• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pamuşum sen acaba liste olayını yanlış anlamış olabilir misin? Sabah ilk mesajını pınar yanıtlasın diye ben cevaplamadım ama o geçen haftanın listesiydi canım ya. Bugün liste paylaşılmadan senin ismin de eklenecekti ki kaldı ki baştan beri diyorum eklense ne olur eklenmese ne olur. Vermek isteyen her türlü veriyor değil mi? O yüzden yola devam diyorum minişim. Yanlış anlamalar olur her türlü insanız sonuçta, konuşa konuşa çözeriz sıkıntı yok
Yok canım şöyle ki eski takım bilgilerinden dolayı kaptan emin misin diye sordu ki ben zaten iki çocukla evde küçüklere rağmen spor yapıp kilo veriyorum. Kendim de problem etmiyorum aynen devam kilo vermeye

Kızlar bu arada siteye çok zor giriyorum yukledigim uygulamadan giremiyorum nedense arama motorundan girebiliyorum o da sürekli şifre istiyor sizde de böyle mi
Uygulama kullanmıyorum arama motorundan giriyorum canım beni hatırla diye bişey var o tik mi ona baksana canım ben direk giriyorum sadece geçmişi falan silerken tekrar çerez site verilerini sil işareti kaldırmadığımdan tekrar giriş yapıyorum

Son düzenleme:
Yok canım şöyle ki eski takım bilgilerinden dolayı kaptan emin misin diye sordu ki ben zaten iki çocukla evde küçüklere rağmen spor yapıp kilo veriyorum. Kendim de problem etmiyorum aynen devam kilo vermeye
Hmm neyse olur öyle arada. Yazarak anlaşmaya çalışıyoruz mimik görmeyince çıkıyor böyle problemler

Kızlar ebru şallı nın oğlu ölmüş okudunuz mu? Şok oldum. Allahım ne büyük bir acı :KK43:elim ayağım titriyor
Allah rahmet eylesin tedavi görüyordu keşke her hastalığın kesin bir tedavi çözümü olsada bu yüzden kimse ölmese hayat gerçekten çok kısa bir anne için çok zor ailesine sabır versin çok üzüldüm😔😔

20200417_124408.jpg

Uyanınca
Ilık sirkeli su
Sabah 11.30
Biberli peynirli tereyağlı omlet
Peynir zeytin
Domates biber
Ceviz fındık
Portakal çilek
Çay
2 litre limon tarçın su yaptım gelip gidip onu içiyorum

Uygulama kullanmıyorum arama motorundan giriyorum canım beni hatırla diye bişey var o tik mi ona baksana canım ben direk giriyorum sadece geçmişi falan silerken tekrar çerez site verilerini sil işareti kaldırmadığımdan tekrar giriş yapıyorum
Ben rahat gireyim diye yukledim canim ama zor giriliyor artik nedense çerezleri surekli siliyorum yok sıkıntı herkes yukleniyor mu ne anlamadim

Allah rahmet eylesin tedavi görüyordu keşke her hastalığın kesin bir tedavi çözümü olsada bu yüzden kimse ölmese hayat gerçekten çok kısa bir anne için çok zor ailesine sabır versin çok üzüldüm😔😔
Hiç haberim yoktu hastalığından. Birden karşıma çıkınca şok oldum. Bir anne baba için ne büyük imtihan. Allah sabır versin

Ben rahat gireyim diye yukledim canim ama zor giriliyor artik nedense çerezleri surekli siliyorum yok sıkıntı herkes yukleniyor mu ne anlamadim
Uygulama hakkında hiç bilgim yok ama chrome dan giriyorsan geçmişi sildiğinde çerezle siteleri silersen tekrar giriş istiyor o tiki kaldırırsa sorun çözülür canım

Bugünde squat yapcaz diyetli kadın yarindna itibaren sen devam eder misin :KK15:
Tamam canım sağol yerime baktığın için 😘😘benmde maşallah kramplar hala devam ediyodu bugün daha bi hafif yarın şöyle bi güzel esneyip spor yaparm diyodum hep beraber yaparz listeleride bundan snra ctesiden başlatrım o zaman

Tamam canım sağol yerime baktığın için 😘😘benmde maşallah kramplar hala devam ediyodu bugün daha bi hafif yarın şöyle bi güzel esneyip spor yaparm diyodum hep beraber yaparz listeleride bundan snra ctesiden başlatrım o zaman
İyi olmana sevindim canım :KK15: artık gelsin sporlar

Back