• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 sanki biraz fazla gibi
Seninkide az gibi.
Ben kolariye bakmıyordum zuzu diyince bende ölçtüm ama ben dün nasıl terledim onu bilirim.
Bı arkadasin var canım nerde ise aynı gibi ama banttan bamya fark edebilir tabi 😊

merhaba arkadaşlar, ortadan kaybolmuştum yine :) beni almayın bu listeye ya, en iyisi bu bence, kendimi cezalandırıyorum şuan.
neyse şaka bir yana dün doğum günümdü, kaç gündür evde pastalar çikolatalar önümdeydi, buraya girip yediklerimi yazmak ayıbıma gitti. neyse kalan son pastayı da komşumla paylaştım, artık 4 günlük karantinaya da hazırım. bugünün hareketi nedir bilenler bilmeyenlere söylesin de, kendimi bi affettireyim..
Doğum günün kutlu olsun nice nice sağlıklı güzel yıllara canım🎉🎆🎂🎂🎁:KK73::KK9:

Dime ne güzel fotograflar şiir söyleyenler hazırlık yapanlar olmuş bu yılda böyle kısmetmiş gelecek seneye okullarda meydanlarda yine kutlanılır sağlık olsun canım🎉🎊🎆🏢👏
Valla canım ablam çok kötü evde pek duramıyor kapalı alan fobisi var.
Ona destek olmak için çok iyi az kaldı geçecek diyorum.
Ama 23 Nisan ı okullar da törenler bayraklar balonlarla kutlamak nerede.
Bu nerede

Valla canım ablam çok kötü evde pek duramıyor kapalı alan fobisi var.
Ona destek olmak için çok iyi az kaldı geçecek diyorum.
Ama 23 Nisan ı okullar da törenler bayraklar balonlarla kutlamak nerede.
Bu nerede
Ah bir virüs eve kapattı herkesi ablan için üzüldüm inş hemen biterde hepimiz rahat bir nefes alırız öyle tabii canım okuldakiyle kıyas olamaz gelecek sene eminim daha güzel çoşkulu bir şekilde kutlamayı nasip etsin allah🤗

Canım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 sanki biraz fazla gibi
Seninkide az gibi.
Ben kolariye bakmıyordum zuzu diyince bende ölçtüm ama ben dün nasıl terledim onu bilirim.
Evet canım ya benimki az geldi banada çünkü 5 ile 6 arasi yürüyorum arada koşuyorum kalorisi yanlış olabilir artık ona bakmiycam napayım tartida yüzümü güldürsün önemli olan o

Back