• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cumartesi Plank jack
Pazar Dokunarak yan tekme
PazartesiBacak kaldırma
Salı Expanding table tops
Çarşamba Hamstring extension
Perşembe Chair pose pulses
Cuma Kol egzersizi

Evettt hepimiz birer Cassey ho olcaz bu hareketlerden sonra hazır mıyızz
Lütfen bu hareketleri spor programınızın içine alın oturuyodum dur kalkıyım iki zıplayım oh dur şimdi çayımı içiyim diyip sakatlanmayın
Önce ısının sonra soğuyun yoruluncada beni sövmeyiiinnn :p

Yarın PLANK JACK yapıyoruz plank hareketindeyken jumping jack yapar gibi bacaklarımızı açıp kapıyoruz
Bacaklarımız her kapandığında bir sayı oluyor ve listeye katılma şansııı kazanıyorsunuzzz :cool:

Dönmemin hatrına herkes yapıcak biliyorm zaten ama lütfen kendinizi parçalanmayınn :KK15:

M mochachocolate
@magickk
Luluuu94 Luluuu94
blonde ambition blonde ambition
@ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess Pamukprncess
@tgb1907
@SchonerDuft
obezzto obezzto
caroline84 caroline84
nefertityy nefertityy
Güzel anlarmissin hareketi de ben sonra dönüp bide jumping Jack nasıldı diye baktım onu da bı anlataydin😂😂😂 neyseki internet var ordan baktım 🥳

Günaydınlar :KK70:
IMG_20200418_112436.jpg

Günaydın 14.takım. Herkese mutlu keyifli bir hafta sonu diliyorum

Akşam o kadar gereksiz işlerle uğraştım ki buraya uğrayamadım. Sorry :(

Dünkü menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, domates, yeşil biber, bir dilim ekmek
Ara:bir muz
Akşam: kuru fasulye, salata
Ara:iki hurma
Spor: 3 mil leslie, bir şey daha yaptım ama adını bilmiyorum :))
Su:2,5 litre

E bu kiloyla sessiz sedasız girmek mümkün olmuyor. Mecburen böyle girmek gerekiyor:KK70:
sağol gezginim. senin kilon da gözümden kaçmadı ama. Maasallah sana:KK200:
Bende az çekmedim, bak hatırlıyorum 19 sene olmuş, önceleri sadece mayısta başlayıp temmuzda bırakıyordum. Sonra senenin yarısı diyet yapmakla yarısı kaçamaklarla geçti.
Yeter artık dimi

Bende az çekmedim, bak hatırlıyorum 19 sene olmuş, önceleri sadece mayısta başlayıp temmuzda bırakıyordum. Sonra senenin yarısı diyet yapmakla yarısı kaçamaklarla geçti.
Yeter artık dimi
Yavaş yavaş diyorsun :) bu son olsun inşallah ne diyeyim. Artık şu kilonun bir çözümünü bulalım. Estetiği geçtim sağlımızı kaybediyoruz farkında değiliz

Sabah aklıma geldi bende 60 Lara kadar düşmüştüm sonra 59 göremeyince kış sürede pes etmiştim gerisin geri kilo almıştım umarım o hataya düşmezsiniz Gr verseniz kâr bak ben 66 lara çıktım ordan
Vay be konuşulan kilolara ne kıskanarak bakıyorum ya.. maşallah tü tü tü

Offf yaktın bizi desene kız en zor hareketlerden bu allah iyiliğini versin 😂😂😂
Eee karantinadayız snra plank yaparken bi bakmışız göbek yere değiyo onun için zıplıyoruz hanımlarrr 😂
Peki zeki murende bizi görecek mi:confused:
İyi bi çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin :KK53:
Niye cumayı böyle günaha soktuk :ıslık: tartilip kilo verince rahatladık herhalde
😂😂 Bidaki cumaya kadar gider boşver dedik galiba ajahhahah
Güzel anlarmissin hareketi de ben sonra dönüp bide jumping Jack nasıldı diye baktım onu da bı anlataydin😂😂😂 neyseki internet var ordan baktım 🥳
Ay ben şok kız nerdeyse sabah akşam jumping jack yapmıyoz mu unuttun bence 😂

Eee karantinadayız snra plank yaparken bi bakmışız göbek yere değiyo onun için zıplıyoruz hanımlarrr 😂

İyi bi çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin :KK53:

😂😂 Bidaki cumaya kadar gider boşver dedik galiba ajahhahah

Ay ben şok kız nerdeyse sabah akşam jumping jack yapmıyoz mu unuttun bence 😂
Evet bildiğim biseymis bakınca anladım ama sabah akşam yapmiyorum yalan söyleyemem :D

Back