- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.841
Bugün Dokunarak yan tekme hareketini yapıcaz. Her dokunuş bir puanDünün Finali
1. Mochachocolate 100
2. Diyetlikadn 10
Sporu yapmayanın selülitleri hiç geçmesin inşallahbundan snra her gün bedduayla korkutmaya çalışçam sizi
Beni etiketlemeyi unutmayınn
Eki Görüntüle 2621867 Eki Görüntüle 2621868
Pişman oldum zaten sporu yapanın selülitleri geçsin inşallah diye çevrcektimde düzenleme şeysi kalkmışettiğin beddua döner dolaşır seni bulur der annem. Etme yavruuum, etme guzuumm
TemizliiiikkkkGünaydın 14.takım
Hava harika burada. Hava güzel olunca da enerji tavan oluyor ama napıcaz bu güzel havalar da bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım çok sağolHoş geldin canım sağlıkla büyüt bebeğini
Bebek ben yapacaktım ama çok yoruldum hiç boş zamanım kalmadı dünkü hareketi de sevmiştimBugün Dokunarak yan tekme hareketini yapıcaz. Her dokunuş bir puanDünün Finali
1. Mochachocolate 100
2. Diyetlikadn 10
Sporu yapmayanın selülitleri hiç geçmesin inşallahbundan snra her gün bedduayla korkutmaya çalışçam sizi
Oohh valla tek derdin o olsun boşverSağol canım benim şükür oldu ya evet o öğretmen idi bende üniversite memur olarak başladım sukurcrabbim bebek de verdi bı derdim kilolarim
Bı sorabilir misin canım 9.takim a listeye girmiş misin yada PC den giriyosan bı baksan listelere bn telefondan giriyorum şimdi zor olcakSanırım girmedi idim canım çünkü yapamdim üç aylık idi oğlum çok yoruyordu beni ama şimdi sekiz aylık yaparım gibi geliyor diyeti
Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim içinÇok teşekkür ederim canım çok sağol
Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladıBebek ben yapacaktım ama çok yoruldum hiç boş zamanım kalmadı dünkü hareketi de sevmiştim
Günaydın canım
:)) yap yap nereye kadar.. Balkonu kızlar hallediyor. Ben cumadan yaptım daha da pazartesiye kadar bir şey yapmam. Birazdan sporumu yaparım oldu bittiTemizliiiikkkkbalkon yıkamak en güzel aktivitem bu aralar
Hedef şu an 70 78 kiloyum şu an 96 kilodan düştüm hamileliğim de çok kilo aldım şu an 70 inmek hedefim boyum 1.56Sağol canım tanımayanlar için tanıtır mısın kendini mesela benim içinhedefin kaç kilo boyun kaç
Olsun canım senin için bidaki listeye yine koyarm bende yapamadm doğru düzgün boynumda bi ağrı kaldı çok zorladı
Hoş geldin canım Nasılsın Hayırlı olsun bebeğin kaç aylık oldu.Hedef şu an 70 78 kiloyum şu an 96 kilodan düştüm hamileliğim de çok kilo aldım şu an 70 inmek hedefim boyum 1.56
İyiyim canım ben deblonde ambition nasılsın canım
Luluuu94 sen naptın canım
Etiketleri gördüm ama yazamadım yoğunum bu ara fazlası ile
blonde ambition nasılsın canım
Luluuu94 sen naptın canım
Etiketleri gördüm ama yazamadım yoğunum bu ara fazlası ile
50 tane yaptım ne zor hareketmis basitte duruyoBugün Dokunarak yan tekme hareketini yapıcaz. Her dokunuş bir puanDünün Finali
1. Mochachocolate 100
2. Diyetlikadn 10
Sekiz aylık bebeğim iyiyim çok teşekkürler evet atandim çok şükür ,Hoş geldin canım Nasılsın Hayırlı olsun bebeğin kaç aylık oldu.
Tayinde olmuşsun
Canım sordum buraya katılacağımi söylediler listede değilmişim katılabilir miyimOohh valla tek derdin o olsun boşver
Bı sorabilir misin canım 9.takim a listeye girmiş misin yada PC den giriyosan bı baksan listelere bn telefondan giriyorum şimdi zor olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?