- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.861
Hoşgeldin canımCanım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyim
Hoşgeldin o zmnCanım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyim
TamamHoşgeldin o zmn ❤ 2hafta deneme süresi kuralları okursun gerisini biliyorsun zaten ❤
HoşgeldinizTamamCook tedekjurler
İnşallah insallah çok istiyorum CookHoşgeldinizhep beraber keyifli kilolar vericez inşlh
Zumbadan ve latindans arkasından kondisyn biskleti onun üstünede tekme hareketini yaptımmelisa- bugünki dokunarak tekme hareketimizden 100 tane
Hoşbulduk canım
İyi akşamlar kizlar
Kahvaltı: kavurmalı yumurta, 2 ser domates salatalik, 40 Gr peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, 4 hurma
Ara: 3 yulaflı diyet kurabiye tanesi 50 kal
Akşam: 1 büyük tabak taze fasulye, 1 kase cacık
Toplam: 1267 kalori
Pilates 1 saat, 9. Gün de bitti
Saol canım, nedense çok sisitim ama fasulye ve cacık bir arada sisirdi.21 günlük bir program bu. Şuan incelme yok ama baya sikilasmis hissediyorum. Şaka Maka yariladim , cok mutluyum. Soylemissindir belki kaçırmış olabilirim, ne kadar oldu doğum yapali. Aslında kısa videolarla fln yapilabilir, sarkmaları önlemek icinBen çok beğendim menüyü pilates çok güzel şekil verdiriyoe bence ben çocuktan yapamıyorum malesef ancak yürüyüş bandında yürüyorum
Hoşgeldin canım Bebegini de güle güle büyütMerhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
İşinde hayırlı olsunEvet hazırlandım atanıp memur oldum ondan osnra hemen hamilr kaldım
Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim içinhedefin kaç kilo boyun kaç
Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladı
İnş amin canımHoşgeldinizhep beraber keyifli kilolar vericez inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?