- 4 Ocak 2020
- 2.216
- 6.001
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.821
Listeye girmiş mıydın 9. Takım da ? Girdiysen şu an listeye giremiyosun kurallar gereği sanir8m ama listeye girmeden de gel tabiki beraber zyiflayalim iyi geceler canımBeni aranıza alıp almayacağınizi yazarsanız Cook sevinirim benim yatmam lazım oğlum uyudu bende uyuyayım görüşürüz yarın inşallah
Sağol canım benim şükür oldu ya evet o öğretmen idi bende üniversite memur olarak başladım sukurcrabbim bebek de verdi bı derdim kilolarimAaa çok sevindim senin adına gerçekten eşinde memur muydu bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inşallah
Sanırım girmedi idim canım çünkü yapamdim üç aylık idi oğlum çok yoruyordu beni ama şimdi sekiz aylık yaparım gibi geliyor diyetiListeye girmiş mıydın 9. Takım da ? Girdiysen şu an listeye giremiyosun kurallar gereği sanir8m ama listeye girmeden de gel tabiki beraber zyiflayalim iyi geceler canım
Dogru diyon canım onlar devede kulak kalıyor yine görmüyoruz gibi bişeyBöyle diyozda hadi itiraf edelim odadan odaaya geçerken yerde gördüklerimiz alıp yerine koyuyor sürekli
Iç canım şifa olurKaç gündür yorgunluktan oğlumu uyuturken uyuyakaliyodum bugün erken uyudubende kendime ada çayı yaptım zayıflamaya etkisi var mı bilmem de güzel uyutuyo
Merhaba canım hoşgeldin tekrardanMerhabalar takım yeniden açılmış sanırım belki beni hatırlarsınız bende yendien katılmak istiyorum takıma izniniz olurda budnan beş ay 9. Takıma katıldım ama bebgim çok küçük olduğu için yurutemedim
Afiyet olsun yaramasinAllahtn hafta sonubnde tatlı yaptım ama sütlü tatlı
Burada Ramazandan önce yapılırmış sahurda yenir tok tutarmis falan işte bende Allah'tan hiç hoşlanmam böyle etkinliklerdenAfiyet olsun. Sıcak sıcak içine tereyağ koyup yemek ne güzel olurannem de istiyor açalım yiyelim ama geçiştiriyorum
TebriklerEvet hazırlandım atanıp memur oldum ondan osnra hemen hamilr kaldım
Hoş geldin canım sağlıkla büyüt bebeğiniGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?