• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beni aranıza alıp almayacağınizi yazarsanız Cook sevinirim benim yatmam lazım oğlum uyudu bende uyuyayım görüşürüz yarın inşallah 😊
Listeye girmiş mıydın 9. Takım da ? Girdiysen şu an listeye giremiyosun kurallar gereği sanir8m ama listeye girmeden de gel tabiki beraber zyiflayalim iyi geceler canım

Aaa çok sevindim senin adına gerçekten eşinde memur muydu bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inşallah
Sağol canım benim şükür oldu ya evet o öğretmen idi bende üniversite memur olarak başladım sukurcrabbim bebek de verdi bı derdim kilolarim 😆

Listeye girmiş mıydın 9. Takım da ? Girdiysen şu an listeye giremiyosun kurallar gereği sanir8m ama listeye girmeden de gel tabiki beraber zyiflayalim iyi geceler canım
Sanırım girmedi idim canım çünkü yapamdim üç aylık idi oğlum çok yoruyordu beni ama şimdi sekiz aylık yaparım gibi geliyor diyeti

Allahtn hafta sonu 👀 bnde tatlı yaptım ama sütlü tatlı 👀👀👀
Afiyet olsun yaramasin 😂
Afiyet olsun. Sıcak sıcak içine tereyağ koyup yemek ne güzel olur :kk77: annem de istiyor açalım yiyelim ama geçiştiriyorum :KK43:
Burada Ramazandan önce yapılırmış sahurda yenir tok tutarmis falan işte bende Allah'tan hiç hoşlanmam böyle etkinliklerden 😏

PhotoGrid_1587277056953.jpg

Günaydın kızlar :KK68:

Back