• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Listeye göre Salı gününü uçurmuşum kızlar çok sorry bugün Bacak kaldırma yapalım yalnışlığın kusuruna bakmayın yarın yine perşembeden chair pose pulse den devam ederiz resimle göstercem kaldırma şeklimizi
Olur öyle farketmez canım saol bizim gibi fit kızlarla💃💃💃 uğraştığın için 🤗

Canım tek bu geldi benim nickimi yazınca. Burada internet sorunu var ama onunla alakası olacağını da sanmıyorum bildirimin. hiçbir şey anlamadım.
Çok enteresan , bana da bı ara gelmiyordu. Girince yeni mesajları görüyordum ama

Bu aralar bizde çok yoğunuz işten güçten menü yazalım
Sabah iki yumurta ile yapılmış omlet kk peynir TK bal
Öğlen sütlaç
Akşam ot böreği yarım
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Afiyet olsun canım pump it ne diye bakayım dedim biraz leslinin daha hareketlisi gibi bir iki hareket daha degişik ama daha kalori yaktırır gibi iyiymiş🤔👍

Son düzenleme:
Canim 5 in üstüne cikiyomusun yok ya benim koşu bandının kesin kalori kısmı bozuk bugün mesela 160 kalori yakmışım 5 ile 6 arasi gidip geldim yürüyüş ve koşu aslinda kalori ölçen saatim olsa en net bilgiyi o verir
Canım ben 3 ile başlıyorum bi 5 dk ısınma sonra 4 biraz sonra 5 in altına hiç düşüyorum hatta ara artırıp koşuyorum.
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 sanki biraz fazla gibi
Seninkide az gibi.
Ben kolariye bakmıyordum zuzu diyince bende ölçtüm ama ben dün nasıl terledim onu bilirim.

20200422_202840.jpg

Akşam 19.00
2 tabak piyaz
Salatalık domates acıbiber

Öyle canım bence koşu bandı veli nimetmis resmen onu anladım bende ikinci el aldım sıfır gibi hiç kullanmamislarki 😄 ben bolca kullanıyorum artık hele ramazanda kurtarıcı olacak benim için leslie yapıyordum iyice sıkılmıştım artık birde vücut alışmış demekki veremiyordum koşu bandı imdadıma yetişti 😊
Canım Ramazanda spor hocaları hafif yürüyüşleri öneriyor.
Koşu bandı en iyi arkadaşım heleki şu zamanda.

Afiyet olsun canım pump it ne diye bakayım dedim biraz leslinin daha hareketlisi gibi bir iki hareket daha degişik ama daha kalori yaktırır gibi iyiymiş🤔👍
Kısım kısım gitgide daha da hareketli oluyor baya terletiyor 200 en az yakıyor ilk 30 dk si

merhaba arkadaşlar, ortadan kaybolmuştum yine :) beni almayın bu listeye ya, en iyisi bu bence, kendimi cezalandırıyorum şuan.
neyse şaka bir yana dün doğum günümdü, kaç gündür evde pastalar çikolatalar önümdeydi, buraya girip yediklerimi yazmak ayıbıma gitti. neyse kalan son pastayı da komşumla paylaştım, artık 4 günlük karantinaya da hazırım. bugünün hareketi nedir bilenler bilmeyenlere söylesin de, kendimi bi affettireyim..
Kaç oldun canım?
Koç burcu
Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.

Ne olsun canım 23 Nisan ı evde kutluyoruz.
Ögrencilerim nasıl resimler fotoğraflar attı.
Kimseye demiyorum ama bi tuhaf oldum.
Dime ne güzel fotograflar şiir söyleyenler hazırlık yapanlar olmuş bu yılda böyle kısmetmiş gelecek seneye okullarda meydanlarda yine kutlanılır sağlık olsun canım🎉🎊🎆🏢👏

Back