• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar kizlar
Kahvaltı: 150 Gr yağsız erişte , 80 gr tulum peyniri ile
Ara: 1 kase çilek, 2 kuru incir
Akşam: 4 tane izgara köfte , çoban salata
Toplam: 1334 kalori
Pilates 1 saat, 12. Gün de bitti
Bu sabah 57 yi gördüm :KK49: cumaya bi aksilik olmaz da girerim inşallah listeye

Menüm
07.30 sekersiz kahve yarim elma
10.00 kabak spagetti zeytin 14 adet peynir dört küçük dilim bı tane salatalık bı tane havuç çay
13.00 da eşime eşlik edip çay yine kabak ve beş zeytin
16.00 çilek altı adet
19.30 iki tabak corba iki bardak ayran ama bu öğünde ekmek yedim bsyatti yemese idim bitmeyecekti atılmasını istemedim malesef ekmek yedim üç dilim 😥 60 dk yurukdu bir litre su içildi. Simdide fırında sütlaç yaptım yesem mi yemesem mi bilemiyorum ,😁

İyi akşamlar kizlar
Kahvaltı: 150 Gr yağsız erişte , 80 gr tulum peyniri ile
Ara: 1 kase çilek, 2 kuru incir
Akşam: 4 tane izgara köfte , çoban salata
Toplam: 1334 kalori
Pilates 1 saat, 12. Gün de bitti
Bu sabah 57 yi gördüm :KK49: cumaya bi aksilik olmaz da girerim inşallah listeye
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Afiyet olsun plates çok güzel bir spor ya benim vaktim olmuyor

Menüm
07.30 sekersiz kahve yarim elma
10.00 kabak spagetti zeytin 14 adet peynir dört küçük dilim bı tane salatalık bı tane havuç çay
13.00 da eşime eşlik edip çay yine kabak ve beş zeytin
16.00 çilek altı adet
19.30 iki tabak corba iki bardak ayran ama bu öğünde ekmek yedim bsyatti yemese idim bitmeyecekti atılmasını istemedim malesef ekmek yedim üç dilim 😥 60 dk yurukdu bir litre su içildi. Simdide fırında sütlaç yaptım yesem mi yemesem mi bilemiyorum ,😁
Akşam öğün pek iyi olmamış canım 3 dilim ekmek onun dışında güzel su toplam 1 lt mi akşam mı 1 lt içtin yoksa çok az 2 yada 2.5 içmelisin

Kolay gelsin ne işi ki 🙂
Olur öyle arada 🥰 kolay gelsin
Kolay gelsin canım benim de çok isim var , evle hiç ilgilenemiyorum. Çok hızlı geciyor günler ya evdeyiz de halbuki

Sağolun kizlaarr oruçluyken beni yormasin diye az az bitirdim işleri en azından bı sure iş yapmam diye düşünüyorum 😂

:KK200:Dünün Finali :KK200:
1. Fit blonde 140:sampiyon:
2. Magickk 100
3. Diyetlikadn 50

Bacak kaldırmayı mı atlamışız neyi karıştırmışım siz hangi hareketi yaptınız bugünn ayy delirdim evde 😂
Salıyla çarşamba karısmış canım olsun yapılacaktı zaten ha salı ha çarşamba farketmez😅

Back