- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.901
sağol canım allh razı olsunRabbim kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım allh razı olsunRabbim kabul etsin
Sağol kuzum şükür evlendim bebeğim oldu buyuttuum bile 20 aylık olduP Pinarbartu canım senin de bebeğin hayirli olsun en son burda evlilik hazırlığı yaparken konuşuyorduk ama maşallah sana yine kilonu korumussun
Evet yüksek çıkınca moral bozuyo ama önlem almaya da fırsat yaratiyo bnceYaptım ya neyse cumaya kadar tartilmamak iyi geliyor bana ya hergun tartilinca bazen yüksek çıkıyor ve buda moralimi bozuyor tabii
Allah kabul etsin kuzum hatırlamıyorum tam ama iftardan önce diye biliyorum tabi 8e kadar beklemeniz 5 6 gibi tartilirizoruçluyum bugün .
cuma tartısını nasıl yapacam. cuma iftar öncesi mi bildirecem
Bence de en mantıklısı bu. Çünkü bazı yediğimiz şeyler örneğin nohut veya fasulye tartıda + yapıyor. Bu moral bozucu oluyor tabii. O yüzden perşembe hafif beslenip cuma tartılmak bana daha mantıklı geliyorYaptım ya neyse cumaya kadar tartilmamak iyi geliyor bana ya hergun tartilinca bazen yüksek çıkıyor ve buda moralimi bozuyor tabii
Süper canım tebrikler 80leri gormussunGünaydın kızlar. Yeni hafta hepimize mutluluk ve eksi kilolar getirsin inşallah
Cuma günü kilom:90.1
Pazartesi kilom : 89.8
Sağol kuzum şükür evlendim bebeğim oldu buyuttuum bile 20 aylık oldu ❤
Evet yüksek çıkınca moral bozuyo ama önlem almaya da fırsat yaratiyo bnce
Allah kabul etsin kuzum hatırlamıyorum tam ama iftardan önce diye biliyorum tabi 8e kadar beklemeniz 5 6 gibi tartiliriz
Ben uyanınca ödemli uyanıyorum canım biraz geçmesi veya spor yapmam lazım yoksa yüksek çıkıyorum ki bazen susayipta uyanıyorum ve su içiyorum o zaman tartilamiyorumBence de en mantıklısı bu. Çünkü bazı yediğimiz şeyler örneğin nohut veya fasulye tartıda + yapıyor. Bu moral bozucu oluyor tabii. O yüzden perşembe hafif beslenip cuma tartılmak bana daha mantıklı geliyor
Geçmiş olsun canım ya ben napacam kaç gün oldu konuşamıyorum bile doğru dürüst internet sorunlu kafayı yicemYeğenim bileğini catlatmis gidemiyorum da ne zor yaaa özledim hepsini geçsin şu günler
Oy maşallah rabbim sağlıklı ömürler versinSağol kuzum şükür evlendim bebeğim oldu buyuttuum bile 20 aylık oldu ❤
Evet yüksek çıkınca moral bozuyo ama önlem almaya da fırsat yaratiyo bnce
Allah kabul etsin kuzum hatırlamıyorum tam ama iftardan önce diye biliyorum tabi 8e kadar beklemeniz 5 6 gibi tartiliriz
Çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsede bizde bir rahatlasakYeğenim bileğini catlatmis gidemiyorum da ne zor yaaa özledim hepsini geçsin şu günler
tebrikler canım 90lara veda etmişsin sıra 80lere veda etmekte 80lere de böyle emin adımlar ile çabucak ve sonsuza dek vede et inşlh .Günaydın kızlar. Yeni hafta hepimize mutluluk ve eksi kilolar getirsin inşallah
Cuma günü kilom:90.1
Pazartesi kilom : 89.8
Geçmiş olsun canım. Biz de her gün görüntülü arama yapıyoruzYeğenim bileğini catlatmis gidemiyorum da ne zor yaaa özledim hepsini geçsin şu günler
Aaaminn canım. Hep birlikte inşallahtebrikler canım 90lara veda etmişsin sıra 80lere veda etmekte 80lere de böyle emin adımlar ile çabucak ve sonsuza dek vede et inşlh .
Geçmiş olsun canım ya ben napacam kaç gün oldu konuşamıyorum bile doğru dürüst internet sorunlu kafayı yicem
Çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsede bizde bir rahatlasak
Sağolun kizlar gerçekten evlatlarımıza sarılıyorum seviyoruz ama insan canından olan diğer kişilere de sarılmak istiyo zor gunlerinde yanlarında olmak istiyoGeçmiş olsun canım. Biz de her gün görüntülü arama yapıyoruz
inşlh canım inşlh bende artk 60lara sonsuza dek veda etmek istiyorum inşlh bu kez olucakAaaminn canım. Hep birlikte inşallah
Aynen öyle canım hepsinin yeri ayriSağolun kizlar gerçekten evlatlarımıza sarılıyorum seviyoruz ama insan canından olan diğer kişilere de sarılmak istiyo zor gunlerinde yanlarında olmak istiyo