- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.101
Tamam ben tam bilmiyordum bende katılırımHaftalık liste hazırlıyorm canım günlük yarışlar yapıyoruz aramızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ben tam bilmiyordum bende katılırımHaftalık liste hazırlıyorm canım günlük yarışlar yapıyoruz aramızda
Kolay gelsin ne işi kiRamazan girmedne işler bitsin diye debelenen pınar
Olur öyle arada kolay gelsinRamazan girmedne işler bitsin diye debelenen pınar
Kolay gelsin canım benim de çok isim var , evle hiç ilgilenemiyorum. Çok hızlı geciyor günler ya evdeyiz de halbukiRamazan girmedne işler bitsin diye debelenen pınar
İyi canım saol sen nasılsın? Yogunlugun azalacakti sanirim, evdemisin artikIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Iyi akşamlar canım iyiyiz sağol sen nasılsınIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Kolay glesinRamazan girmedne işler bitsin diye debelenen pınar
İyiyiz sen nasılsın evlerde takılıyoruzIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Afiyet olsun plates çok güzel bir spor ya benim vaktim olmuyorİyi akşamlar kizlar
Kahvaltı: 150 Gr yağsız erişte , 80 gr tulum peyniri ile
Ara: 1 kase çilek, 2 kuru incir
Akşam: 4 tane izgara köfte , çoban salata
Toplam: 1334 kalori
Pilates 1 saat, 12. Gün de bitti
Bu sabah 57 yi gördüm cumaya bi aksilik olmaz da girerim inşallah listeye
Akşam öğün pek iyi olmamış canım 3 dilim ekmek onun dışında güzel su toplam 1 lt mi akşam mı 1 lt içtin yoksa çok az 2 yada 2.5 içmelisinMenüm
07.30 sekersiz kahve yarim elma
10.00 kabak spagetti zeytin 14 adet peynir dört küçük dilim bı tane salatalık bı tane havuç çay
13.00 da eşime eşlik edip çay yine kabak ve beş zeytin
16.00 çilek altı adet
19.30 iki tabak corba iki bardak ayran ama bu öğünde ekmek yedim bsyatti yemese idim bitmeyecekti atılmasını istemedim malesef ekmek yedim üç dilim 60 dk yurukdu bir litre su içildi. Simdide fırında sütlaç yaptım yesem mi yemesem mi bilemiyorum ,
Akşama kadwr iki litre olur cokcrahatAkşam öğün pek iyi olmamış canım 3 dilim ekmek onun dışında güzel su toplam 1 lt mi akşam mı 1 lt içtin yoksa çok az 2 yada 2.5 içmelisin
Evet olmadı malesefAkşam öğün pek iyi olmamış canım 3 dilim ekmek onun dışında güzel su toplam 1 lt mi akşam mı 1 lt içtin yoksa çok az 2 yada 2.5 içmelisin
Kolay gelsin ne işi ki
Olur öyle arada kolay gelsin
Kolay gelsin canım benim de çok isim var , evle hiç ilgilenemiyorum. Çok hızlı geciyor günler ya evdeyiz de halbuki
Kolay glesin
Gönlüm hep seni ariyooorrr Neredesssiiinn seeennnIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Salıyla çarşamba karısmış canım olsun yapılacaktı zaten ha salı ha çarşamba farketmezDünün FinaliBacak kaldırmayı mı atlamışız neyi karıştırmışım siz hangi hareketi yaptınız bugünn ayy delirdim evde
1. Fit blonde 140
2. Magickk 100
3. Diyetlikadn 50