- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.861
Hoşgeldin canımCanım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımCanım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyim
Coook teşekkür ederim hoşbulduk,Hoşgeldin canım ❤
Hoşgeldin o zmn 2hafta deneme süresi kuralları okursun gerisini biliyorsun zatenCanım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyim
Tamam Cook tedekjurlerHoşgeldin o zmn ❤ 2hafta deneme süresi kuralları okursun gerisini biliyorsun zaten ❤
Hoşgeldiniz hep beraber keyifli kilolar vericez inşlhTamam Cook tedekjurler
İnşallah insallah çok istiyorum CookHoşgeldiniz hep beraber keyifli kilolar vericez inşlh
Maşallah maşallahZumbadan ve latindans arkasından kondisyn biskleti onun üstünede tekme hareketini yaptım melisa- bugünki dokunarak tekme hareketimizden 100 tane
Hoşbulduk canım
Ben çok beğendim menüyü pilates çok güzel şekil verdiriyoe bence ben çocuktan yapamıyorum malesef ancak yürüyüş bandında yürüyorumİyi akşamlar kizlar
Kahvaltı: kavurmalı yumurta, 2 ser domates salatalik, 40 Gr peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, 4 hurma
Ara: 3 yulaflı diyet kurabiye tanesi 50 kal
Akşam: 1 büyük tabak taze fasulye, 1 kase cacık
Toplam: 1267 kalori
Pilates 1 saat, 9. Gün de bitti
Saol canım, nedense çok sisitim ama fasulye ve cacık bir arada sisirdi.21 günlük bir program bu. Şuan incelme yok ama baya sikilasmis hissediyorum. Şaka Maka yariladim , cok mutluyum. Soylemissindir belki kaçırmış olabilirim, ne kadar oldu doğum yapali. Aslında kısa videolarla fln yapilabilir, sarkmaları önlemek icinBen çok beğendim menüyü pilates çok güzel şekil verdiriyoe bence ben çocuktan yapamıyorum malesef ancak yürüyüş bandında yürüyorum
Hoşgeldin canım Bebegini de güle güle büyütMerhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
İşinde hayırlı olsunEvet hazırlandım atanıp memur oldum ondan osnra hemen hamilr kaldım
Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim için hedefin kaç kilo boyun kaç
Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladı
İnş amin canımHoşgeldiniz hep beraber keyifli kilolar vericez inşlh