- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.741
Off diyet için çok hafif güzel tatlı ellerine saglıkYulaf lapası canım
1 bardak süt 2 kaşık yulaf(çekilmiş) 1yk kakao karıştırıp pisirdim ılıyınca 1tk bal ve üzerini süsledim işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off diyet için çok hafif güzel tatlı ellerine saglıkYulaf lapası canım
1 bardak süt 2 kaşık yulaf(çekilmiş) 1yk kakao karıştırıp pisirdim ılıyınca 1tk bal ve üzerini süsledim işte
Maşallah canım iyi hatırlattın bende bugün ne yapacaktık diye bakacaktımPamukprncess bugün ki sporu sen takip ediyordun sanırım ve sguat fotosu atmışdın canım ben o sguattan 120tane yaptım bilgin olsun
Aynen canım inan zor bitirdim o kadar tıkadı ki çok tok tutuyorOff diyet için çok hafif güzel tatlı ellerine saglık
Canım ya ikimizde çok güzel koruyoruz ama veremiyoruz bende çoktandır 63 u görmedim bu harika eskiden 65 i sonrada 70 i görüyordum hemen ama gizli veriyordum aynı zamandaPamukprncess canm şimdi baktım ben 10ay önce 14haziranda 63.2 ye düşmüşüm ve tatile gideceğim için izne ayrılmışım izinden kilo almadan dönüp 15günlük izin süresi dolunca ben hemen geri girmisdim ondan sonra 1-2 kez daha otellere tatile gidecegim zman yine çktgm izinlerde kilo almadım koruyup takıma girdim ve yaz sonu da mezun oldum canm ben korumada çok iyiyim benim için vermek zor korumak kolay geliyor kuzum haziran dan nisana tam tamına 10 ay olmuş 63ün üstünü görmeyeli oda dediğim gibi 63ü bile ilk kez gördüm zaten onuda hemen görür görmez o hafta geri 62ye geri indim şükür
Yulaf lapasini kahvaltıda yiyiyorum harika oluyor canım ama arada da yenir muhallebi gibi misAynen canım inan zor bitirdim o kadar tıkadı ki çok tok tutuyor
Evet canım çoktan yemiyordum dün gece aklıma düştü birden sabah yedim bendeYulaf lapasini kahvaltıda yiyiyorum harika oluyor canım ama arada da yenir muhallebi gibi mis
Tam benlik desene canimAynen canım inan zor bitirdim o kadar tıkadı ki çok tok tutuyor
Karataya uyarmi bilmemTam benlik desene canim
Orası düşündürücüKarataya uyarmi bilmem
Tamam canım süpersinPamukprncess bugün ki sporu sen takip ediyordun sanırım ve sguat fotosu atmışdın canım ben o sguattan 120tane yaptım bilgin olsun
Çok iyisin maşallah o zaman sana ben o kadarda iyi değilim korumadaPamukprncess canm şimdi baktım ben 10ay önce 14haziranda 63.2 ye düşmüşüm ve tatile gideceğim için izne ayrılmışım izinden kilo almadan dönüp 15günlük izin süresi dolunca ben hemen geri girmisdim ondan sonra 1-2 kez daha otellere tatile gidecegim zman yine çktgm izinlerde kilo almadım koruyup takıma girdim ve yaz sonu da mezun oldum canm ben korumada çok iyiyim benim için vermek zor korumak kolay geliyor kuzum haziran dan nisana tam tamına 10 ay olmuş 63ün üstünü görmeyeli oda dediğim gibi 63ü bile ilk kez gördüm zaten onuda hemen görür görmez o hafta geri 62ye geri indim şükür
Değil mi bende şaştım kaldımBu kurallar nedir yahu gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Joker oldum benAy çok sacmaymis
Bnm çok kafam karıştı ne olman gerektiği hakkında bi fikrim yok şu an
aaaa dimiiii yaa ama kilo da verdin niye izine ayrilcn ki şaka bı yana cidden unuttum haftaya artık
Du bakalm Perşembe den sorarım ben ne gerekiuo diye ona göre bı ayar uydururuz fazla olman gerekiyosa fazla yazarız az olman gerekiyosa bekleriz artikJoker oldum ben
Cumartesi | Plank jack |
Pazar | Dokunarak yan tekme |
Pazartesi | Bacak kaldırma |
Salı | Expanding table tops |
Çarşamba | Hamstring extension |
Perşembe | Chair pose pulses |
Cuma | Kol egzersizi |
Yok doğum iznine ayrılmadım. 72,5 ile izne ayrıldım. Ama 2018 ocakta.. 2 yıl olmuş.. aklımda kalan bunlar. Şimdi 25 kilo fazlayla geri döndümIzine ayrilis kilona bakariz dogum iznine ayrildiysan donmen daha kolay