• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi görülmez mi bende doğumdan sonra bı arkastan ikinci el aldım malum sifirlari çok pahalı ama iyi ki almışım diyorum yoksa bu kilolar gitmeyecek aslında hedef kiloya ulaşınca bile yueuselk o ksdwr iyi ki bizim için 😊
Kesinlikle her evde olması gereken bir alet. Karantinadan önce sıfır almadığıma çokk pişmanım. Şu an fiyatlar uçtu :(

Selamün aleyküm.14. takım hatunları herkese hayırlı ramazanlar bol eksiler dereceli günler görelim ins Allah hepinizi öpüyorum :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: Allah'a emanet olun
Caniiim Cok sağol hayırlı bı Ramazan olsun tuttuğumuz oruçlar niyetine su hastalık gitsin jnsallahhhh
Ramazan'da tartı işi iftardan önce mi olacak nasıl yaparız 😊
Ayarlarız onu canım iftara yakin herkes bildirir kilosunu paylaşırız listeyi hemen

İkinci el aldım yakın zamanda ama hata verdi. Geri iade ettim. Daha o topa girmem
Ya dimi o sıkıntı var haklısın biz tanıdıktan bulduk allahtan bir sıkıntı olsa hemen getirin dedi hiçbişey yok çok şükür pek kullanmamışlar yağını bile verdiler

merhaba arkadaşlar, ortadan kaybolmuştum yine :) beni almayın bu listeye ya, en iyisi bu bence, kendimi cezalandırıyorum şuan.
neyse şaka bir yana dün doğum günümdü, kaç gündür evde pastalar çikolatalar önümdeydi, buraya girip yediklerimi yazmak ayıbıma gitti. neyse kalan son pastayı da komşumla paylaştım, artık 4 günlük karantinaya da hazırım. bugünün hareketi nedir bilenler bilmeyenlere söylesin de, kendimi bi affettireyim..

Back