- 4 Ocak 2020
- 2.216
- 6.001
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.781
Neyse tm bugünün hareketi neydi herkes uyurken yapayım bariValla o mu bizi görür biz mi onu allah bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse tm bugünün hareketi neydi herkes uyurken yapayım bariValla o mu bizi görür biz mi onu allah bilir
Güzel anlarmissin hareketi de ben sonra dönüp bide jumping Jack nasıldı diye baktım onu da bı anlataydin neyseki internet var ordan baktım
Cumartesi Plank jack Pazar Dokunarak yan tekme Pazartesi Bacak kaldırma Salı Expanding table tops Çarşamba Hamstring extension Perşembe Chair pose pulses Cuma Kol egzersizi
Evettt hepimiz birer Cassey ho olcaz bu hareketlerden sonra hazır mıyızz
Lütfen bu hareketleri spor programınızın içine alın oturuyodum dur kalkıyım iki zıplayım oh dur şimdi çayımı içiyim diyip sakatlanmayın
Önce ısının sonra soğuyun yoruluncada beni sövmeyiiinnn
Yarın PLANK JACK yapıyoruz plank hareketindeyken jumping jack yapar gibi bacaklarımızı açıp kapıyoruz
Bacaklarımız her kapandığında bir sayı oluyor ve listeye katılma şansııı kazanıyorsunuzzz
Dönmemin hatrına herkes yapıcak biliyorm zaten ama lütfen kendinizi parçalanmayınn
M mochachocolate
@magickk
Luluuu94
blonde ambition
@ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess
@tgb1907
@SchonerDuft
obezzto
caroline84
nefertityy
Ben 120 tane yapıp sana yazşdm etiketlemesdim hatta sende görüp tamam demiştin ama neyseGünün spor finaliBaşka etiket göremedim kızlar listede eksik yazdığım var mı
1. Pamukprncess 230
2. M mochachocolate 100
3. caroline84 40
Pamuşum yaa :)) yerim seni ben :))Joker oldum ben
Günün spor finaliBaşka etiket göremedim kızlar listede eksik yazdığım var mı
1. Pamukprncess 230
2. M mochachocolate 100
3. caroline84 40
E bu kiloyla sessiz sedasız girmek mümkün olmuyor. Mecburen böyle girmek gerekiyor
Bende az çekmedim, bak hatırlıyorum 19 sene olmuş, önceleri sadece mayısta başlayıp temmuzda bırakıyordum. Sonra senenin yarısı diyet yapmakla yarısı kaçamaklarla geçti.E bu kiloyla sessiz sedasız girmek mümkün olmuyor. Mecburen böyle girmek gerekiyor
sağol gezginim. senin kilon da gözümden kaçmadı ama. Maasallah sana
Yavaş yavaş diyorsun :) bu son olsun inşallah ne diyeyim. Artık şu kilonun bir çözümünü bulalım. Estetiği geçtim sağlımızı kaybediyoruz farkında değilizBende az çekmedim, bak hatırlıyorum 19 sene olmuş, önceleri sadece mayısta başlayıp temmuzda bırakıyordum. Sonra senenin yarısı diyet yapmakla yarısı kaçamaklarla geçti.
Yeter artık dimi
Off harikaEki Görüntüle 2621457
Sahur 4.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Domates biber
Ceviz fındık
Muz erik
Marul
Yeşilçay
Vay be konuşulan kilolara ne kıskanarak bakıyorum ya.. maşallah tü tü tüSabah aklıma geldi bende 60 Lara kadar düşmüştüm sonra 59 göremeyince kış sürede pes etmiştim gerisin geri kilo almıştım umarım o hataya düşmezsiniz Gr verseniz kâr bak ben 66 lara çıktım ordan
Saol canım🍽Off harika
Bende 86 ile doğuma gitmiştim güzellik veriliyor hiç fazla görme kilonu, bir kilo versen yine sevin önemli olan azalması artmamasiVay be konuşulan kilolara ne kıskanarak bakıyorum ya.. maşallah tü tü tü
Eee karantinadayız snra plank yaparken bi bakmışız göbek yere değiyo onun için zıplıyoruz hanımlarrrOfff yaktın bizi desene kız en zor hareketlerden bu allah iyiliğini versin
İyi bi çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsinPeki zeki murende bizi görecek mi
Bidaki cumaya kadar gider boşver dedik galiba ajahhahahNiye cumayı böyle günaha soktuk tartilip kilo verince rahatladık herhalde
Ay ben şok kız nerdeyse sabah akşam jumping jack yapmıyoz mu unuttun benceGüzel anlarmissin hareketi de ben sonra dönüp bide jumping Jack nasıldı diye baktım onu da bı anlataydin neyseki internet var ordan baktım
Evet bildiğim biseymis bakınca anladım ama sabah akşam yapmiyorum yalan söyleyememEee karantinadayız snra plank yaparken bi bakmışız göbek yere değiyo onun için zıplıyoruz hanımlarrr
İyi bi çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin
Bidaki cumaya kadar gider boşver dedik galiba ajahhahah
Ay ben şok kız nerdeyse sabah akşam jumping jack yapmıyoz mu unuttun bence
Evet ya ben bugün biraz yogundum yufka işi çıktı başıma kv sağolsun ahh bı şuralardan gidemedik ki hayırlısıylaBn de diyorum ki bana bildirim gelmiuo meğer kimse yazmamisssss