• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar 300 daha gitti :KK49: Sabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum :KK200:
Aslında canım insülin direnci için özellikle sabah tavsiye ediliyor ama ben sabah 3 çocukla ugraştıgım için yapamıyorum.
8 de kalkıyorlar dahada erken kalkamıyorum.
Ancak akşam yapabiliyorum.

Menüm
7.00 sekersiz neskafe
10.00 yarım armut ve üç çilek
12.00 haşlanmış yumurta iki saltalik yarım domates yarım bağ limonlu maydonoz iki bardak çay 13 zeytin galeta ve peynir
16.00 7 adet fındık kahve
20.00 da çorba salatalık turşu üç tane bir tane tavuk but yanında patates bir litre su içildi 60 dk yürüyüp. 329 kalori yakıldı 😊😊😊
Canım eger seviyorsan sabahki kahveni Türk kahvesi ile degiştirsen.
Nescafeye hiç saglıklı demiyorlar.

20200421_033652.jpg

Sahur
İyi akşamlar kızlar bugün bir türlü giremedim dışarda işlerim vardı iş için yardıma gittim iftarıda orda yaptım fotograf çekemedim
İftar
Karışık kebab patates pilavını yemedim
Salata yeşillik
Közlenmiş biber domates
Ayran

Kizlar iyi aksamlar, az önce dışarı çıktık arabayla. Büyük marketlerin civarına gittik ve inanamadim ya. Aşırı kalabalıktı heryer. Biz tabiki girmedik, eksiklerimiz vardi ama bu kalabalıkta girmek çok riskli. Bu iş bu şekilde zor biter, insan umutsuzlasiyor.
Benim eşimde de önlenemez bir markete gitme isteği var. Eksiğim yok dedikçe "ama şu da eksik, bu da eksik" diyerek kendine fırsat çıkarıp markete gitmek istiyor. Zannediyorum vakit geçtikçe insanlar sıkılıyor artık :(

Eki Görüntüle 2623231 kızlar bu spor aletinin adını bilen var mı
Kızlar geçen hafta sonu kileri temizlerken bu spor aletini buldum. Zamanında bim den almıştım. Kullanmayınca atmışım bir köşeye. Kenar lastikleri kopmuştu ben de plates lastiklerini taktım. Müthiş terletiyor, 10 dk. Da nefes nefese kaldım

Benim eşimde de önlenemez bir markete gitme isteği var. Eksiğim yok dedikçe "ama şu da eksik, bu da eksik" diyerek kendine fırsat çıkarıp markete gitmek istiyor. Zannediyorum vakit geçtikçe insanlar sıkılıyor artık :(
Aynı aynı ben bile gitmek istiyorum.

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 canım benim de böyle oldu.
Ben başta bi 3 devirde 5 dk ısınma olsun diye yürüyorum sonra ara ara az koşuyorum.
5 in altına düşmedim.
Canim 5 in üstüne cikiyomusun yok ya benim koşu bandının kesin kalori kısmı bozuk bugün mesela 160 kalori yakmışım 5 ile 6 arasi gidip geldim yürüyüş ve koşu aslinda kalori ölçen saatim olsa en net bilgiyi o verir

Canim 5 in üstüne cikiyomusun yok ya benim koşu bandının kesin kalori kısmı bozuk bugün mesela 160 kalori yakmışım 5 ile 6 arasi gidip geldim yürüyüş ve koşu aslinda kalori ölçen saatim olsa en net bilgiyi o verir
Aynen senin koşu bandından sikinti var canım yoksa rahat E300 kalori yakarsın 😊

Back