• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl uyuyalım ki Kafalar karışık tabi :KK70:
diyet + oruç + karantina + sürekli evde olup aralıksız yiyen bir adam + o adamın yanında bir de junior promosyonu 🤣 oda artk 7/24 bizle okul yok :KK70: bu denklem de nasıl zayıflanır ne şekil bir düzen olur beynim yandı benim :deli:
Türkiyenin genel durumunu özetlemişsin canım daha 4 gün yasak var gün sayarız artık 😅😅😂😂

Türkiyenin genel durumunu özetlemişsin canım daha 4 gün yasak var gün sayarız artık 😅😅😂😂
Yok kuzu Türkiyeninkinde o baştaki diyet yerine yeme içme partisi var🥳🍾🥂 🥳🥧🍪🍞☕ ahaahaa 😂 bu kadar sıkıntının üstüne bide diyeti ekleyip süreci iyice zor hale sokan bir biz varız sanki :KK70: instede millet 7/24 yiyor gibi herkes kendini hamur işi tariflerine vurmuş gibi 🤣 ama biz onlara uymayalım bizim karantinadan fit çıkmamız lazım

Yok kuzu Türkiyeninkinde o baştaki diyet yerine yeme içme partisi var🥳🍾🥂 🥳🥧🍪🍞☕ ahaahaa 😂 bu kadar sıkıntının üstüne bide diyeti ekleyip süreci iyice zor hale sokan bir biz varız sanki :KK70: instede millet 7/24 yiyor gibi herkes kendini hamur işi tariflerine vurmuş gibi 🤣 ama biz onlara uymayalım bizim karantinadan fit çıkmamız lazım
Ben veren de çok duydum, kimle konuşsam kilo vermiş :KK70: Bence yapıp yapıp atıyor millet:KK70:

Kahvaltıda
1 dilim ekmek ve çok az kasarla tost yaptım
Yeşillik
Zeytin
Labne 1yk
3 ceviz
Kuru incir

Öğlenide kahve ve kuru meyve kuru yemiş le halletsem
Aksamda kabak yesem 100 200 gram bile olsa eksi olurmuyumki 😏
Bence olursun canım, kabağın etkisi muazzam:KK66:
Günaydın kizlaarr 😍😍😍 yarinn cuma ona göre menülerimizi ayarlayalım 🤸
Geleneksel Perşembe kabak menüsü tabiki :KK70:

Ben veren de çok duydum, kimle konuşsam kilo vermiş :KK70: Bence yapıp yapıp atıyor millet:KK70:

İnşallah canım dünde yedim ama öğlen yemiştim akşamda köfte salata
Sanılanın aksine regl haftasında çok zor veriyorum 😔

Kızlar ben evime dönemeyince annem, babam ve kedim özel arabayla buraya geldi. Tabi uzaktan gelince biz hala birbirimize sarılmadık. Yanımda olmaları o kadar güzelki belki psikolojimde düzelir.
Cok sevindim canım onların gelmeleri psikolojine çok iyi gelmiştir 🥰

Cok sevindim canım onların gelmeleri psikolojine çok iyi gelmiştir 🥰
Aynen öyle oldu. Kedim bile o kadar çok özlemişki onu banyo yaptım, kucağıma yattı. 19 saatlik yolda hiç uyumamış ve yemek yememiş.
Tek sorun tartı getirir misiniz demeyi unuttum. Ben hala kilomu bilmiyorum.

İşe yariyosa ne âlâ 😂😂😂
Kızlar ben evime dönemeyince annem, babam ve kedim özel arabayla buraya geldi. Tabi uzaktan gelince biz hala birbirimize sarılmadık. Yanımda olmaları o kadar güzelki belki psikolojimde düzelir.
Coookkk sevindim canım cokkk kavustunuz sonunda demek inşallah evine de dönersin biran önce 😍

Sevindim canım senin adına :)

Nasıl uyuyalım ki Kafalar karışık tabi :KK70:
diyet + oruç + karantina + sürekli evde olup aralıksız yiyen bir adam + o adamın yanında bir de junior promosyonu 🤣 oda artk 7/24 bizle okul yok :KK70: bu denklem de nasıl zayıflanır ne şekil bir düzen olur beynim yandı benim :deli:
Benim eşim de aynısı:( pidelerini bile akşamdan alıp stoklamış adam:KK53: tatlı yapmam demiştim,onu bile alıp iftarını garantilemiş. Kendisi yese iyi çocuklar da yiyor yanısıra:(

Benim eşim de aynısı:KK43: pidelerini bile akşamdan alıp stoklamış adam:KK53: tatlı yapmam demiştim,onu bile alıp iftarını garantilemiş. Kendisi yese iyi çocuklar da yiyor yanısıra:KK43:
Evet ya bu kocalar aç kalırız tatlısız kalırız diye akılları çıkıyor biz ise neler çekiyoruz benim eşimde bir sürü iftariyelik sahurluk almış :işsiz:

Evet ya bu kocalar aç kalırız tatlısız kalırız diye akılları çıkıyor biz ise neler çekiyoruz benim eşimde bir sürü iftariyelik sahurluk almış :işsiz:
Şu an içeride puding yapıyor :KK70: yarın yiyemiyeceği için bugün her şeyi yemeliymiş

Bize madalya verilmeli bence. Kocasına rağmen diyete devam eden kadın madalyası:sampiyon:

Back