• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK36:Dünün Finali :KK36:
1. Fit blonde 240
2. Pamukprncess 200
3. Mochachocolate 50
3. Diyetlikadn 50

Bugün hamstring extension yapıyoruzz

Eki Görüntüle 2623095 Eki Görüntüle 2623096

Bacağımızı resimdeki gibi önce kırıp yukarı doğru kaldrıp sonra da düz şekilde uzatırıyoruz kolay gelsin
işte mesajı burda kızlar 😂 dün sabah bize yanlış hareketi yazmış yani 😂 magickk magickk olsun canm fazla hareket göz çıkarmaz totolara yarasın 😂ama dünki asıl yapılması gereken hareket de çok faydalı bir harektti alt karın için ben onu normaldede yapıyordum ondan o arada kaynamasın diye ben bugün salının hareketini de yapıcam 😊

işte mesajı burda kızlar 😂 dün sabah bize yanlış hareketi yazmış yani 😂 magickk magickk olsun canm fazla hareket göz çıkarmaz totolara yarasın 😂ama dünki asıl yapılması gereken hareket de çok faydalı bir harektti alt karın için ben onu normaldede yapıyordum ondan o arada kaynamasın diye ben bugün salının hareketini de yapıcam 😊
Aynen canısagolsun diyetli kadının bende azar azar ikisinde yapmayı düşünüyorum hem fqzladan hareket olur

Evet canım bende dünü yaparım o hareket nasıldı foto falan atsan olurmu

Evet canım bende dünü yaparım o hareket nasıldı foto falan atsan olurmu
images.jpeg-1.jpg

Back