- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.121
Canım tek bu geldi benim nickimi yazınca. Burada internet sorunu var ama onunla alakası olacağını da sanmıyorum bildirimin. hiçbir şey anlamadım.ucukgenclik bildirim gelmio mu hala nerelerdesin?
Olur öyle farketmez canım saol bizim gibi fit kızlarlaListeye göre Salı gününü uçurmuşum kızlar çok sorry bugün Bacak kaldırma yapalım yalnışlığın kusuruna bakmayın yarın yine perşembeden chair pose pulse den devam ederiz resimle göstercem kaldırma şeklimizi
Çok enteresan , bana da bı ara gelmiyordu. Girince yeni mesajları görüyordum amaCanım tek bu geldi benim nickimi yazınca. Burada internet sorunu var ama onunla alakası olacağını da sanmıyorum bildirimin. hiçbir şey anlamadım.
Afiyet olsun canım pump it ne diye bakayım dedim biraz leslinin daha hareketlisi gibi bir iki hareket daha degişik ama daha kalori yaktırır gibi iyiymişBu aralar bizde çok yoğunuz işten güçten menü yazalım
Sabah iki yumurta ile yapılmış omlet kk peynir TK bal
Öğlen sütlaç
Akşam ot böreği yarım
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Canım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.Canim 5 in üstüne cikiyomusun yok ya benim koşu bandının kesin kalori kısmı bozuk bugün mesela 160 kalori yakmışım 5 ile 6 arasi gidip geldim yürüyüş ve koşu aslinda kalori ölçen saatim olsa en net bilgiyi o verir
Ne olsun canım 23 Nisan ı evde kutluyoruz.Günaydın kizlar nasılsınız ?
Benim kaynanamda elektronik kantardan iyi ölçer.Ayyy inşallah çok istiyorum dün eşimin annesi konuşacaktim bı nasilsin demeden kilon ne alemde dedi çok canım sıkıldı bende ona rejim yapıyorum falan demedim yaza en azından 7 olurum da
Ben sevmiyorum kokuyor sanki.Kızlar hiç kaz yumurtası yedinizmi
Canım ben tutmuyorum.O zaman doğruymuş gerçekten bundan sonra bende öyle yapayım
Iyi aksamlar iyiyim sen nasılsın canımIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bende bugün yaptım çok severim kabağı ama evde tek ben yiyorum.Kizlar kabaktan spagetti yaptım tabi benim çok da ons benzemesi ama tadı çok güzel oldu tam diet için tavsiye ederim
Canım Ramazanda spor hocaları hafif yürüyüşleri öneriyor.Öyle canım bence koşu bandı veli nimetmis resmen onu anladım bende ikinci el aldım sıfır gibi hiç kullanmamislarkiben bolca kullanıyorum artık hele ramazanda kurtarıcı olacak benim için leslie yapıyordum iyice sıkılmıştım artık birde vücut alışmış demekki veremiyordum koşu bandı imdadıma yetişti
Kısım kısım gitgide daha da hareketli oluyor baya terletiyor 200 en az yakıyor ilk 30 dk siAfiyet olsun canım pump it ne diye bakayım dedim biraz leslinin daha hareketlisi gibi bir iki hareket daha degişik ama daha kalori yaktırır gibi iyiymiş
Kaç oldun canım?merhaba arkadaşlar, ortadan kaybolmuştum yine :) beni almayın bu listeye ya, en iyisi bu bence, kendimi cezalandırıyorum şuan.
neyse şaka bir yana dün doğum günümdü, kaç gündür evde pastalar çikolatalar önümdeydi, buraya girip yediklerimi yazmak ayıbıma gitti. neyse kalan son pastayı da komşumla paylaştım, artık 4 günlük karantinaya da hazırım. bugünün hareketi nedir bilenler bilmeyenlere söylesin de, kendimi bi affettireyim..
Dime ne güzel fotograflar şiir söyleyenler hazırlık yapanlar olmuş bu yılda böyle kısmetmiş gelecek seneye okullarda meydanlarda yine kutlanılır sağlık olsun canımNe olsun canım 23 Nisan ı evde kutluyoruz.
Ögrencilerim nasıl resimler fotoğraflar attı.
Kimseye demiyorum ama bi tuhaf oldum.
Belli canım baya hareketli belki daha çok bile yakıyordur ara sıra yapayım bende bundanKısım kısım gitgide daha da hareketli oluyor baya terletiyor 200 en az yakıyor ilk 30 dk si
Uzucu cidden, sizin için daha zor tabi. Malesef herkes sevdiği seylerden uzak kaldı. Umarım yaza biterNe olsun canım 23 Nisan ı evde kutluyoruz.
Ögrencilerim nasıl resimler fotoğraflar attı.
Kimseye demiyorum ama bi tuhaf oldum.
Hassas terazi desene kaynananaBenim kaynanamda elektronik kantardan iyi ölçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?