- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.961
Bayıldım afiyet olsun çok güzel ilerliyosun canımEki Görüntüle 2622791
İftar
Nohut yemeği
Mantar sote
Pancar semizotu yoğurtlaması
Salata turp acıbiber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldım afiyet olsun çok güzel ilerliyosun canımEki Görüntüle 2622791
İftar
Nohut yemeği
Mantar sote
Pancar semizotu yoğurtlaması
Salata turp acıbiber
Saol canım gel beraber olsun🍽Bayıldım afiyet olsun çok güzel ilerliyosun canım
Yapmak ama yememek!Ne güzel evde yapın ailecek bence ben kalabalık etkinliklerden hoşlanmam sadece hatta geçen gün erişte yaptım ailecek kestik oğlum da dahil
Geçmiş olsun. Bütün hatıralar onlarla gitti. İnşallah bulunur bunu yapan.Kızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor
Canım çok geçmiş olsun nasıl bir dünya oldu ya iki eşyaya göz dikmişler allah bildiği gibi yapsın bu insanları ceza hapis hiç yıldırıcı değil korkmuyorlar ki 1 2 ay yatıp çıkarım diyorlar böyle şeyleri duydukça cinlerim tepeme geliyor ne can güvenliğimiz ne mal güvenliğimiz var allah ıslah etsin kötü niyetli insanlarıKızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor
Tam buğday unundan kendime de yaptım canım sende yapabilirsinYapmak ama yememek!
İşte bütün mesele bu..
Çok geçmiş olsun yaKızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor
Alla alla terleme ben collk terliyoeum ama hatta resmini atarım bugün yurursemTeşekkürler canım 5 km hız 310 kalori mi gerçekten ben 5 ile 6 km arası 160 kalori yaktım öyle yazıyo ekranda yani şimdi benimki yanlış mi acaba acayip terledim sırılsıklam nasıl 160 kalori anlamadım
Günaydın canımGünaydın herkese
geçmiş olsun canımSağolun kizlar gerçekten evlatlarımıza sarılıyorum seviyoruz ama insan canından olan diğer kişilere de sarılmak istiyo zor gunlerinde yanlarında olmak istiyo
geçmiş olsun canımKızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor
Geçmiş olsun canım.Kızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor
Cok geçmiş olsun millet coronayla uğraşıyor bu insanlar hırsızlıkla pes inşallah bulunur bir an önceKızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor
en kötüsü o zaten maddi değeri olan eşyalar değildi ama manevi değeri çokduGeçmiş olsun. Bütün hatıralar onlarla gitti. İnşallah bulunur bunu yapan.
sağolasın canım. Dediğin gibi caydırıcı ceza yok. Böyle olunca da isteyen istediği gibi at koşturuyorCanım çok geçmiş olsun nasıl bir dünya oldu ya iki eşyaya göz dikmişler allah bildiği gibi yapsın bu insanları ceza hapis hiç yıldırıcı değil korkmuyorlar ki 1 2 ay yatıp çıkarım diyorlar böyle şeyleri duydukça cinlerim tepeme geliyor ne can güvenliğimiz ne mal güvenliğimiz var allah ıslah etsin kötü niyetli insanları
ahh sorma yaa.. Zaten bu günlerden faydalanmışlar bence. Çünkü halamlar sık sık evi havalandırırlardı.şimdi evden çıkamıyorlar. Krizi fırsata çevirmiş pisliklerobezzto çok geçmiş olsun inşallah bulunurlar biran önce bu günlerde bile millet nelerin peşinde hiç anlamiyorum