• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlar bugün annemler ablama gididekmis bende gidicem onlarla hem değişiklik olur hemde ramazandan önce son görüşmüş oluruz dedim çocukları da özledim zaten
İyi düşünmüşsün canım.Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum. Ramazandan önce görmüş olurum.

Tam buğday unundan kendime de yaptım canım sende yapabilirsin

Çok geçmiş olsun ya 😔
obezzto obezzto çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
Günaydın kizlar
obezzto obezzto geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.
Cok geçmiş olsun millet coronayla uğraşıyor bu insanlar hırsızlıkla pes inşallah bulunur bir an önce
Hepinize çook teşekkür ederim :KK200:

:KK36:Dünün Finali :KK36:
1. Fit blonde 240
2. Pamukprncess 200
3. Mochachocolate 50
3. Diyetlikadn 50

Bugün hamstring extension yapıyoruzz

IMG_20200421_124011.jpg IMG_20200421_124127.jpg

Bacağımızı resimdeki gibi önce kırıp yukarı doğru kaldrıp sonra da düz şekilde uzatırıyoruz kolay gelsin

Aynen canım 300 grama kadar farkediyor bende
Benim sorunum bir gün kilo verince ertesi gün dikkat etsem bile geri alıyordum ve 1 hafta boyunca da gitmiyordu. Böyle olunca bir ileri 2 geri olayindan kurtuldum çok şükür. Giden kalıcı gidiyor artık 🥰

Kizlar 300 daha gitti :KK49: Sabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum :KK200:
Canım aç olarak spormu yapiyosun keşke yapabilsem bende tansiyonum düşüyor spordan sonra tartildiginda kilo fazla çıkıyor diye biliyordum demekki tam tersi denemek lazım

Canım aç olarak spormu yapiyosun keşke yapabilsem bende tansiyonum düşüyor spordan sonra tartildiginda kilo fazla çıkıyor diye biliyordum demekki tam tersi denemek lazım
Evet canım aç yapiyorum. Hatta öncesinde tartiliyorum sonra tekrar tartiliyorum arada yarım kilo civarı fark oluyor. Herkeste etkisi olmayabilir ve tabiki su içmemek lazım tartıyı etkiler yoksa. Tansiyonun düşüyorsa yapma tabi, sağlık en önemlisi. Bana etki etmiyor aç karnina yapmak

Kizlar iyi aksamlar, az önce dışarı çıktık arabayla. Büyük marketlerin civarına gittik ve inanamadim ya. Aşırı kalabalıktı heryer. Biz tabiki girmedik, eksiklerimiz vardi ama bu kalabalıkta girmek çok riskli. Bu iş bu şekilde zor biter, insan umutsuzlasiyor.
Evet maalesef öyle hala maskesiz gezen insanlar var

Menüm
7.00 sekersiz neskafe
10.00 yarım armut ve üç çilek
12.00 haşlanmış yumurta iki saltalik yarım domates yarım bağ limonlu maydonoz iki bardak çay 13 zeytin galeta ve peynir
16.00 7 adet fındık kahve
20.00 da çorba salatalık turşu üç tane bir tane tavuk but yanında patates bir litre su içildi 60 dk yürüyüp. 329 kalori yakıldı 😊😊😊

Back