- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.941
Ara öğün olmadan acıkma olmadı mı maşallah vallaKahvaltı Soganlı maydonazlu 2 yumurta, 5 zeytin, 3 ceviz ve peynir
Akşam haslanmış et, salata, ayran, 4 y. K kabak
40 dk tempolu yürüyüş
2 litre su daha içerim.
Evet canım ya malesef böyle yasak olunca psikolojik olarak çok etkiliyor beni tamam sonuçta heidi gibi sokaklarda gezmiyordum ama yasak farklı bir durum yapacak bisey yok bir an önce kurtulalım da önemli olan oAyyy sinirim bozuldu bu hafta 4 günmüş yasak
Gayet güzel bir saat koşu bandı kaç kolari yakiyorsunuz canım 5.00ilr 4.8 aradı yürüyorum 310 kalori falan. OluyorBugun
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 7 zeytin
Ara 1 portakal 5 badem
Akşam 1 tabak kabak yemeği salata
2 lt su
1 saat koşu bandı
Evdeyiz bizde çalışanlar için zor sıkılıyorlar alışmışlar günlük tempoyaTamam canım hatırlatırım 58.7 ama hastalandım bugüncumaya 57.7 olurum bence
Canım sen kaç yaşındasın bekarsin sanırımEvdeyiz bizde çalışanlar için zor sıkılıyor alışmışlar günlük tempoya
Burada apartmanin kapalı bahçesi olanlar çıkıyor ya da çatılardalar hepEn azından markete fln gidiuoduk ne bilim çöp atmaya çocuğu kapının önüne cikartiyoduk fln şimdi 4 gün evde
Evet canım bekarım 24 yaşındayımCanım sen kaç yaşındasın bekarsin sanırım
Canım ara ögün acıkırsam yapıyorum.Ara öğün olmadan acıkma olmadı mı maşallah valla
Çok iyi ben emzirdigim için çok acikiyorumCanım ara ögün acıkırsam yapıyorum.
2 ögün saglıklı ama öglen işlerden yorulunca sade kahve yanına badem kuru kayısı yiyorum.
İlk kızımda süt olsun diye 1 kasa eşimle üzüm yemiştim.Çok iyi ben emzirdigim için çok acikiyorum
İlk kızımda süt olsun diye 1 kasa eşimle üzüm yemiştim.
Her işim elden ayrı olur bir kız bir erkek ikiz hamileyim yaş pastayla turşu suyu içiyorum nasıl.
Eşime garip garip bakıyordu.
Sen yine ne güzel kilo vermişsin.
Stresi sardı şimdidenAyyy sinirim bozuldu bu hafta 4 günmüş yasak
Mochacım yine bir şaheser yaratmışsınEki Görüntüle 2622791
İftar
Nohut yemeği
Mantar sote
Pancar semizotu yoğurtlaması
Salata turp acıbiber
Teşekkürler canım 5 km hız 310 kalori mi gerçektenGayet güzel bir saat koşu bandı kaç kolari yakiyorsunuz canım 5.00ilr 4.8 aradı yürüyorum 310 kalori falan. Oluyor
Ne güzel evde yapın ailecek bence ben kalabalık etkinliklerden hoşlanmam sadece hatta geçen gün erişte yaptım ailecek kestik oğlum da dahilStresi sardı şimdiden
Eşim yarın un alalım da yufka açarız dört gün boyunca diyorannemden kurtarmıştım ne güzel şimdi de eşim çıktı
Ay canım saol estağfurullah olanı koydum öyleMochacım yine bir şaheser yaratmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?