- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.881
Hoşgeldin.. İnşallah birlikte güzel kilolar veririzMerhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
inan evde olmak dışarı çıkmaktan daha stressiz.iyi olmana sevindik canm merak etmiştik seni ohhh reglen de bitmiş şimdi tam gaz gidersin yine
Ben de iyiyim kuzum sıkılmaya başladm artk ev bi yerden sonra boğuyor insanı insan eski hayatını özlüyor ama napalım sağlıklı olalımda gerisi önemli diil diyoruz sonrada
Maşallah canım allah bağışlasın .Sekiz aylık bebeğim iyiyim çok teşekkürler evet atandim çok şükür ,
Sekiz aylık oğlum canım evet ama hiç durmuyor yarım saat sabahalri leslei yapacam ona bile benle ilgilen diye bağırıp duruyorSaol canım, nedense çok sisitim ama fasulye ve cacık bir arada sisirdi.21 günlük bir program bu. Şuan incelme yok ama baya sikilasmis hissediyorum. Şaka Maka yariladim , cok mutluyum. Soylemissindir belki kaçırmış olabilirim, ne kadar oldu doğum yapali. Aslında kısa videolarla fln yapilabilir, sarkmaları önlemek icin
Aminn sağol canım benim hoşbuldumHoşgeldin canım Bebegini de güle güle büyüt
İnşallah inşallahHoşgeldin.. İnşallah birlikte güzel kilolar veririz
Allah bagislasinSekiz aylık oğlum canım evet ama hiç durmuyor yarım saat sabahalri leslei yapacam ona bile benle ilgilen diye bağırıp duruyor
Ben tartilmadim yaGünaydın kizlaarrrr ❤❤❤ yeni hafta yeni başlangıç hadi bakalım gelsin kilolar
Bnm 57.4 +400
Yaptın mı kahvaltini bn her sabah tartildigim icinn tabi alışkanlık oldu ,Ben tartilmadim ya
İnan öyle bı saat yürüyüşü zor yapıyorum o uyuyunca temzilik yemek hiç bitmiyoeAllah bagislasinKolay gelsin canım , zor cidden. Uyudugunda da başka bir sürü işin oluyordur
Yaptım ya neyse cumaya kadar tartilmamak iyi geliyor bana ya hergun tartilinca bazen yüksek çıkıyor ve buda moralimi bozuyor tabiiYaptın mı kahvaltini bn her sabah tartildigim icinn tabi alışkanlık oldu ,
oruçluyum bugün .Günaydın kizlaarrrr ❤❤❤ yeni hafta yeni başlangıç hadi bakalım gelsin kilolar
Bnm 57.4 +400
Rabbim kabul etsinoruçluyum bugün .
cuma tartısını nasıl yapacam. cuma iftar öncesi mi bildirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?