- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.801
Hafta sonu olunca bir miskinlik çöktü üzerime bide filme dalmışımBn de diyorum ki bana bildirim gelmiuo meğer kimse yazmamisssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu olunca bir miskinlik çöktü üzerime bide filme dalmışımBn de diyorum ki bana bildirim gelmiuo meğer kimse yazmamisssss
Ooo sağlıcakla yiyin kuzum sen çok yeme bizim burda yufka yaparken şipit derler yufkayı az pişirip içine yağ salça peynir fln koyar yerizEvet ya ben bugün biraz yogundum yufka işi çıktı başıma kv sağolsun ahh bı şuralardan gidemedik ki hayırlısıyla
Haliyle biraz kaçırdım da
Aynı bnde bugün iş fln yapmadım bolca yemek yaptım iş yapmayinca çok vaktim kaldı temizlik bana yariyo yoksa mutfağa koşuyorHafta sonu olunca bir miskinlik çöktü üzerime bide filme dalmışım
Ayy yok ben yemem zaten canım isterse tam buğday dan yaparım eşim yerse ramazan boyunca her güne bir tane var yeterOoo sağlıcakla yiyin kuzum sen çok yeme bizim burda yufka yaparken şipit derler yufkayı az pişirip içine yağ salça peynir fln koyar yeriz
Aynı bnde bugün iş fln yapmadım bolca yemek yaptım iş yapmayinca çok vaktim kaldı temizlik bana yariyo yoksa mutfağa koşuyor
Allahtn hafta sonu bnde tatlı yaptım ama sütlü tatlıAyy yok ben yemem zaten canım isterse tam buğday dan yaparım eşim yerse ramazan boyunca her güne bir tane var yeter
Sorma işte tamda dediğin gibi yedim gitti biraz ucundan peynirli ve cukulatali az biraz da katmer reglde oldum doymuyorum mağdurum da mağdurum
Off of yufka mis olur odun ateşinde tereyağını sür ye bide sıcak sıcak gözleme ay hiç sorma bir evi topladık bugün yemek bide başkada bişey yapmadık hafta içi yap et yetiyor vallaOoo sağlıcakla yiyin kuzum sen çok yeme bizim burda yufka yaparken şipit derler yufkayı az pişirip içine yağ salça peynir fln koyar yeriz
Aynı bnde bugün iş fln yapmadım bolca yemek yaptım iş yapmayinca çok vaktim kaldı temizlik bana yariyo yoksa mutfağa koşuyor
Afiyet olsun. Sıcak sıcak içine tereyağ koyup yemek ne güzel olur annem de istiyor açalım yiyelim ama geçiştiriyorumEvet ya ben bugün biraz yogundum yufka işi çıktı başıma kv sağolsun ahh bı şuralardan gidemedik ki hayırlısıyla
Haliyle biraz kaçırdım da
Cancazım akşam yemekten sonra hurma yerine az daha masum bişiler mi yesen artık? Çok güzel gidiyorsun..Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah :bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, beş tane kızarmış patates
Ara: biraz çilek
Akşam :çorba, kurufasulye, salata
Ara: hurma
Su: 2,5 litre
Spor : yok
Çayın yanında en masumu bu gibi geliyor. Ama her gün yeme demişti diyetisyen, onu hatırladım şimdiCancazım akşam yemekten sonra hurma yerine az daha masum bişiler mi yesen artık? Çok güzel gidiyorsun..
Çayın yanına da neler yenmez kiÇayın yanında en masumu bu gibi geliyor. Ama her gün yeme demişti diyetisyen, onu hatırladım şimdi
Böyle diyozda hadi itiraf edelim odadan odaaya geçerken yerde gördüklerimiz alıp yerine koyuyor sürekliOff of yufka mis olur odun ateşinde tereyağını sür ye bide sıcak sıcak gözleme ay hiç sorma bir evi topladık bugün yemek bide başkada bişey yapmadık hafta içi yap et yetiyor valla
Hoşgeldin canım sen kpss ye hazırlancm diye ayrılmıştım ne ara bebe yaptınMerhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
Merhaba kızlar, bir gün daha bitti.. oh bugün çoook uzun zamandan sonra sanırım 16 aydan sonraa sabah 10:30a kadar uyudum.. eşim ilgilendi kızımla..
Saat 12 gibi kahvaltı yaptım.. valla ne kıymetliymiş uyku.. yeni anladım.. bir daha ne zaman istediğim saatte kalkacağım kimbilir..
bugün ki menüm;
Sabah; ekşi maya ekmeği arasına sucuklu yumurtalı kaşarlı tost, zeytin 5-6 tane, domates salatalık
Ara; yarım portakal, bir küçük muz
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolması kıymalı, bir de kabak içlerinden mücver yaptım fırında ama az unla, ondan bir dilim
5dk pump it denedim, ısınma turu
2 lt su
Evet hazırlandım atanıp memur oldum ondan osnra hemen hamilr kaldımHoşgeldin canım sen kpss ye hazırlancm diye ayrılmıştım ne ara bebe yaptın
O uyku sorunu bende de var ama artık ben uyuyosam eşim uyaniksa Bartu kalkıp babasının yanına gidiyo diğer odaya arada biraz fazla uyuysbiliyodum öyle olunca ama niyeyse ağlayarak uyaniyo o yüzden genelde ben bakıyorum ilk uyanınca sonra da uyku dagiliyo zaten
Aaa çok sevindim senin adına gerçekten eşinde memur muydu bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inşallahEvet hazırlandım atanıp memur oldum ondan osnra hemen hamilr kaldım