• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar, dün akşam yazamadım. Kızı uyutunca dizi izliyoruz, sonra da saat 11 olmadan uyumaya geçiyoruz. Menü bu saate kaldı;

sabah; muzlu dağ çilekli yulaflı smoothie 1 bardak
Öğle; yarım tabak sebzeli makarna, yoğurt
Akşamüstü; 3 tane çubuk galeta 2dilim süzme peynir
Akşam; yarım portakal yarım elma

su; 2lt
Spor; yok ( halı silme, makine tutma, çamaşır serme toplama, balon yıkama günlük rutinlerim 😝)
,, dünkü menü
Sabah omlet iki dilim ekmek peynir zeytin domates YK bal
Öğlen çorba iki kaşık mantı
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam fırında tavuk patates bir dilim ekmek
Ve 5 adet minik lokma tatlısı
Spor 55 dk pump it up 25 dk yürüyüş su 2 lt
Niye bu kadar karbonhidrata boğuldunuz minnoşlar??

Selam 14.takım :KK25:

Napıyorsunuz bugün bakalım?? Ben bugün oruca alıştım zannediyorum, biraz sonra leslie deniycem. Bu arada eşimin tatlı stoğu bittiği için kendine şekerpare yapıyor. Peşinden de bana hamur mayalatıp kendine pide yapacakmış🙈🙈
Bence 5-6 gibi yap canım susuzluk zorlamasin sonra
Alışıyor insan ya 🙂 ahh bide bende baslayabilseydim

Bence 5-6 gibi yap canım susuzluk zorlamasin sonra
Alışıyor insan ya 🙂 ahh bide bende baslayabilseydim
Gayet de güzel yaptım vallahi:sampiyon:

Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı ama :( yine de gayet iyiydi

Kizlar menümü paylasayom
Sahur iki biber dolması 2 bardak ayran çorba
Bir litre su icitim
İftar da
Ev yapımı tavuk dürüm kalorisine baktım 125 kalori flaan iki bardak büyük ayran
Bı tabak dolusu çorba bir kaşık mantı o da bitsin diye çöpe gitsin istemedim
Birazdan 60 dk yürüyüp yatarım suyu da şu 500 ml içtim devamı gelecektir 😊
Canım maasallah 60dk iftardan sonra ben denedim ancak 15 dk yürüyebildim ama bugün yine bir deneyim.

Migren tuttu kuzum allahdan çıkartmadm normal de mutlaka arka arka ya kusturur beni biliyorsun bukez çıkartmadm ama yoğun bulantı ile tuttu baya fena oldum sağ şakağımda zonk zonk atıp durdu ama şimdi ilaçlar içince bişilerde yiyince iyi olmaya başladm
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifalar versin.

Merhaba kızlar, dün akşam yazamadım. Kızı uyutunca dizi izliyoruz, sonra da saat 11 olmadan uyumaya geçiyoruz. Menü bu saate kaldı;

sabah; muzlu dağ çilekli yulaflı smoothie 1 bardak
Öğle; yarım tabak sebzeli makarna, yoğurt
Akşamüstü; 3 tane çubuk galeta 2dilim süzme peynir
Akşam; yarım portakal yarım elma

su; 2lt
Spor; yok ( halı silme, makine tutma, çamaşır serme toplama, balon yıkama günlük rutinlerim 😝)
Ev işlerini puanlamaya dahil etsek nasıl olur?

,, dünkü menü
Sabah omlet iki dilim ekmek peynir zeytin domates YK bal
Öğlen çorba iki kaşık mantı
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam fırında tavuk patates bir dilim ekmek
Ve 5 adet minik lokma tatlısı
Spor 55 dk pump it up 25 dk yürüyüş su 2 lt
Canım karbonhidrat agırlıklı olmuş patatestede nişasta fazla sporuna maasallah nazar değmesin.

Selam 14.takım :KK25:

Napıyorsunuz bugün bakalım?? Ben bugün oruca alıştım zannediyorum, biraz sonra leslie deniycem. Bu arada eşimin tatlı stoğu bittiği için kendine şekerpare yapıyor. Peşinden de bana hamur mayalatıp kendine pide yapacakmış🙈🙈

Canım bende ilkgün çok zorlandım ama sanki bugün daha iyiyim.
Kendi yapıyorsa ne güzel.

Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı ama :( yine de gayet iyiydi
Maasallah canım nazar değmesin.
Ben gündüz çok zorlanıyorum benim çocuklarım küçük erken kalkıyorlar bide evdeler yiyolar.
Spor yapamadım ama canım eşim sütlü nuriye almış yesene diye ellemedim.

Dünkü iftar(1 zeytin ile açtım orucumu)
1 kase mantar çorbası, yogurt, güveç,

Ara incir uyutması (2 kuru incir 1 su bardağı sütü tam doldurmadım kaynatınca içine kestim blenderdan geçirdim üzerine tarçın ve fındık koydum)

Sahur 2 yumurta peynirli omlet, 3 zeytin ve ceviz, biraz çilek

Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı ama :KK43: yine de gayet iyiydi
Ya çok güzel 3 mil mi yaptın orucken 1 mil bile yeter bence hareket sonuçta ben bir ara 1 er mil yapıyordum oructa zorlamasın diye

Canım bende ilkgün çok zorlandım ama sanki bugün daha iyiyim.
Kendi yapıyorsa ne güzel.
Kendi yapıyor ama mutfağı ben temizliyorum. E şimdi iftarda ucundan bak tadına diyecek. Benimki hem yemeyi hem yedirmeyi çok sever. Allah tan yarın işbaşı 💃💃💃💃

Back