• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben menumu yazayım
Sabah6.00 ikisi bir arada kahve
Saat.10.00 da elma ile üç galeta
Saat 12.00 de salata , zeytin peynir üç çay kaşığı bal
15.00 da altı adet Bebek bisküvisi oğlumun bisküvisi Cook güzel 😊😊
18.30 da çorba salata fırında tavuk ekmek hiç yok
Su bir litre içildi yatana kadar iki litre rahat olur

İyi akşamlar kizlar
Kahvaltı: kavurmalı yumurta, 2 ser domates salatalik, 40 Gr peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, 4 hurma
Ara: 3 yulaflı diyet kurabiye tanesi 50 kal
Akşam: 1 büyük tabak taze fasulye, 1 kase cacık
Toplam: 1267 kalori
Pilates 1 saat, 9. Gün de bitti
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Ben çok beğendim menüyü pilates çok güzel şekil verdiriyoe bence ben çocuktan yapamıyorum malesef ancak yürüyüş bandında yürüyorum

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Ben çok beğendim menüyü pilates çok güzel şekil verdiriyoe bence ben çocuktan yapamıyorum malesef ancak yürüyüş bandında yürüyorum
Saol canım, nedense çok sisitim ama fasulye ve cacık bir arada sisirdi.21 günlük bir program bu. Şuan incelme yok ama baya sikilasmis hissediyorum. Şaka Maka yariladim , cok mutluyum. Soylemissindir belki kaçırmış olabilirim, ne kadar oldu doğum yapali. Aslında kısa videolarla fln yapilabilir, sarkmaları önlemek icin

Merhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
Hoşgeldin canım Bebegini de güle güle büyüt

20200419_032258.jpg

20200419_032253.jpg

Sahur
Menemen
Zeytin Peynir
Ceviz fındık
Çilek muz çağla
Marul
20200419_193946.jpg

İftar
2 tabak Tarhana çorbası
Salata
Yoğurt
Turp acıbiber

Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim için 😂 hedefin kaç kilo boyun kaç

Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladı

Canım bende bu hafta 0.7 verdim az geldi
Cuma spor yaparken bişeyi yanlış yaptım neyse.
Cumartesi boynumu hiç çeviremedim.

Cumartesi kahvaltı
1.5 pastırmalı yumurta, ceviz zeytin peynir, 🥒 🍅 , yarım portakal

Ara çilek 6 tane

Akşam 1 tabak pırasa, yarım ev yapımı lahmacun bol yeşillik

(cuma günü spor yaparken yanlış bişeymi yaptım boynum çok kötüydü spor yapamadım)
Bolca su içtim

Pazar kahvaltı
Ispanaklı kıymalı 2 yumurtadan menemen, peynir, 2 ceviz yarım portakal, biraz yufka

Ara sütlü kahve, 2 tane kuru kayısı, 8 çig badem

Akşam ev yapımı adana, pantılacan salatası 2 kaşık, ayran

Su 2.5 litre
1 kupa yeşil limonlu çay
Spor 85 dk tempolu yürüyüş cumartesi yürümedim onu telafi etmek istedim.

İyi geceler dilerim hepinize...

Back