• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: :KK70: ettiğin beddua döner dolaşır seni bulur der annem. Etme yavruuum, etme guzuumm
Pişman oldum zaten sporu yapanın selülitleri geçsin inşallah diye çevrcektimde düzenleme şeysi kalkmış 😂 zaten selülitlerim ve ben ayrılmaz bi ikiliyim gitmeselerde olur ahahahha

:KK200:Dünün Finali :KK200:
1. Mochachocolate 100:sampiyon:
2. Diyetlikadn 10

Bugün Dokunarak yan tekme hareketini yapıcaz. Her dokunuş bir puan

Sporu yapmayanın selülitleri hiç geçmesin inşallah 😂😂 bundan snra her gün bedduayla korkutmaya çalışçam sizi 😂

Beni etiketlemeyi unutmayınn :KK25:

Eki Görüntüle 2621867 Eki Görüntüle 2621868
Bebek ben yapacaktım ama çok yoruldum hiç boş zamanım kalmadı dünkü hareketi de sevmiştim

Sağol canım benim şükür oldu ya evet o öğretmen idi bende üniversite memur olarak başladım sukurcrabbim bebek de verdi bı derdim kilolarim 😆
Oohh valla tek derdin o olsun boşver :D
Sanırım girmedi idim canım çünkü yapamdim üç aylık idi oğlum çok yoruyordu beni ama şimdi sekiz aylık yaparım gibi geliyor diyeti
Bı sorabilir misin canım 9.takim a listeye girmiş misin yada PC den giriyosan bı baksan listelere bn telefondan giriyorum şimdi zor olcak

Çok teşekkür ederim canım çok sağol
Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim için 😂 hedefin kaç kilo boyun kaç
Bebek ben yapacaktım ama çok yoruldum hiç boş zamanım kalmadı dünkü hareketi de sevmiştim
Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladı

Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim için 😂 hedefin kaç kilo boyun kaç

Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladı
Hedef şu an 70 78 kiloyum şu an 96 kilodan düştüm hamileliğim de çok kilo aldım şu an 70 inmek hedefim boyum 1.56

blonde ambition blonde ambition nasılsın canım
Luluuu94 Luluuu94 sen naptın canım
Etiketleri gördüm ama yazamadım yoğunum bu ara fazlası ile
🤗 iyi olmana sevindik canm merak etmiştik seni 😊 ohhh reglen de bitmiş şimdi tam gaz gidersin yine :KK66:
Ben de iyiyim kuzum sıkılmaya başladm artk ev bi yerden sonra boğuyor insanı insan eski hayatını özlüyor ama napalım sağlıklı olalımda gerisi önemli diil diyoruz sonrada

Oohh valla tek derdin o olsun boşver :KK70:

Bı sorabilir misin canım 9.takim a listeye girmiş misin yada PC den giriyosan bı baksan listelere bn telefondan giriyorum şimdi zor olcak
Canım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyim 😊

Back