• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20200418_194138.jpg

İftar
Sulu tavuk yemeği
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Salata turp
Közbiber
Yoğurt

Evet ya 😂 ben bugün biraz yogundum yufka işi çıktı başıma kv sağolsun 😂 ahh bı şuralardan gidemedik ki hayırlısıyla
Haliyle biraz kaçırdım da :KK43:
Ooo sağlıcakla yiyin kuzum sen çok yeme :D bizim burda yufka yaparken şipit derler yufkayı az pişirip içine yağ salça peynir fln koyar yeriz 🙈🙈
Hafta sonu olunca bir miskinlik çöktü üzerime bide filme dalmışım 🤣
Aynı bnde bugün iş fln yapmadım bolca yemek yaptım🙈 iş yapmayinca çok vaktim kaldı temizlik bana yariyo yoksa mutfağa koşuyor:D

Ooo sağlıcakla yiyin kuzum sen çok yeme :KK70: bizim burda yufka yaparken şipit derler yufkayı az pişirip içine yağ salça peynir fln koyar yeriz 🙈🙈

Aynı bnde bugün iş fln yapmadım bolca yemek yaptım🙈 iş yapmayinca çok vaktim kaldı temizlik bana yariyo yoksa mutfağa koşuyor:KK70:
Ayy yok ben yemem zaten canım isterse tam buğday dan yaparım eşim yerse ramazan boyunca her güne bir tane var yeter 😂
Sorma işte tamda dediğin gibi yedim gitti biraz ucundan peynirli ve cukulatali 🤦 az biraz da katmer 🤦 reglde oldum doymuyorum mağdurum da mağdurum 🤦😂

Ayy yok ben yemem zaten canım isterse tam buğday dan yaparım eşim yerse ramazan boyunca her güne bir tane var yeter 😂
Sorma işte tamda dediğin gibi yedim gitti biraz ucundan peynirli ve cukulatali 🤦 az biraz da katmer 🤦 reglde oldum doymuyorum mağdurum da mağdurum 🤦😂
Allahtn hafta sonu 👀 bnde tatlı yaptım ama sütlü tatlı 👀👀👀

Ooo sağlıcakla yiyin kuzum sen çok yeme :KK70: bizim burda yufka yaparken şipit derler yufkayı az pişirip içine yağ salça peynir fln koyar yeriz 🙈🙈

Aynı bnde bugün iş fln yapmadım bolca yemek yaptım🙈 iş yapmayinca çok vaktim kaldı temizlik bana yariyo yoksa mutfağa koşuyor:KK70:
Off of yufka mis olur odun ateşinde tereyağını sür ye bide sıcak sıcak gözleme 😋😋ay hiç sorma bir evi topladık bugün yemek bide başkada bişey yapmadık hafta içi yap et yetiyor valla :temizlik: :halay:

Evet ya 😂 ben bugün biraz yogundum yufka işi çıktı başıma kv sağolsun 😂 ahh bı şuralardan gidemedik ki hayırlısıyla
Haliyle biraz kaçırdım da :KK43:
Afiyet olsun. Sıcak sıcak içine tereyağ koyup yemek ne güzel olur :kk77: annem de istiyor açalım yiyelim ama geçiştiriyorum :(

Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah :bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, beş tane kızarmış patates
Ara: biraz çilek
Akşam :çorba, kurufasulye, salata
Ara: hurma
Su: 2,5 litre
Spor : yok
Cancazım akşam yemekten sonra hurma yerine az daha masum bişiler mi yesen artık? Çok güzel gidiyorsun..

Merhaba kızlar, bir gün daha bitti.. oh bugün çoook uzun zamandan sonra sanırım 16 aydan sonraa 🤩 sabah 10:30a kadar uyudum.. eşim ilgilendi kızımla..
Saat 12 gibi kahvaltı yaptım.. valla ne kıymetliymiş uyku.. yeni anladım.. bir daha ne zaman istediğim saatte kalkacağım kimbilir..

bugün ki menüm;
Sabah; ekşi maya ekmeği arasına sucuklu yumurtalı kaşarlı tost, zeytin 5-6 tane, domates salatalık
Ara; yarım portakal, bir küçük muz
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolması kıymalı, bir de kabak içlerinden mücver yaptım fırında ama az unla, ondan bir dilim

5dk pump it denedim, ısınma turu
2 lt su

Off of yufka mis olur odun ateşinde tereyağını sür ye bide sıcak sıcak gözleme 😋😋ay hiç sorma bir evi topladık bugün yemek bide başkada bişey yapmadık hafta içi yap et yetiyor valla :temizlik: :halay:
Böyle diyozda hadi itiraf edelim odadan odaaya geçerken yerde gördüklerimiz alıp yerine koyuyor sürekli :D:D

Merhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
Hoşgeldin canım sen kpss ye hazırlancm diye ayrılmıştım ne ara bebe yaptın :D
Merhaba kızlar, bir gün daha bitti.. oh bugün çoook uzun zamandan sonra sanırım 16 aydan sonraa 🤩 sabah 10:30a kadar uyudum.. eşim ilgilendi kızımla..
Saat 12 gibi kahvaltı yaptım.. valla ne kıymetliymiş uyku.. yeni anladım.. bir daha ne zaman istediğim saatte kalkacağım kimbilir..

bugün ki menüm;
Sabah; ekşi maya ekmeği arasına sucuklu yumurtalı kaşarlı tost, zeytin 5-6 tane, domates salatalık
Ara; yarım portakal, bir küçük muz
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolması kıymalı, bir de kabak içlerinden mücver yaptım fırında ama az unla, ondan bir dilim

5dk pump it denedim, ısınma turu
2 lt su

O uyku sorunu bende de var ama artık ben uyuyosam eşim uyaniksa Bartu kalkıp babasının yanına gidiyo diğer odaya arada biraz fazla uyuysbiliyodum öyle olunca :D ama niyeyse ağlayarak uyaniyo o yüzden genelde ben bakıyorum ilk uyanınca sonra da uyku dagiliyo zaten

Hoşgeldin canım sen kpss ye hazırlancm diye ayrılmıştım ne ara bebe yaptın :KK70:

O uyku sorunu bende de var ama artık ben uyuyosam eşim uyaniksa Bartu kalkıp babasının yanına gidiyo diğer odaya arada biraz fazla uyuysbiliyodum öyle olunca :KK70: ama niyeyse ağlayarak uyaniyo o yüzden genelde ben bakıyorum ilk uyanınca sonra da uyku dagiliyo zaten
Evet hazırlandım atanıp memur oldum ondan osnra hemen hamilr kaldım 😊😊

Back