Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olur öyle farketmez canım saol bizim gibi fit kızlarla uğraştığın için

Canım tek bu geldi benim nickimi yazınca. Burada internet sorunu var ama onunla alakası olacağını da sanmıyorum bildirimin. hiçbir şey anlamadım.
Çok enteresan , bana da bı ara gelmiyordu. Girince yeni mesajları görüyordum ama

Bu aralar bizde çok yoğunuz işten güçten menü yazalım
Sabah iki yumurta ile yapılmış omlet kk peynir TK bal
Öğlen sütlaç
Akşam ot böreği yarım
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Afiyet olsun canım pump it ne diye bakayım dedim biraz leslinin daha hareketlisi gibi bir iki hareket daha degişik ama daha kalori yaktırır gibi iyiymiş

Son düzenleme:
Canım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.
zuzuzuzu1234 sanki biraz fazla gibi
Seninkide az gibi.
Ben kolariye bakmıyordum zuzu diyince bende ölçtüm ama ben dün nasıl terledim onu bilirim.

Canım Ramazanda spor hocaları hafif yürüyüşleri öneriyor.
Koşu bandı en iyi arkadaşım heleki şu zamanda.

Afiyet olsun canım pump it ne diye bakayım dedim biraz leslinin daha hareketlisi gibi bir iki hareket daha degişik ama daha kalori yaktırır gibi iyiymiş
Kısım kısım gitgide daha da hareketli oluyor baya terletiyor 200 en az yakıyor ilk 30 dk si

Kaç oldun canım?
Koç burcu
Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.

Ne olsun canım 23 Nisan ı evde kutluyoruz.
Ögrencilerim nasıl resimler fotoğraflar attı.
Kimseye demiyorum ama bi tuhaf oldum.
Dime ne güzel fotograflar şiir söyleyenler hazırlık yapanlar olmuş bu yılda böyle kısmetmiş gelecek seneye okullarda meydanlarda yine kutlanılır sağlık olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…