Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vuhhhuu listeye yazmayı da öğrendin ❤❤

Canım deneye deneye öğrenirsin sen yaz yanlışlarını düzeltirim ben zaten

Güzel vermişsin alalım mı seni bu hafta listeye ne diyosun devam edicek miskn?
Kaptanım geç kaldım galiba, devam edeceğim
[/QUOTE]
Ben de doğum iznine gittiğimden geri dönebiliyorum demi.. yav keşke pamuk gibi olsa kilom da gruba geri dönemesem
Canimcim aktif ol gel buralara bak şu çok sıcak

E haftaya kadar 62 olamamki garip bir kural ben bilmiyordum kuralı yoksa 65.35 derdim
Sağlk olsun canm zaten 62 ye pek bişey yok bir kaç haftada 62 olur listeye geri dönersin zaten daha yolumuz var 57 olmadan mezun olmıycaz burdan

Sağlk olsun canm zaten 62 ye pek bişey yok bir kaç haftada 62 olur listeye geri dönersin zaten daha yolumuz var 57 olmadan mezun olmıycaz burdan
Sabah aklıma geldi bende 60 Lara kadar düşmüştüm sonra 59 göremeyince kış sürede pes etmiştim gerisin geri kilo almıştım umarım o hataya düşmezsiniz Gr verseniz kâr bak ben 66 lara çıktım ordan

Zaten bende 60a gelip 59u göremeyince bıraktm canm 60.6 ile mezun oldum sonra 60.00 a kadar geldim ama vucut direnç gösterip 59 olmadı aynı kilo da bîrakmışz zaten canm ben spor ile 7 ay kilomu korudum zaten geçen aya kadar 63ü gördüğüm olmadı spor ile koruyordum ama geçen ay ufak bir operasyon oldum yazmşdm hatta ondan hem spor yapamadım hem regle olamadm 2.ay regl oldm canm o hafta yani işte 2-3 hafta önceki olay bu işte buraya girişimde ilk kez 63lere çktm gördüğüm en yüksek rakam bu buda sağlk sorunundan ve regle olamadığımdan dolayı idi ve takıma hemen geri girdim 2-3 kilonun üstüne çıkmaya izin vermem ben sağlk sorunu olmadıkça sporla zaten kilomu koruyorum korumak benim için kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…