• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pamukprncess Pamukprncess canm şimdi baktım ben 10ay önce 14haziranda 63.2 ye düşmüşüm ve tatile gideceğim için izne ayrılmışım izinden kilo almadan dönüp 15günlük izin süresi dolunca ben hemen geri girmisdim ondan sonra 1-2 kez daha otellere tatile gidecegim zman yine çktgm izinlerde kilo almadım koruyup takıma girdim ve yaz sonu da mezun oldum canm ben korumada çok iyiyim benim için vermek zor korumak kolay geliyor kuzum haziran dan nisana tam tamına 10 ay olmuş 63ün üstünü görmeyeli oda dediğim gibi 63ü bile ilk kez gördüm zaten onuda hemen görür görmez o hafta geri 62ye geri indim şükür

Pamukprncess Pamukprncess canm şimdi baktım ben 10ay önce 14haziranda 63.2 ye düşmüşüm ve tatile gideceğim için izne ayrılmışım izinden kilo almadan dönüp 15günlük izin süresi dolunca ben hemen geri girmisdim ondan sonra 1-2 kez daha otellere tatile gidecegim zman yine çktgm izinlerde kilo almadım koruyup takıma girdim ve yaz sonu da mezun oldum canm ben korumada çok iyiyim benim için vermek zor korumak kolay geliyor kuzum haziran dan nisana tam tamına 10 ay olmuş 63ün üstünü görmeyeli oda dediğim gibi 63ü bile ilk kez gördüm zaten onuda hemen görür görmez o hafta geri 62ye geri indim şükür
Canım ya ikimizde çok güzel koruyoruz ama veremiyoruz bende çoktandır 63 u görmedim bu harika eskiden 65 i sonrada 70 i görüyordum hemen ama gizli veriyordum aynı zamanda 🤦‍♀️

Çok iyisin maşallah o zaman sana :KK200: ben o kadarda iyi değilim korumada

Cumartesi Plank jack
Pazar Dokunarak yan tekme
PazartesiBacak kaldırma
Salı Expanding table tops
Çarşamba Hamstring extension
Perşembe Chair pose pulses
Cuma Kol egzersizi

Evettt hepimiz birer Cassey ho olcaz bu hareketlerden sonra hazır mıyızz
Lütfen bu hareketleri spor programınızın içine alın oturuyodum dur kalkıyım iki zıplayım oh dur şimdi çayımı içiyim diyip sakatlanmayın
Önce ısının sonra soğuyun yoruluncada beni sövmeyiiinnn :p

Yarın PLANK JACK yapıyoruz plank hareketindeyken jumping jack yapar gibi bacaklarımızı açıp kapıyoruz
Bacaklarımız her kapandığında bir sayı oluyor ve listeye katılma şansııı kazanıyorsunuzzz :cool:

Dönmemin hatrına herkes yapıcak biliyorm zaten ama lütfen kendinizi parçalanmayınn :KK15:

M mochachocolate
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
blonde ambition blonde ambition
ucukgenclik ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess Pamukprncess
tugbaFB tugbaFB
SchonerDuft SchonerDuft
obezzto obezzto
caroline84 caroline84
nefertityy nefertityy