- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.061
Hamstring extension canımKızlar bugün ki spor hareketimiz ne idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamstring extension canımKızlar bugün ki spor hareketimiz ne idi
Ben yemedim kaz eti yemiştim bayağı yağlı bir etdi. Siz nerede yaşıyorsunuz?Kızlar hiç kaz yumurtası yedinizmi
Uşak canımBen yemedim kaz eti yemiştim bayağı yağlı bir etdi. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Kesinlikle her evde olması gereken bir alet. Karantinadan önce sıfır almadığıma çokk pişmanım. Şu an fiyatlar uçtuTabi görülmez mi bende doğumdan sonra bı arkastan ikinci el aldım malum sifirlari çok pahalı ama iyi ki almışım diyorum yoksa bu kilolar gitmeyecek aslında hedef kiloya ulaşınca bile yueuselk o ksdwr iyi ki bizim için
Hmm.. Benim karslı arkadaşlarım var, onlara köyden geliyor da o yüzden sordumUşak canım
Evet gerckten çok pahalı letgo da falan bak istersen ikinci elKesinlikle her evde olması gereken bir alet. Karantinadan önce sıfır almadığıma çokk pişmanım. Şu an fiyatlar uçtu
İkinci el aldım yakın zamanda ama hata verdi. Geri iade ettim. Daha o topa girmemEvet gerckten çok pahalı letgo da falan bak istersen ikinci el
Yok canım bu öyle bedava gelen bişey kendimiz olsak almazdiktaHmm.. Benim karslı arkadaşlarım var, onlara köyden geliyor da o yüzden sordum
Caniiim Cok sağol hayırlı bı Ramazan olsun tuttuğumuz oruçlar niyetine su hastalık gitsin jnsallahhhhSelamün aleyküm.14. takım hatunları herkese hayırlı ramazanlar bol eksiler dereceli günler görelim ins Allah hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
Ayarlarız onu canım iftara yakin herkes bildirir kilosunu paylaşırız listeyi hemenRamazan'da tartı işi iftardan önce mi olacak nasıl yaparız
Tahmin ediyorumKomşularin cokmus canım hepsi bir gecinemiyorlarmis verdiler ee tabi bedava olunca aldık bizde iki tane çok çıkıyor tabi canım sesleri
Ya dimi o sıkıntı var haklısın biz tanıdıktan bulduk allahtan bir sıkıntı olsa hemen getirin dedi hiçbişey yok çok şükür pek kullanmamışlar yağını bile verdilerİkinci el aldım yakın zamanda ama hata verdi. Geri iade ettim. Daha o topa girmem
Aa o dün degilmiydiHamstring extension canım
Evt dün yaptk bugünki hareketi resimli şekilde atabileck biri var mı acaba ? melisa- buralardamısin ?Aa o dün degilmiydi
süpersin obezzto kalbim seninletebrikler canım 90lara veda etmişsin sıra 80lere veda etmekte 80lere de böyle emin adımlar ile çabucak ve sonsuza dek vede et inşlh .
blonde ambition
Cumartesi Plank jack Pazar Dokunarak yan tekme Pazartesi Bacak kaldırma Salı Expanding table tops Çarşamba Hamstring extension Perşembe Chair pose pulses Cuma Kol egzersizi
Ben listeden bakıyom canım ekran fotosunu almıştım yanlışmı bakıyorum acabaAa o dün degilmiydi
Ya sanki diyetlikadn paylaşmıştı dun bu hareketi o da yanlis paylasti demekki yada ben mi yanlis gördüm kafamda deli sorularBen listeden bakıyom canım ekran fotosunu almıştım yanlışmı bakıyorum acaba