- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.141
İyidir canım sen nasılsın neler yapıyorsun?Iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir canım sen nasılsın neler yapıyorsun?Iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bı arkadasin var canım nerde ise aynı gibi ama banttan bamya fark edebilir tabiCanım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.
zuzuzuzu1234 sanki biraz fazla gibi
Seninkide az gibi.
Ben kolariye bakmıyordum zuzu diyince bende ölçtüm ama ben dün nasıl terledim onu bilirim.
Doğum günün kutlu olsun nice nice sağlıklı güzel yıllara canımmerhaba arkadaşlar, ortadan kaybolmuştum yine :) beni almayın bu listeye ya, en iyisi bu bence, kendimi cezalandırıyorum şuan.
neyse şaka bir yana dün doğum günümdü, kaç gündür evde pastalar çikolatalar önümdeydi, buraya girip yediklerimi yazmak ayıbıma gitti. neyse kalan son pastayı da komşumla paylaştım, artık 4 günlük karantinaya da hazırım. bugünün hareketi nedir bilenler bilmeyenlere söylesin de, kendimi bi affettireyim..
Değişik kaynana kısmıBenim kaynanamda elektronik kantardan iyi ölçer.
Aynen çok güzel oluyor herşeyi olmadı buzluğa mi atsan çok mu kötü olur orda acabaBende bugün yaptım çok severim kabağı ama evde tek ben yiyorum.
Fazla almışım.
Valla canım ablam çok kötü evde pek duramıyor kapalı alan fobisi var.Dime ne güzel fotograflar şiir söyleyenler hazırlık yapanlar olmuş bu yılda böyle kısmetmiş gelecek seneye okullarda meydanlarda yine kutlanılır sağlık olsun canım
Mesafelerini karşılaştırdım aynıydı o yüzden dedim.Bı arkadasin var canım nerde ise aynı gibi ama banttan bamya fark edebilir tabi
Himmm doğrudur canım makineden de fark eder önemli olan terlemk oda çok şükür yapıyor iyi yurus bandimiz varMesafelerini karşılaştırdım aynıydı o yüzden dedim.
Ah bir virüs eve kapattı herkesi ablan için üzüldüm inş hemen biterde hepimiz rahat bir nefes alırız öyle tabii canım okuldakiyle kıyas olamaz gelecek sene eminim daha güzel çoşkulu bir şekilde kutlamayı nasip etsin allahValla canım ablam çok kötü evde pek duramıyor kapalı alan fobisi var.
Ona destek olmak için çok iyi az kaldı geçecek diyorum.
Ama 23 Nisan ı okullar da törenler bayraklar balonlarla kutlamak nerede.
Bu nerede
Tebrik ediyorum sana - olarak dönsün.Brn yatıyorum oğlum uyumusken iyi ki burası var hele de bu ev de kalma olayından ötürü iyi varsınız yarın görüşürüz bu arada sütlaç yemedim tuttum kendimi
Evet canım ya benimki az geldi banada çünkü 5 ile 6 arasi yürüyorum arada koşuyorum kalorisi yanlış olabilir artık ona bakmiycam napayım tartida yüzümü güldürsün önemli olan oCanım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.
zuzuzuzu1234 sanki biraz fazla gibi
Seninkide az gibi.
Ben kolariye bakmıyordum zuzu diyince bende ölçtüm ama ben dün nasıl terledim onu bilirim.
Evet kesinlikle hafif yürüyüş harika olurCanım Ramazanda spor hocaları hafif yürüyüşleri öneriyor.
Koşu bandı en iyi arkadaşım heleki şu zamanda.
O zaman harikaAkşama kadwr iki litre olur cokcrahat
Dünün FinaliBacak kaldırmayı mı atlamışız neyi karıştırmışım siz hangi hareketi yaptınız bugünn ayy delirdim evde
1. Fit blonde 140
2. Magickk 100
3. Diyetlikadn 50
benden başka uyumayanlarda varmış burdaBugün
Kahvaltı 1 yumurta birkaç kaşık muhlama 7 zeytin
Ara 1 elma 9 fındık
Akşam 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
2 lt su
40 dk koşu bandı