- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.761
Haftaya +372811818 la dönersem taşlamayın ama helva yedim bugünaaaa dimiiii yaa ama kilo da verdin niye izine ayrilcn kişaka bı yana cidden unuttum haftaya artık
Du bakalm Perşembe den sorarım ben ne gerekiuo diye ona göre bı ayar uydururuz fazla olman gerekiyosa fazla yazarız az olman gerekiyosa bekleriz artik
En güzeli ekran görüntüsü almak
Offf yaktın bizi desene kız en zor hareketlerden bu allah iyiliğini versin
Cumartesi Plank jack Pazar Dokunarak yan tekme Pazartesi Bacak kaldırma Salı Expanding table tops Çarşamba Hamstring extension Perşembe Chair pose pulses Cuma Kol egzersizi
Evettt hepimiz birer Cassey ho olcaz bu hareketlerden sonra hazır mıyızz
Lütfen bu hareketleri spor programınızın içine alın oturuyodum dur kalkıyım iki zıplayım oh dur şimdi çayımı içiyim diyip sakatlanmayın
Önce ısının sonra soğuyun yoruluncada beni sövmeyiiinnn
Yarın PLANK JACK yapıyoruz plank hareketindeyken jumping jack yapar gibi bacaklarımızı açıp kapıyoruz
Bacaklarımız her kapandığında bir sayı oluyor ve listeye katılma şansııı kazanıyorsunuzzz
Dönmemin hatrına herkes yapıcak biliyorm zaten ama lütfen kendinizi parçalanmayınn
M mochachocolate
magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess
@tgb1907
@SchonerDuft
obezzto
caroline84
@nefertityy
Hiç yapmayız öyle şeyler
Cumartesi Plank jack Pazar Dokunarak yan tekme Pazartesi Bacak kaldırma Salı Expanding table tops Çarşamba Hamstring extension Perşembe Chair pose pulses Cuma Kol egzersizi
Lütfen bu hareketleri spor programınızın içine alın oturuyodum dur kalkıyım iki zıplayım oh dur şimdi çayımı içiyim diyip sakatlanmayın
Yarın PLANK JACK yapıyoruz plank hareketindeyken jumping jack yapar gibi bacaklarımızı açıp kapıyoruz
Bacaklarımız her kapandığında bir sayı oluyor ve listeye katılma şansııı kazanıyorsunuzzz
Dönmemin hatrına herkes yapıcak biliyorm zaten ama lütfen kendinizi parçalanmayınn
M mochachocolate
magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess
@tgb1907
@SchonerDuft
obezzto
caroline84
@nefertityy
Hadi bakalım buralardayız artık gidersem kilo alırım ben kendimi biliyorum. Kilo almış gibi yapmak iyimis diğer haftada rekor kilo verme bende oluraaaa dimiiii yaa ama kilo da verdin niye izine ayrilcn kişaka bı yana cidden unuttum haftaya artık
Du bakalm Perşembe den sorarım ben ne gerekiuo diye ona göre bı ayar uydururuz fazla olman gerekiyosa fazla yazarız az olman gerekiyosa bekleriz artik
afiyet olsun canımHaftaya +372811818 la dönersem taşlamayın ama helva yedim bugün
Yandık ki ne yandık
M mochachocolate
magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess
@tgb1907
@SchonerDuft
obezzto
caroline84
@nefertityy
Helva miHaftaya +372811818 la dönersem taşlamayın ama helva yedim bugün
Hadi bakalım buralardayız artık gidersem kilo alırım ben kendimi biliyorum. Kilo almış gibi yapmak iyimis diğer haftada rekor kilo verme bende olur
Peki zeki murende bizi görecek mi
M mochachocolate
magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@ucukgenclik
P Pinarbartu
Pamukprncess
@tgb1907
@SchonerDuft
obezzto
caroline84
@nefertityy
Valla o mu bizi görür biz mi onu allah bilirPeki zeki murende bizi görecek mi
Kaptanım ellerine sağlık.***14.TAKİM 670.ETAP***
SchonerDuft ( 63,30///%) sabit
Luluuu94 ( 56.2/55.5/0.7/1.24%)
Pinarbartu ( 57.8/57/0.8/1.38%)
tgb1907 (67.8/67.6/0.2/%0.29)
magickk (61.1/61.7/+0.6/%0.98)
diyetlikadn (61.4/61.2/0.2/%0.32)
fit blone (61.9/62.5/+0.6/%0.97)
mochachocolate(58.4/58.0/-0.4/%0.68)
Caroline84 (88.8/88.1/07/%0.79)
obezzto (91.8/90.1/1.7/1.85%)
Pamukprncess(61.4/65/+3.6/-0.09%) 10.takimdan 609. Etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 61e bölündü
14.takim ortalamasi:0.410
Niye cumayı böyle günaha soktukHaftaya +372811818 la dönersem taşlamayın ama helva yedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?