- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.921
Geçmiş olsun canım , gerçekten zor ama bitecek inşallahYeğenim bileğini catlatmis gidemiyorum da ne zor yaaa özledim hepsini geçsin şu günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım , gerçekten zor ama bitecek inşallahYeğenim bileğini catlatmis gidemiyorum da ne zor yaaa özledim hepsini geçsin şu günler
Hoşgeldin canımAminn sağol canım benim hoşbuldum
Bugün ki hareketimiz =240 adet melisa-Dünün FinaliBugün Expanding table tops yapıyoruz.Eki Görüntüle 2622600 Eki Görüntüle 2622601
1. Mochachocolate 170
2. Fit blonde 100
2. Verano_porteno 100
3. Pinarbartu 50
4. Obezzto 20
Başımız yere değmeden ilk resimdeki şekilde başlıyoruz ayaklarımızı açıp kapayıp yine ilk resimdeki şekle giriyoruz ilk resme her dönüşümüz bir puan
Bugün ki hareketimiz =240 adet melisa-Dünün FinaliBugün Expanding table tops yapıyoruz.Eki Görüntüle 2622600 Eki Görüntüle 2622601
1. Mochachocolate 170
2. Fit blonde 100
2. Verano_porteno 100
3. Pinarbartu 50
4. Obezzto 20
Başımız yere değmeden ilk resimdeki şekilde başlıyoruz ayaklarımızı açıp kapayıp yine ilk resimdeki şekle giriyoruz ilk resme her dönüşümüz bir puan
HarikaBugün ki hareketimiz =240 adet melisa-
Sporlarım ın devamı = 40dk kndsyn bisikleti,
100 iç bacak , 100 suguat, 100 mekik
Hoşbulduk canım bileHoşgeldin canım
Tm kuzum cuma hatırlat ama kesjn hatırlat yani şimdiki kilon kaçtıP Pinarbartu canım eski mesajlara baktım 4 ekimde 57.7 ile izne ayrilmisim. 20 sinde de takım kapanmıştı zaten donememistim. Bu hafta listeye dönebiliyorsam döniyim çünkü bu sefer mezun olmak istiyorum
Tamam canım hatırlatırım 58.7 ama hastalandım bugün cumaya 57.7 olurum benceTm kuzum cuma hatırlat ama kesjn hatırlat yani şimdiki kilon kaçtı
Walla bişey farketmio ki biz zaten evdeyiz. Kaç gün oldu unuttum artık Yarın çıkarız gerçiAyyy sinirim bozuldu bu hafta 4 günmüş yasak
Zipzip- canım bişey sorcam 4 Ekim'de 57.7yle izne ayrılmış beri cumaya bı kilo şartı yok dimi daha az kiloyla listeye girebilirTamam canım hatırlatırım 58.7 ama hastalandım bugün cumaya 57.7 olurum bence
En azından markete fln gidiuoduk ne bilim çöp atmaya çocuğu kapının önüne cikartiyoduk fln şimdi 4 gün evdeWalla bişey farketmio ki biz zaten evdeyiz. Kaç gün oldu unuttum artık Yarın çıkarız gerçi
Evettt su günler hayırlısı ile geçse idiAyyy sinirim bozuldu bu hafta 4 günmüş yasak
Ekmek almak yasak deil sanirim ekmek almaya gidin Haklısın şaka bı yana zorlasmaya başladi. Canım dondurma yiyerek boş boş yürümek istiyor şuanEn azından markete fln gidiuoduk ne bilim çöp atmaya çocuğu kapının önüne cikartiyoduk fln şimdi 4 gün evde
57.7 izne ayrildiysa 57.7 yada altında olmasi gerekir listeye girebilmesi icinZipzip- canım bişey sorcam 4 Ekim'de 57.7yle izne ayrılmış beri cumaya bı kilo şartı yok dimi daha az kiloyla listeye girebilir
Saol canım , inebilirsem girerim artık57.7 izne ayrildiysa 57.7 yada altında olmasi gerekir listeye girebilmesi icin