• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maasallah canım nazar değmesin.
Ben gündüz çok zorlanıyorum benim çocuklarım küçük erken kalkıyorlar bide evdeler yiyolar.
Spor yapamadım ama canım eşim sütlü nuriye almış yesene diye ellemedim.
Kendini ölçüp biç zaten anlarsın yapıp yapamayacağını.yapamayacak gibiysen de yapma. Ben iftardan sonra rahat rahat oturmak istiyorum, ayağıma dolanan çocuk da yok o yüzden gündüz yaptım

Zorlanmadım gayet iyiydi. Aman nazar değdirmeyeyim kendime:nazar: demek ki her şey beyinde. Yapıcam dersem yapıyormuşum
Aynen canım ( aslında abla desem daha iyi alinirmisin bilmem o_O ) insan birşeyi kafaya koymaya görsün
6.5 yaşında eltimin kızı tüm gün oruç tutuyor ilk defa bugun ve nasıl kararlı kıyamam bozmadı daha ve iftara bizde ( üst katimdalar) 🙂
Eşim gece sahura kalkamamisiz ve bütün gün ayakta olmasına rağmen tuttu çok şükür
Yani herşey beyinde bitiyor

Son düzenleme:
Ben uykumu alamayınca sarhoş gibi oluyorum, spor yapacak gücüm dahi olmuyor. Hep mi erken uyanıyor bebiş? Öyleyse çok zor :KK43: o yatınca sen de yat biraz daha uyumaya bak
Her zmn değil ya arada böyle erken kalkiyo bana fenalar basiyo :D basım agriyo su an akşam erken uyur insallahta uyurum bende
Çocuk uyudumu hop uykuya o zaman 😂
Nerdeee 😂 iş bitmiyo ki

Niye bu kadar karbonhidrata boğuldunuz minnoşlar??
Valla ben kızdan ne yemek yapabiliyorum doğru düzgün ne öğünleri ayarlayabiliyorum.. eşim de saolsun evde ama kızı çok oyalayamıyor, sürekli kolaya kaçıyoruz.. hafta içi daha planlı olmaya çalışacağım 😁 bu arada yemekleri 6 da yemeye başladık iki gündür inşallah bir faydası olur..
Gayet de güzel yaptım vallahi:sampiyon:

Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı ama :KK43: yine de gayet iyiydi
Maşallah maşallah 🥰

Ev işlerini puanlamaya dahil etsek nasıl olur?
10 numara olur ya 😹😹

Tlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırım.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü

Tlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırım.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Kim bilir neelr yiyoruz o aralarda farkında varmadan normal zaman da tabi diyetteyken az çok dikkat ediyo insan o programı bnde duymamıştım ama tlc yi uzun zmndir izlemiyorum bı bakayım😁

Selam 14.takım :KK25:

Napıyorsunuz bugün bakalım?? Ben bugün oruca alıştım zannediyorum, biraz sonra leslie deniycem. Bu arada eşimin tatlı stoğu bittiği için kendine şekerpare yapıyor. Peşinden de bana hamur mayalatıp kendine pide yapacakmış🙈🙈
Düşük tempoda yapabildigin kadar yap canım çokta zorlama tansiyonun falan düşebilir dikkatli ol canım🤗🏃‍♀️

Bende izliyorum ara sıra canım gerçekten görmedigimiz o kadar şey yiyoruz ki farkında bile olmuyoruz izlerken düşündürüyor güzel program👍🙂

Mutfak toplama işi anca bitti bartuyu yıkayıp yatiricm sonra bı kahveyi hakettm artık tabi pilin bitmezsee

Şu an mama sandalyesine su döküp ordan suyu yaliyo ,😂😂😂 bu çocuklar niye böyle 😂 bu arada mutfak halimda hiç kurumuyo tabi 😂😂
😂😂😂😂😂
İyi akşamlar canım iyiyim evlerde takılıyoz öyle sen nasılsın napıyon
Aynı canm yazın gelişini histeddikce sıkılıyorum psikolojim bozulmaya başladı şu günlerde
Kim bilir neelr yiyoruz o aralarda farkında varmadan normal zaman da tabi diyetteyken az çok dikkat ediyo insan o programı bnde duymamıştım ama tlc yi uzun zmndir izlemiyorum bı bakayım😁
Tlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırm.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Kesinlikle katılıyorum kızlar zaten tek ana öğünlerimize bakınca kilo almamız imkansız. O fit insanlardan olurduk bizde ama tüm sorun işte o aralar o aralarda fark etmeden göturdüklerimiz o fark edilmeten kaloriler olmasa hiç kilo almazdık özellikle stresli sıkıntılı süreçlerde fark etmeden aralarda atıştırıyoruz :KK43:

Mutfak toplama işi anca bitti bartuyu yıkayıp yatiricm sonra bı kahveyi hakettm artık tabi pilin bitmezsee

Şu an mama sandalyesine su döküp ordan suyu yaliyo ,😂😂😂 bu çocuklar niye böyle 😂 bu arada mutfak halimda hiç kurumuyo tabi 😂😂
Bu kadar işe kahve süper gider afiyetler olsun :kahve: ah çocuklar sıkılıyor herhalde ona bağlıyorum:emir_bebek:

Canım maasallah 60dk iftardan sonra ben denedim ancak 15 dk yürüyebildim ama bugün yine bir deneyim.
Alışınca oluyor canısı karnimi su ile sisiriyorum iftar acarkej iki bardak su içiyorum o da fazla yememe engel oluyor inşallah sen de yürüsün 🥰🥰🥰

😂😂😂😂😂

Aynı canm yazın gelişini histeddikce sıkılıyorum psikolojim bozulmaya başladı şu günlerde

Kesinlikle katılıyorum kızlar zaten tek ana öğünlerimize bakınca kilo almamız imkansız. O fit insanlardan olurduk bizde ama tüm sorun işte o aralar o aralarda fark etmeden göturdüklerimiz o fark edilmeten kaloriler olmasa hiç kilo almazdık özellikle stresli sıkıntılı süreçlerde fark etmeden aralarda atıştırıyoruz :KK43:
Hemde nasıl atıştırıyoruz ben mesela kuruyemiş çok yiyiyorum fark etmeden avucuma koyup ağzıma atıp duruyorum alışkanlık haline geldi resmen hep kızımın yüzünden çok seviyo işte bu şekilde kilo alıyoruz azıcık şeyler fazlasıyla geri dönüyor malesef 🙄

Back