• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım kesinlikle 300 rahat yakmışımdır hatta daha fazla cunku arada koşuyorum bir yerde okudum koşu bandının nabız ölçen manyetik alani tutmak gerekiyormuş o zaman algiliyormus ben hic tutmuyorum öyle olunca normal kalp atışını baz alıyormuş belki ondan da olabilir neyse önemli olan tartıda gördüğüm 😊
Kesinlikle ben tutuyordum doğru 😊😊

Nasıl tadı bizim kazlar doğuruyor da eşimle öyle bakıyoruz yesekmi yemesekmi diye bayada biriktiler 😂
Ben beğenmedim canım ya tavuk yumurtasına benziyor sonuçta ama kokusu falan ağır geldi belki biliyorsundur protein olarakda ağır normal yumurtadan 1 yumurta iki yada 3 yumurtaya bedel çok saglikliymis bizde çocuklar için almistik onlarda yemedi 😂

Bı de öyle dene bakalım canım ama sen sıkıntı etme rahat 300 yakıyorsun yuruysu bandında
Tamam canım öyle yapayım benim koşu bandı süs olarak duruyordu artık aktif olarak kullanacağım faydasını görüyorum artık

Tamam canım öyle yapayım benim koşu bandı süs olarak duruyordu artık aktif olarak kullanacağım faydasını görüyorum artık
Tabi görülmez mi bende doğumdan sonra bı arkastan ikinci el aldım malum sifirlari çok pahalı ama iyi ki almışım diyorum yoksa bu kilolar gitmeyecek aslında hedef kiloya ulaşınca bile yueuselk o ksdwr iyi ki bizim için 😊

Selamün aleyküm.14. takım hatunları herkese hayırlı ramazanlar bol eksiler dereceli günler görelim ins Allah hepinizi öpüyorum :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: Allah'a emanet olun
Aleykumselam canım hayırlı ramazanlar inşallah hepimiz bol eksi görürüz Allah'a emanet ol sende :KK15::KK25:

Tabi görülmez mi bende doğumdan sonra bı arkastan ikinci el aldım malum sifirlari çok pahalı ama iyi ki almışım diyorum yoksa bu kilolar gitmeyecek aslında hedef kiloya ulaşınca bile yueuselk o ksdwr iyi ki bizim için 😊
Öyle canım bence koşu bandı veli nimetmis resmen onu anladım bende ikinci el aldım sıfır gibi hiç kullanmamislarki 😄 ben bolca kullanıyorum artık hele ramazanda kurtarıcı olacak benim için leslie yapıyordum iyice sıkılmıştım artık birde vücut alışmış demekki veremiyordum koşu bandı imdadıma yetişti 😊

Ben beğenmedim canım ya tavuk yumurtasına benziyor sonuçta ama kokusu falan ağır geldi belki biliyorsundur protein olarakda ağır normal yumurtadan 1 yumurta iki yada 3 yumurtaya bedel çok saglikliymis bizde çocuklar için almistik onlarda yemedi 😂
Hadi ya bı keresinde komşumuz hindi yumurtası vermişti yiyememistik ondan mütevellit yemeye çekiniyoruz 🙂 aslında kazlar çift doğurup bide üstüne yatmalari lazım ama bunlar yatmıyor o yüzden yumurtalar kaldı 😂

20200422_132007.jpg

Iyi günler kizlar
Sabah 11.30
Biberli domatesli yumurta
Salatalık domates
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Çilek elma
Kefir

Hadi ya bı keresinde komşumuz hindi yumurtası vermişti yiyememistik ondan mütevellit yemeye çekiniyoruz 🙂 aslında kazlar çift doğurup bide üstüne yatmalari lazım ama bunlar yatmıyor o yüzden yumurtalar kaldı 😂
Kaz mi besliyorsunuz sesleri çok çıkıyor onların ya hiç sevmem sürü halinde olunca hiç çekilmezler eti lezzetli diyorlar hiç yemedim bilmiyorum ben tavuktan başka kanatli hayvanın ne etini ne yumurtasını yiyemiyorum 😂😂

Kaz mi besliyorsunuz sesleri çok çıkıyor onların ya hiç sevmem sürü halinde olunca hiç çekilmezler eti lezzetli diyorlar hiç yemedim bilmiyorum ben tavuktan başka kanatli hayvanın ne etini ne yumurtasını yiyemiyorum 😂😂
Komşularin cokmus canım hepsi bir gecinemiyorlarmis verdiler ee tabi bedava olunca aldık bizde iki tane çok çıkıyor tabi canım sesleri 😂

Back