Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

P Pinarbartu canım senin de bebeğin hayirli olsun en son burda evlilik hazırlığı yaparken konuşuyorduk ama maşallah sana yine kilonu korumussun
Sağol kuzum şükür evlendim bebeğim oldu buyuttuum bile 20 aylık oldu
Yaptım ya neyse cumaya kadar tartilmamak iyi geliyor bana ya hergun tartilinca bazen yüksek çıkıyor ve buda moralimi bozuyor tabii
Evet yüksek çıkınca moral bozuyo ama önlem almaya da fırsat yaratiyo bnce
oruçluyum bugün .
cuma tartısını nasıl yapacam. cuma iftar öncesi mi bildirecem
Allah kabul etsin kuzum hatırlamıyorum tam ama iftardan önce diye biliyorum tabi 8e kadar beklemeniz 5 6 gibi tartiliriz

Yaptım ya neyse cumaya kadar tartilmamak iyi geliyor bana ya hergun tartilinca bazen yüksek çıkıyor ve buda moralimi bozuyor tabii
Bence de en mantıklısı bu. Çünkü bazı yediğimiz şeyler örneğin nohut veya fasulye tartıda + yapıyor. Bu moral bozucu oluyor tabii. O yüzden perşembe hafif beslenip cuma tartılmak bana daha mantıklı geliyor

Ben uyanınca ödemli uyanıyorum canım biraz geçmesi veya spor yapmam lazım yoksa yüksek çıkıyorum ki bazen susayipta uyanıyorum ve su içiyorum o zaman tartilamiyorum

Oy maşallah rabbim sağlıklı ömürler versin

Dünün Finali
1. Mochachocolate 170
2. Fit blonde 100
2. Verano_porteno 100

3. Pinarbartu 50
4. Obezzto 20
Bugün Expanding table tops yapıyoruz.

Başımız yere değmeden ilk resimdeki şekilde başlıyoruz ayaklarımızı açıp kapayıp yine ilk resimdeki şekle giriyoruz ilk resme her dönüşümüz bir puan

Günaydın kızlar. Yeni hafta hepimize mutluluk ve eksi kilolar getirsin inşallah

Cuma günü kilom:90.1
Pazartesi kilom : 89.8
tebrikler canım 90lara veda etmişsin sıra 80lere veda etmekte 80lere de böyle emin adımlar ile çabucak ve sonsuza dek vede et inşlh .

Geçmiş olsun canım ya ben napacam kaç gün oldu konuşamıyorum bile doğru dürüst internet sorunlu kafayı yicem
Çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsede bizde bir rahatlasak
Geçmiş olsun canım. Biz de her gün görüntülü arama yapıyoruz
Sağolun kizlar gerçekten evlatlarımıza sarılıyorum seviyoruz ama insan canından olan diğer kişilere de sarılmak istiyo zor gunlerinde yanlarında olmak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…