- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.721
Sonra girerim ben takımaPamukprncess listeye ilerleyen haftalarda girmen sıkıntı olur mu yoksa takim ceza alacsk yanlis bildirimden
Duzenleme yapacagim ona gore
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra girerim ben takımaPamukprncess listeye ilerleyen haftalarda girmen sıkıntı olur mu yoksa takim ceza alacsk yanlis bildirimden
Duzenleme yapacagim ona gore
Izine ayrilis kilona bakariz dogum iznine ayrildiysan donmen daha kolayBen de doğum iznine gittiğimden geri dönebiliyorum demi.. yav keşke pamuk gibi olsa kilom da gruba geri dönemesem
Ben de doğum iznine gittiğimden geri dönebiliyorum demi.. yav keşke pamuk gibi olsa kilom da gruba geri dönemesem
Yalnız sonra girerim deyip bir yere kaybolmak yok haa. Her şekilde mezun olacaksın buradanSonra girerim ben takıma
Kaptanım geç kaldım galiba, devam edeceğimVuhhhuu listeye yazmayı da öğrendin ❤❤
Canım deneye deneye öğrenirsin sen yaz yanlışlarını düzeltirim ben zaten
Güzel vermişsin alalım mı seni bu hafta listeye ne diyosun devam edicek miskn?
Canimcim aktif ol gel buralara bak şu çok sıcakBen de doğum iznine gittiğimden geri dönebiliyorum demi.. yav keşke pamuk gibi olsa kilom da gruba geri dönemesem
Keske sabah farkina varsaydik su icseydiŞimdi düzelttim artık haftaya alırım listeye peki kilo mu alması lazım bu durumda Zipzip-
57 olmadan bir yere gidemem ben ya en son böyle biseyler oldu ayrıldım bak 66 ile geri döndümYalnız sonra girerim deyip bir yere kaybolmak yok haa. Her şekilde mezun olacaksın buradan
Bilsem size istediğiniz rakamları verirdim iyiki kuralları bilmiyormuşum haa yoksa çok kötü oyuna gelirdinizKeske sabah farkina varsaydik su icseydi
E haftaya kadar 62 olamamki garip bir kural ben bilmiyordum kuralı yoksa 65.35 derdimŞimdi düzelttim artık haftaya alırım listeye peki kilo mu alması lazım bu durumda Zipzip-
Sağlk olsun canm zaten 62 ye pek bişey yok bir kaç haftada 62 olur listeye geri dönersin zaten daha yolumuz var 57 olmadan mezun olmıycaz burdanE haftaya kadar 62 olamamki garip bir kural ben bilmiyordum kuralı yoksa 65.35 derdim
57 olayimda liste mühim değil ama listede olup mezuniyet almak mühim meseleSağlk olsun canm zaten 62 ye pek bişey yok bir kaç haftada 62 olur listeye geri dönersin zaten daha yolumuz var 57 olmadan mezun olmıycaz burdan
Sabah aklıma geldi bende 60 Lara kadar düşmüştüm sonra 59 göremeyince kış sürede pes etmiştim gerisin geri kilo almıştım umarım o hataya düşmezsiniz Gr verseniz kâr bak ben 66 lara çıktım ordanSağlk olsun canm zaten 62 ye pek bişey yok bir kaç haftada 62 olur listeye geri dönersin zaten daha yolumuz var 57 olmadan mezun olmıycaz burdan
Ay çok sacmaymisKeske sabah farkina varsaydik su icseydi
Bnm çok kafam karıştı ne olman gerektiği hakkında bi fikrim yok şu anE haftaya kadar 62 olamamki garip bir kural ben bilmiyordum kuralı yoksa 65.35 derdim
Zaten bende 60a gelip 59u göremeyince bıraktm canm 60.6 ile mezun oldum sonra 60.00 a kadar geldim ama vucut direnç gösterip 59 olmadı aynı kilo da bîrakmışz zaten canm ben spor ile 7 ay kilomu korudum zaten geçen aya kadar 63ü gördüğüm olmadı spor ile koruyordum ama geçen ay ufak bir operasyon oldum yazmşdm hatta ondan hem spor yapamadım hem regle olamadm 2.ay regl oldm canm o hafta yani işte 2-3 hafta önceki olay bu işte buraya girişimde ilk kez 63lere çktm gördüğüm en yüksek rakam bu buda sağlk sorunundan ve regle olamadığımdan dolayı idi ve takıma hemen geri girdim 2-3 kilonun üstüne çıkmaya izin vermem ben sağlk sorunu olmadıkça sporla zaten kilomu koruyorum korumak benim için kolay oluyorSabah aklıma geldi bende 60 Lara kadar düşmüştüm sonra 59 göremeyince kış sürede pes etmiştim gerisin geri kilo almıştım umarım o hataya düşmezsiniz Gr verseniz kâr bak ben 66 lara çıktım ordan
Bu kurallar nedir yahu gülsem mi ağlasam mı bilemedimE haftaya kadar 62 olamamki garip bir kural ben bilmiyordum kuralı yoksa 65.35 derdim
Ellerine sağlık çok güzel olmuş tatlıyı nasıl yaptın canımSabah
Eki Görüntüle 2621244
Öğle
Eki Görüntüle 2621245
Yumurtalı kabak
Salata
Cacık (fotodakinin yarısi)
Erik suyu (yarısı)
Ara
1elma
Akşam
Yarım tabak mercimek çorbası