• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
Hoşgeldin.. İnşallah birlikte güzel kilolar veririz

🤗 iyi olmana sevindik canm merak etmiştik seni 😊 ohhh reglen de bitmiş şimdi tam gaz gidersin yine :KK66:
Ben de iyiyim kuzum sıkılmaya başladm artk ev bi yerden sonra boğuyor insanı insan eski hayatını özlüyor ama napalım sağlıklı olalımda gerisi önemli diil diyoruz sonrada
inan evde olmak dışarı çıkmaktan daha stressiz.
Evde olmakta zor ona da katılıyorum ama yapacak birşey yok .
Diyet bozuluyor ya ama yarın oruca başlarım bir yerden toparlanmaya da başlarım diye düşünüyorum.
Sekiz aylık bebeğim iyiyim çok teşekkürler evet atandim çok şükür ,😊
Maşallah canım allah bağışlasın .

Saol canım, nedense çok sisitim ama fasulye ve cacık bir arada sisirdi.21 günlük bir program bu. Şuan incelme yok ama baya sikilasmis hissediyorum. Şaka Maka yariladim , cok mutluyum. Soylemissindir belki kaçırmış olabilirim, ne kadar oldu doğum yapali. Aslında kısa videolarla fln yapilabilir, sarkmaları önlemek icin
Sekiz aylık oğlum canım evet ama hiç durmuyor yarım saat sabahalri leslei yapacam ona bile benle ilgilen diye bağırıp duruyor 😆

Back