Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy sinirim bozuldu bu hafta 4 günmüş yasak
Evet canım ya malesef böyle yasak olunca psikolojik olarak çok etkiliyor beni tamam sonuçta heidi gibi sokaklarda gezmiyordum ama yasak farklı bir durum yapacak bisey yok bir an önce kurtulalım da önemli olan o

Bugun
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 7 zeytin
Ara 1 portakal 5 badem
Akşam 1 tabak kabak yemeği salata
2 lt su
1 saat koşu bandı
Gayet güzel bir saat koşu bandı kaç kolari yakiyorsunuz canım 5.00ilr 4.8 aradı yürüyorum 310 kalori falan. Oluyor

Çok iyi ben emzirdigim için çok acikiyorum
İlk kızımda süt olsun diye 1 kasa eşimle üzüm yemiştim.

Her işim elden ayrı olur bir kız bir erkek ikiz hamileyim yaş pastayla turşu suyu içiyorum nasıl.
Eşime garip garip bakıyordu.

Sen yine ne güzel kilo vermişsin.

İşte inşallah gerisi gelir

Gayet güzel bir saat koşu bandı kaç kolari yakiyorsunuz canım 5.00ilr 4.8 aradı yürüyorum 310 kalori falan. Oluyor
Teşekkürler canım 5 km hız 310 kalori mi gerçekten ben 5 ile 6 km arası 160 kalori yaktım öyle yazıyo ekranda yani şimdi benimki yanlış mi acaba acayip terledim sırılsıklam nasıl 160 kalori anlamadım

Stresi sardı şimdiden
Eşim yarın un alalım da yufka açarız dört gün boyunca diyorannemden kurtarmıştım ne güzel şimdi de eşim çıktı
Ne güzel evde yapın ailecek bence ben kalabalık etkinliklerden hoşlanmam sadece hatta geçen gün erişte yaptım ailecek kestik oğlum da dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…