ara: 5 kuru incir
Akşam: kavurmalı yumurta
Dün spor yapmadım kaslar dinlensin bir gün
Toplam: 1600 kalori
C vitamini tableti alıyordum fakat bir haftadır almıyorum daha. Ama iyiyim yahu, bir şeyim kalmadıaboooceza ne ola ki
Bak ya merak ettim.. bağışıklığını güçlendirmek için c vitamini alman lazımbazen psikolojik de olabiliyor, oruç sonuçta kolay değil.. içini ferah tut
Teşekkürler ya ilk sayfaya koyma fikri çok iyi yoksa hayatta bulamazdım
Ne kadar az ve güzel, kendimden utanıyorum valla, maşallah
Gayet iyi biliyorum, çok geçmiş olsun.. uyumadan da geçmez benim..nane yağı gibi şeyler şakağına sürsen bir nebze iyi geliyor.. bir de kaşlarının üzerindeki deriyi baya bir sıkıp bırakmak. Ben onları deniyorum
Bebişim hasta mı oluyorum diyorsun ama hani c vitamini.. ana yüreğim dayanamıyor bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?