• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar geçen hafta sonu kileri temizlerken bu spor aletini buldum. Zamanında bim den almıştım. Kullanmayınca atmışım bir köşeye. Kenar lastikleri kopmuştu ben de plates lastiklerini taktım. Müthiş terletiyor, 10 dk. Da nefes nefese kaldım
Aynen bende de var ondan çok acayip bı alet Zoe da yapılışı ama çok ter akitiyoe dediğin giibi. 😊

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 canım benim de böyle oldu.
Ben başta bi 3 devirde 5 dk ısınma olsun diye yürüyorum sonra ara ara az koşuyorum.
5 in altına düşmedim.
Ayenn 5 de oldu mu acayip bir şekilde terliyorsun dün yuruyrken su oldum resmen 😊😊 çok iyi oldu bide bende termal tayt var her yerin ayricayri terledi 😊😆

Kizlar 300 daha gitti :KK49: Sabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum :KK200:
Dün bende seni okuyunca öyle yaptım gerkcten öyle canım bildigin yarım gram gitmisti ben şok yapabikirsem bende öyle yapacam. Artık 😊 oğlum izin verirse 😆

Çok sevindim canim :KK9: Hızlı hızlı verelim su kilolari :KK49:
Ayyy inşallah çok istiyorum dün eşimin annesi konuşacaktim bı nasilsin demeden kilon ne alemde dedi çok canım sıkıldı bende ona rejim yapıyorum falan demedim yaza en azından 7 olurum da

Ayyy inşallah çok istiyorum dün eşimin annesi konuşacaktim bı nasilsin demeden kilon ne alemde dedi çok canım sıkıldı bende ona rejim yapıyorum falan demedim yaza en azından 7 olurum da
Ben de kimseye söylemiyorum da çocuklar sağolsun herkese reklamımı yapıyorlar :(

O ne ya 😂 zaten zayifsinn sen yeni doğum yapmış sayılırsın ben bartu 8 aylıkken 63 kiloydum herkes bana doğum kilonn kalmadı diyodu 😁

O ne ya 😂 zaten zayifsinn sen yeni doğum yapmış sayılırsın ben bartu 8 aylıkken 63 kiloydum herkes bana doğum kilonn kalmadı diyodu 😁
İşte kaynana ne yapacaksın aslında 96 ile doğuma gittim Allah tna kalmadı ama anlatamiyorsun işte neyse yaza fit oalcsgiz inşallah

Aynen senin koşu bandından sikinti var canım yoksa rahat E300 kalori yakarsın 😊
Evet canım kesinlikle 300 rahat yakmışımdır hatta daha fazla cunku arada koşuyorum bir yerde okudum koşu bandının nabız ölçen manyetik alani tutmak gerekiyormuş o zaman algiliyormus ben hic tutmuyorum öyle olunca normal kalp atışını baz alıyormuş belki ondan da olabilir neyse önemli olan tartıda gördüğüm 😊

Back