- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.981
İyi düşünmüşsün canım.Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum. Ramazandan önce görmüş olurum.Günaydın kizlar bugün annemler ablama gididekmis bende gidicem onlarla hem değişiklik olur hemde ramazandan önce son görüşmüş oluruz dedim çocukları da özledim zaten
Tam buğday unundan kendime de yaptım canım sende yapabilirsin
Çok geçmiş olsun ya
obezzto çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.
Hepinize çook teşekkür ederimCok geçmiş olsun millet coronayla uğraşıyor bu insanlar hırsızlıkla pes inşallah bulunur bir an önce
Dünün Finali
1. Fit blonde 240
2. Pamukprncess 200
3. Mochachocolate 50
3. Diyetlikadn 50
Bugün hamstring extension yapıyoruzz
Eki Görüntüle 2623095 Eki Görüntüle 2623096
Bacağımızı resimdeki gibi önce kırıp yukarı doğru kaldrıp sonra da düz şekilde uzatırıyoruz kolay gelsin
Aynen canım 300 grama kadar farkediyor bendeKizlar 300 daha gittiSabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum
Benim sorunum bir gün kilo verince ertesi gün dikkat etsem bile geri alıyordum ve 1 hafta boyunca da gitmiyordu. Böyle olunca bir ileri 2 geri olayindan kurtuldum çok şükür. Giden kalıcı gidiyor artıkAynen canım 300 grama kadar farkediyor bende
Yaptığımız sporları size mi söylüyoruz canımDünün Finali
1. Fit blonde 240
2. Pamukprncess 200
3. Mochachocolate 50
3. Diyetlikadn 50
Bugün hamstring extension yapıyoruzz
Eki Görüntüle 2623095 Eki Görüntüle 2623096
Bacağımızı resimdeki gibi önce kırıp yukarı doğru kaldrıp sonra da düz şekilde uzatırıyoruz kolay gelsin
Canım aç olarak spormu yapiyosun keşke yapabilsem bende tansiyonum düşüyor spordan sonra tartildiginda kilo fazla çıkıyor diye biliyordum demekki tam tersi denemek lazımKizlar 300 daha gittiSabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum
teşekkür ederim. Sağol canımobezzto geçmiş olsun canım ☹
aç karnına hiç denemedim fakat tok karnına da hiç spor yapmadım..yemekten sonra en az 1.5 / 2 saat geçmiş oluyor..Kizlar 300 daha gittiSabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum
Stepper canım o bende varEki Görüntüle 2623231 kızlar bu spor aletinin adını bilen var mı
Evet canım aç yapiyorum. Hatta öncesinde tartiliyorum sonra tekrar tartiliyorum arada yarım kilo civarı fark oluyor. Herkeste etkisi olmayabilir ve tabiki su içmemek lazım tartıyı etkiler yoksa. Tansiyonun düşüyorsa yapma tabi, sağlık en önemlisi. Bana etki etmiyor aç karnina yapmakCanım aç olarak spormu yapiyosun keşke yapabilsem bende tansiyonum düşüyor spordan sonra tartildiginda kilo fazla çıkıyor diye biliyordum demekki tam tersi denemek lazım
Evet maalesef öyle hala maskesiz gezen insanlar varKizlar iyi aksamlar, az önce dışarı çıktık arabayla. Büyük marketlerin civarına gittik ve inanamadim ya. Aşırı kalabalıktı heryer. Biz tabiki girmedik, eksiklerimiz vardi ama bu kalabalıkta girmek çok riskli. Bu iş bu şekilde zor biter, insan umutsuzlasiyor.
Menümü yazım
Sabah: 60 Gr tam buğday ekmeği, 30 Gr tulum, 3 domates, 2 salatalik, 2 yumurta
Ara: 2 tane diyet kurabiye, 1 avuç kuru uzum
Akşam: 150 Gr ızgara et, çoban salata
Toplam: 1154 kalori
1 saat pilates , 11. Gün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?