Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heeee ben bu hafta yaptım ya onlar yazilmayacak mi idi
Yeni liste canım ptesiden itibaren yaptığın sporların puanlamasını yapıp listeye eklersin günlük olarak
her hafta liste yenilencek

Bence de pazartesiyi iyi düşünmüşsün canm

Çok geçmiş olsun canım uykundan kalktın bir an öyle olmuş olabilir canım orayı bilmiyorum burası dün soguktu mesela belkide ondandır c vitamini al bol bol canım bisey yoktur allah'ın izninle inş

abooo ceza ne ola ki

Bak ya merak ettim.. bağışıklığını güçlendirmek için c vitamini alman lazım bazen psikolojik de olabiliyor, oruç sonuçta kolay değil.. içini ferah tut

Spor puanlaması aynısı miydi bilmiyorum ama ilk sayfaya kopyaladim ordan bakabilirsiniz kizlar
Teşekkürler ya ilk sayfaya koyma fikri çok iyi yoksa hayatta bulamazdım

Ne kadar az ve güzel, kendimden utanıyorum valla, maşallah

Gayet iyi biliyorum, çok geçmiş olsun.. uyumadan da geçmez benim.. nane yağı gibi şeyler şakağına sürsen bir nebze iyi geliyor.. bir de kaşlarının üzerindeki deriyi baya bir sıkıp bırakmak. Ben onları deniyorum

Bugünkü menüm kızlar
Gece: bir kepçe çorba, iki haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
İftar: çorba, taze fasulye, etli biber dolma
Su:2 litre
Spor:yok
Bebişim hasta mı oluyorum diyorsun ama hani c vitamini.. ana yüreğim dayanamıyor bak..

Merhaba kızlar, dün akşam yazamadım. Kızı uyutunca dizi izliyoruz, sonra da saat 11 olmadan uyumaya geçiyoruz. Menü bu saate kaldı;

sabah; muzlu dağ çilekli yulaflı smoothie 1 bardak
Öğle; yarım tabak sebzeli makarna, yoğurt
Akşamüstü; 3 tane çubuk galeta 2dilim süzme peynir
Akşam; yarım portakal yarım elma

su; 2lt
Spor; yok ( halı silme, makine tutma, çamaşır serme toplama, balon yıkama günlük rutinlerim )

Günaydın kizlar dünku menü
Sabah: Tantuni, ayran (böyle kacamaklari sabah yapmaya çalışıyoruz)
Ara: 5 kuru incir
Akşam: kavurmalı yumurta
Dün spor yapmadım kaslar dinlensin bir gün
Toplam: 1600 kalori
Sabah ve akşam yemeği yer değiştirmiş

C vitamini tableti alıyordum fakat bir haftadır almıyorum daha. Ama iyiyim yahu, bir şeyim kalmadı

Ana yüreğinden öperim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…