• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş :KK43: babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor :KK43:
Geçmiş olsun. Bütün hatıralar onlarla gitti. İnşallah bulunur bunu yapan.

Kızlar bu arada benim bütün öğleden sonram berbat geçti. Rahmetli dedem ve babanemin kullanılmayan evine hırsız girmiş ve ne var ne yok götürmüş :KK43: babam dışarı çıkamadığı için ben uğraştım karakollarda. Moralim çok bozuk. Üzüntüden midem ağrıyor :KK43:
Canım çok geçmiş olsun nasıl bir dünya oldu ya iki eşyaya göz dikmişler allah bildiği gibi yapsın bu insanları ceza hapis hiç yıldırıcı değil korkmuyorlar ki 1 2 ay yatıp çıkarım diyorlar böyle şeyleri duydukça cinlerim tepeme geliyor ne can güvenliğimiz ne mal güvenliğimiz var allah ıslah etsin kötü niyetli insanları😱😤😔

Yapmak ama yememek!

İşte bütün mesele bu..
Tam buğday unundan kendime de yaptım canım sende yapabilirsin
Çok geçmiş olsun ya 😔

Teşekkürler canım 5 km hız 310 kalori mi gerçekten 🤔 ben 5 ile 6 km arası 160 kalori yaktım öyle yazıyo ekranda yani şimdi benimki yanlış mi acaba acayip terledim sırılsıklam nasıl 160 kalori anlamadım
Alla alla terleme ben collk terliyoeum ama 🤔🤔 hatta resmini atarım bugün yurursem😊

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım.

Cok geçmiş olsun millet coronayla uğraşıyor bu insanlar hırsızlıkla pes inşallah bulunur bir an önce

Geçmiş olsun. Bütün hatıralar onlarla gitti. İnşallah bulunur bunu yapan.
en kötüsü o zaten :( maddi değeri olan eşyalar değildi ama manevi değeri çokdu :(

Canım çok geçmiş olsun nasıl bir dünya oldu ya iki eşyaya göz dikmişler allah bildiği gibi yapsın bu insanları ceza hapis hiç yıldırıcı değil korkmuyorlar ki 1 2 ay yatıp çıkarım diyorlar böyle şeyleri duydukça cinlerim tepeme geliyor ne can güvenliğimiz ne mal güvenliğimiz var allah ıslah etsin kötü niyetli insanları😱😤😔
sağolasın canım. Dediğin gibi caydırıcı ceza yok. Böyle olunca da isteyen istediği gibi at koşturuyor

obezzto obezzto çok geçmiş olsun inşallah bulunurlar biran önce bu günlerde bile millet nelerin peşinde hiç anlamiyorum
ahh sorma yaa.. Zaten bu günlerden faydalanmışlar bence. Çünkü halamlar sık sık evi havalandırırlardı.şimdi evden çıkamıyorlar. Krizi fırsata çevirmiş pislikler

Back