- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.621
Vuhhhuu listeye yazmayı da öğrendinSağol ya gerçektenbnm boyum kısa bı kere neyse yavaş yavaş eski halime doncem hissediyorum bu karantina dan zayıf bı şekilde cikxam lulunun 55 kere inmesi beni çok etkiledi
Aynen öyle boyumuz çok yakın birbirine ama işte spor bnde pek yok
Edeceğim tabi kaptan hedef belliVuhhhuu listeye yazmayı da öğrendin❤❤
Canım deneye deneye öğrenirsin sen yaz yanlışlarını düzeltirim ben zaten
Güzel vermişsin alalım mı seni bu hafta listeye ne diyosun devam edicek miskn?
Nazar etme kızSağol ya gerçektenbnm boyum kısa bı kere neyse yavaş yavaş eski halime doncem hissediyorum bu karantina dan zayıf bı şekilde cikxam lulunun 55 kere inmesi beni çok etkiledi
Aynen öyle boyumuz çok yakın birbirine ama işte spor bnde pek yok
Vuhhhuu listeye yazmayı da öğrendin❤❤
Canım deneye deneye öğrenirsin sen yaz yanlışlarını düzeltirim ben zaten
Güzel vermişsin alalım mı seni bu hafta listeye ne diyosun devam edicek miskn?
Inanmiyorum ya ikimizde 600 gr almışız canım napıcaz biz ya***14.Takım 669.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%) sabit
Luluuu94 ( 56.2/55.5/0.7/1.24%)
Pinarbartu ( 57.8/57/0.8/1.38%)
tgb1907 (67.8///%)
magickk (61.1///%)
diyetlikadn (61.4///%)
fit blone (61.9/62.5/+0.6/%)
mochachocolate(58.4///%)
caroline84 (88.8///%)
obezzto (91.8/90.1/1.7/1.85%)
14.takim ortalaması:
Oy oy oyyy neyse haftaya düzeltirim eminim***14.Takım 669.Etap ***
tgb1907 (67.8///%)
magickk (61.1///%)
diyetlikadn (61.4///%)
mochachocolate(58.4///%)
caroline84 (88.8///%)
14.takim ortalaması:
O zmn bu hafta dan itibaren listedesinEdeceğim tabi kaptan hedef bellikarantinadan fazlalıkları atıp çıkmayı hedefliyorum
İnşallah nazarın değmez ,Nazar etme kızher an bozacamda cozutucam geri alacam diye ödüm kopuyor Allah korusun
Anigoooo sende mi***14.Takım 669.Etap ***
tgb1907 (67.8///%)
magickk (61.1/61.7/+0.6/%0.98)
diyetlikadn (61.4///%)
mochachocolate(58.4///%)
caroline84 (88.8///%)
14.takim ortalaması:
Bu hafta bu şekilde deniyeyim bende bakayım nolcak zatn evdekileri bekliyorum kahvaltıya çayı demler spor yaparim,,Kizlar sporumu yaptım geldim, bu arada sabah aç karnına spor yapıp 12 gibi yemek yemek çok faydalı oluyor. Hem sporu sabah yaptigimizda gün içinde olduğu gibi bahane uretemiyoruz. Tavsiye ederim.
Geçen cuma : 59.3
Bugun: 58.7
Giden : 0.6
Yüzde : 1.01
Canım tebrik ederim çok güzel vermişsinEdeceğim tabi kaptan hedef bellikarantinadan fazlalıkları atıp çıkmayı hedefliyorum
Oy oy oyyy neyse haftaya düzeltirim eminim
O zmn bu hafta dan itibaren listedesin
İnşallah nazarın değmez ,
Anigoooo sende mi
Harika tebriklerKizlar sporumu yaptım geldim, bu arada sabah aç karnına spor yapıp 12 gibi yemek yemek çok faydalı oluyor. Hem sporu sabah yaptigimizda gün içinde olduğu gibi bahane uretemiyoruz. Tavsiye ederim.
Geçen cuma : 59.3
Bugun: 58.7
Giden : 0.6
Yüzde : 1.01
Ödem mi desem yağ mı desem artık bilemedimVerenleri tebrik ederim kizlar güzel vvermissinizblonde ambition magickk üzüldüm almanıza ödem fln mi ?
Evet canım acil bişiler yapmamız lazımInanmiyorum ya ikimizde 600 gr almışız canım napıcaz biz ya
Canım malesef macig ve ben bu hafta hiç yapamadık diyeti bozduk adepte olaya çalştk ama olmadı toparlayamadık menülerimiziVerenleri tebrik ederim kizlar güzel vvermissinizblonde ambition magickk üzüldüm almanıza ödem fln mi ?
Bi söktürücü iç canım bende hiç hapsız olamıyorum oda bende şişkinlik yapıyor.benim de moralim bozuk hala regl olmadım ve ocak ayından beri bir düzensizlik var bu salgından korkumdan doktorada gidemiyorum moralim bozuk kilo aldığım için mi adet olmuyorum adet olmadığım için mi kilo alıyorum bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum.
Polikistik over öyle olmaz canım.heralde ben polikistikover oldum ya da çok kilo aldığım için kısa zamanda hormonlarım bozuldu. zaten insülin direnci var ya glifor içmem gerek onu da düzenli içmiyorum ve hala karbonhidrata devam ediyorum. artık sağlığım bozuldu obezlikten çok üzgünüm
Evet canım acil bişiler yapmamız lazım
Canım malesef macig ve ben bu hafta hiç yapamadık diyeti bozduk adepte olaya çalştk ama olmadı toparlayamadık menülerimizi
ama seni tebrik ederim çok güzel vermişsinLuluuu94 sende öyle canım tebrikler kaptinn Seni de tebrik ederim çok güzel gitmiş şu psikolojide büyük başarı bu kızlar kendi adımada özür dilerim
Haftaya toparlarsiniz kizlar bu dönemde ben normal karşılıyorum almaları zor çünkü hepimiz icinÖdem mi desem yağ mı desem artık bilemedimcanım iki gün fena bozdum ve sonuç bu şu an dikkat ediyorum ama atamamışım daha birde wc problemi var bende normalde hiç olmazdı ama son zamanlarda çok girmeden tartılıyorum onunda etkisi var malesef
Pamukprncess hangi takimdaydin önceden hangi tarihte ayrıldın hatırlo musun
Haftaya toparlarsiniz kizlar bu dönemde ben normal karşılıyorum almaları zor çünkü hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?