• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu ---------------------
@Luluuu94---------------------
magickk magickk ---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess ---------------------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 240240240240240240240
@caroline84---------------------
M mochachocolate ---------------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
melisa- melisa- ---------------------
Sanırım böyle yapılacak ben Pazar yazdım yarın kesin yaparım bugünkü sporda tamam 😊😊
Heeee ben bu hafta yaptım ya onlar yazilmayacak mi idi 🙈🙈🙈🙈
Yeni liste canım ptesiden itibaren yaptığın sporların puanlamasını yapıp listeye eklersin günlük olarak
her hafta liste yenilencek

20200425_041952.jpg

Sahur
20200425_192859.jpg

İftar
Ev yapımı lahmacun pide
Salatalık domates maydanoz tere
Ayran

Aynen canım ben öyle düşündüm cuma günü zaten liste kargaşası oluyo ama sizde fikir verin

Kendimiz ekleriz canım eskiden yaptığımız gibi işte böyle tablo olunca kullanışlı olmaz derseniz siz bakın
Bence de pazartesiyi iyi düşünmüşsün canm 👍

Selam kızlar. Bugün sahura kalktığımda çok üşüdüm. Daha çok sırt bölgede fakat genel bir üşüme titreme hali oldu. Sırt bölgemdekş üşüme vücudumda enfeksiyon olduğunda olur hep ama hasta gibi de değilim.Yemek yiyip yattım fakat beni aldı bir korku :KK43: virüs mü kaptım bir yerden acaba diye endişeyle bir sağa dön bir sola artık ne zaman uyudum bilmiyorum ama hava ışımıştı yani. Yine bir halsizlik var üzerimde ama şükür üşümem geçti
Çok geçmiş olsun canım uykundan kalktın bir an öyle olmuş olabilir canım orayı bilmiyorum burası dün soguktu mesela belkide ondandır c vitamini al bol bol canım bisey yoktur allah'ın izninle inş🙏

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio---------- 6 puan
Spinning-------------dk-4.5 Puan
Eliptik--------------- dk- 4 Puan
Koşu-------------dk- 4 Puan
Yüzme-------------- dk- 4 Puan
Jillian-------------- dk -4 Puan
Zumba---------- dk -3.5 Puan
Step ------------dk -3 Puan
Yoga ------------dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet--------------- dk -3 Puan

Leslie------------ dk 3 puan
Pilates----------- dakikası 2 puan
Reformer---------- dakikası 3 puan
Mekik------------ 5 tane -2 puan
Squat --------------5 tane -2 puan
Şınav (yarım )----------- 5 tane -2 puan
Esneme dk------------------- 2 Puan

Stepper---------------dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş------------------dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş-------------------dk -1 Puan
Keyfi Yüzme-----------------------dk- 1 Puan
Park Aletleri-------------------dk- 1 Puan
İp atlama--------------------5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama---------------------8 tane -1 puan
Plank------------------3 sn-1 puan
1000 adim----------------------- 15 puan
Jumping jack 4adet-------------------1 puan
bölgesel 1 dk-----------------1 puan
abs 1 dk-----------------3 puan
Dans ( oryantel, hip-hop, roman, tempolu latin dansları vb.) ----------3.5 puan
Pump it -----------------------4 puan
Tae bo ----------------3 puan
Aerobik----------------------2.5 puan

Evett hanımlar puanlarımız bunlar gün sonunda yaptığınız sporun toplam puanını birazdan hazırlıcağım listeye eklersiniz
Haftasonunda kaybeden ceza alcak haberinizz olsun :KK53:

abooo 🥰🥰🥰 ceza ne ola ki 🥺🥺🥺
Selam kızlar. Bugün sahura kalktığımda çok üşüdüm. Daha çok sırt bölgede fakat genel bir üşüme titreme hali oldu. Sırt bölgemdekş üşüme vücudumda enfeksiyon olduğunda olur hep ama hasta gibi de değilim.Yemek yiyip yattım fakat beni aldı bir korku :KK43: virüs mü kaptım bir yerden acaba diye endişeyle bir sağa dön bir sola artık ne zaman uyudum bilmiyorum ama hava ışımıştı yani. Yine bir halsizlik var üzerimde ama şükür üşümem geçti

Bak ya merak ettim.. bağışıklığını güçlendirmek için c vitamini alman lazım 😍 bazen psikolojik de olabiliyor, oruç sonuçta kolay değil.. içini ferah tut

Spor puanlaması aynısı miydi bilmiyorum ama ilk sayfaya kopyaladim ordan bakabilirsiniz kizlar
Teşekkürler ya ilk sayfaya koyma fikri çok iyi yoksa hayatta bulamazdım

İlk gün sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 zeytin az peynir

İftar 1 kase kırmızı mercimek, 1 tabak güveç (et patlıcan agırlıklı)
10 bardak su
15 dk yürüyüş

Sahur 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin ve ceviz, 5 çilek, 1 kaşık yogurt, az kaymak, 1 çatal peynir
Ne kadar az ve güzel, kendimden utanıyorum valla, maşallah 😎

Migren tuttu kuzum allahdan çıkartmadm normal de mutlaka arka arka ya kusturur beni biliyorsun bukez çıkartmadm ama yoğun bulantı ile tuttu baya fena oldum sağ şakağımda zonk zonk atıp durdu ama şimdi ilaçlar içince bişilerde yiyince iyi olmaya başladm
Gayet iyi biliyorum, çok geçmiş olsun.. uyumadan da geçmez benim.. 😔 nane yağı gibi şeyler şakağına sürsen bir nebze iyi geliyor.. bir de kaşlarının üzerindeki deriyi baya bir sıkıp bırakmak. Ben onları deniyorum

Bugünkü menüm kızlar
Gece: bir kepçe çorba, iki haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
İftar: çorba, taze fasulye, etli biber dolma
Su:2 litre
Spor:yok
Bebişim hasta mı oluyorum diyorsun ama hani c vitamini.. ana yüreğim dayanamıyor bak..

Merhaba kızlar, dün akşam yazamadım. Kızı uyutunca dizi izliyoruz, sonra da saat 11 olmadan uyumaya geçiyoruz. Menü bu saate kaldı;

sabah; muzlu dağ çilekli yulaflı smoothie 1 bardak
Öğle; yarım tabak sebzeli makarna, yoğurt
Akşamüstü; 3 tane çubuk galeta 2dilim süzme peynir
Akşam; yarım portakal yarım elma

su; 2lt
Spor; yok ( halı silme, makine tutma, çamaşır serme toplama, balon yıkama günlük rutinlerim 😝)

Günaydın kizlar dünku menü
Sabah: Tantuni, ayran (böyle kacamaklari sabah yapmaya çalışıyoruz)
Ara: 5 kuru incir
Akşam: kavurmalı yumurta
Dün spor yapmadım kaslar dinlensin bir gün
Toplam: 1600 kalori
Sabah ve akşam yemeği yer değiştirmiş :KK48:

abooo 🥰🥰🥰 ceza ne ola ki 🥺🥺🥺

Bak ya merak ettim.. bağışıklığını güçlendirmek için c vitamini alman lazım 😍 bazen psikolojik de olabiliyor, oruç sonuçta kolay değil.. içini ferah tut

Teşekkürler ya ilk sayfaya koyma fikri çok iyi yoksa hayatta bulamazdım

Ne kadar az ve güzel, kendimden utanıyorum valla, maşallah 😎

Gayet iyi biliyorum, çok geçmiş olsun.. uyumadan da geçmez benim.. 😔 nane yağı gibi şeyler şakağına sürsen bir nebze iyi geliyor.. bir de kaşlarının üzerindeki deriyi baya bir sıkıp bırakmak. Ben onları deniyorum

Bebişim hasta mı oluyorum diyorsun ama hani c vitamini.. ana yüreğim dayanamıyor bak..
C vitamini tableti alıyordum fakat bir haftadır almıyorum daha. Ama iyiyim yahu, bir şeyim kalmadı 💪

Ana yüreğinden öperim seni😍

Back