- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.081
Yok bende gördüm herhalde karışıklık oldu dedim üstünde durmadımYa sanki diyetlikadn paylaşmıştı dun bu hareketi o da yanlis paylasti demekki yada ben mi yanlis gördüm kafamda deli sorular
Anladim canım bugünde yaparız artıkYok bende gördüm herhalde karışıklık oldu dedim üstünde durmadım
Aynen canim fazla spor göz çıkarmazAnladim canım bugünde yaparız artık
Hatlar karışmışBen listeden bakıyom canım ekran fotosunu almıştım yanlışmı bakıyorum acaba
işte mesajı burda kızlarDünün Finali
1. Fit blonde 240
2. Pamukprncess 200
3. Mochachocolate 50
3. Diyetlikadn 50
Bugün hamstring extension yapıyoruzz
Eki Görüntüle 2623095 Eki Görüntüle 2623096
Bacağımızı resimdeki gibi önce kırıp yukarı doğru kaldrıp sonra da düz şekilde uzatırıyoruz kolay gelsin
Birşey olmaz ya ikisinin ya da dün yapmadığını yaparsın ha dün olmuş ha bugün önemli olan hareket canım
Aynen canımHatlar karışmış
Aynen canısagolsun diyetli kadının bende azar azar ikisinde yapmayı düşünüyorum hem fqzladan hareket olurişte mesajı burda kızlardün sabah bize yanlış hareketi yazmış yani magickk olsun canm fazla hareket göz çıkarmaz totolara yarasın ama dünki asıl yapılması gereken hareket de çok faydalı bir harektti alt karın için ben onu normaldede yapıyordum ondan o arada kaynamasın diye ben bugün salının hareketini de yapıcam
Evet canım bende dünü yaparım o hareket nasıldı foto falan atsan olurmuişte mesajı burda kızlardün sabah bize yanlış hareketi yazmış yani magickk olsun canm fazla hareket göz çıkarmaz totolara yarasın ama dünki asıl yapılması gereken hareket de çok faydalı bir harektti alt karın için ben onu normaldede yapıyordum ondan o arada kaynamasın diye ben bugün salının hareketini de yapıcam
Evet canım bende dünü yaparım o hareket nasıldı foto falan atsan olurmu
Her gün mü ben yapmıyordum başlayayımBugün BACAK KALDIRMA hareketini yapıyoruz liste karışıklığı için tekrar kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2623891 Eki Görüntüle 2623892
blonde ambition
magickk
Luluuu94
M mochachocolate
SchonerDuft
zuzuzuzu1234
tugbaFB
P Pinarbartu
Pamukprncess
obezzto
Verano_porteno
Haftalık liste hazırlıyorm canım günlük yarışlar yapıyoruz aramızdaHer gün mü ben yapmıyordum başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?