- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.601
Ben sporu yapıp tartilcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya masaallaaahhhhh beni solladın geçtin tebrik ediyorum kzuummmGünaydın kızlar hepimize bol eksiler
Gecen hafta 56,2
Bu hafta 55.5
Fark 0.7
Yüzde 1.24 %
Perşembe ilk sahura kaliyoruz CNm gunaydinnnkızlar oruca ne zaman başlıyoruz
Oooo haftaya gelsin 8li rakamlar hadi şimdi listeye de yaz bu bildirimin doğrusunuGünaydın kızlar. Herkese bol eksili bir bildirim günü olsun inşallah
Geçen hafta:91.8
Bu hafta:90.1
Fark: 1.7
Yüzde hesabını tekrar bir hatırlatırsanız sevinirim. Unuttum netekim
Önce kilo bildirimini yap verdiysen listeye giriceksin kuzumListede adımı göremedim P Pinarbartu
Aday listesinden hiç kimse listeye bildirim yaomamis bn şimdi nasi bulayım hepinizin kilosunu tek tek**** MİNNAK ADAYLAR ****
eso27eso (66.1///%) basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50
Pamukprncess (65,70///%)basl.t:29mart basl.k:66,60hedef:57
nefertityy (98,00///%)basl.t:29mart basl.k99.1:hedef:74
ApriL_2007 (97.5///%)basl.t:29mart basl.k97.5:hedef:
obezzto (93,40///%)basl.t:29mart basl.k93,40:hedef:75,00
siderolites (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:65
derinsu06 (115///%)basl.t:29mart basl.k115:hedef:90
Kuzum bişi dicem ama şuan ben den tam 5kilo zayıf görünüyorsun ama hala her yerim (göğüş dışında) heryerim senden ince zaten arada yağ/kas ve boy farkı var yapacak bir şey yok daha yeni lulu ile konuştuk ya göbek 84 belim 70cm diye şuan almış halim ile bel 70-71 e çıktı yoksa 69u görmüştüm 2-3 yıl düzenli spor yapınca gayet normal bak diyetlikadına o da senden 5 kilo fazla görünüyor ama beli senden tam tamına 10cm ince 64mü demeşti oda belini yani düzenli spor yapanlarda benden inceler var senden kilosu fazla çıkpda şuan bile hala 10cm inceler var aamayine de 10cm inceltmişsin onu da takdir ediyorum o da ayrı ama kas yap acık kasben tam göbek deliğinden olcuyorum
Evet bnde takımı ilk actigimzda ölçüp yazmistim buraya blonde ambition dalga geçtiydi bnm le ölçüleri bnden ince de
Canm ölçülerin harika bence ❤ beli biraz daha incelte bilirsin aynen 62güzel hedefmiş ama 65de de bence muhteşem durur diğer ölçülerin zaten benim hedefimdeki ölçüler muhteşem o ölçülere ulaşınca daralmanın yavaşlaması çok normalBenim 3 aydır fln kilom aynı olculerim de aynı
Boy: 158
Kol: 27 hedef 26
Göğüs: 91 farketmez
Bel: 69- hedef 62
Göbek deliği: 75 ben simiti takip ediyordum normalde
Popo:93 farketmez
İç bacak: 52 hedef 49
Alt bacak: 34 hedef 33
Keşke yağlar istediğimiz yerden gitse ama öyle olmuyor malesef
Sağol canımYa masaallaaahhhhh beni solladın geçtin tebrik ediyorum kzuummm
Perşembe ilk sahura kaliyoruz CNm gunaydinnn
Oooo haftaya gelsin 8li rakamlar ❤ hadi şimdi listeye de yaz bu bildirimin doğrusunu
Ben geldimmAday listesinden hiç kimse listeye bildirim yaomamis bn şimdi nasi bulayım hepinizin kilosunu tek tek
Saol canım, özeleştiri yaparsam, yaptığımda güzel yapıyorum ama istikrarsızim malesef Karantinada ebru sallinin 21 günde yağlarınızdan kurtulunu bitircem, bugün 7. Gun. Fırsat bildukca eşimi gaza getirip hızlı olan leslie, bide youtubeda ki yağ yakmaya yönelik kısa hiit videoları yapmaya çalışıyorum. Burda da paylaşırım. Dün mesela suları odaya lunge yaparak tasidim. Yemek yaparken squat yapiyorum. Kafayı yemiş gibiyim Pilates mevcut kasları sekillendiriyor, hiit üstteki yağ tabakayı yakıyor. Hepimizin yağlarının altında ne cevherler var gün yüzüne çıkmayı bekleyenCanm ölçülerin harika bence ❤ beli biraz daha incelte bilirsin aynen 62güzel hedefmiş ama 65de de bence muhteşem durur diğer ölçülerin zaten benim hedefimdeki ölçüler muhteşem o ölçülere ulaşınca daralmanın yavaşlaması çok normal
P Pinarbartu bak sen ölçülerde veronayı hedef al canm boyunuzda yakın kilonuzda yakın sen ölçülerde onu yakalamaya çalış onun yaptğı sporları takip et ben bildim bileli oda muhteşem spor yapıyor
Farkı eski kiloya bölüp 100 ile çarpıyoruz öyle mi? Bunu ekran görüntüsü alayım benGünaydın cnm
91.8-90.1=1.7
1.7/91.8*100=1.85 yapıyor tebrikler
Aynen canımFarkı eski kiloya bölüp 100 ile çarpıyoruz öyle mi? Bunu ekran görüntüsü alayım ben
Sağol canım
Aynen canm sporla o kasları korumak çok önemli yoksa sporsuz diyetle büyük oranda kas kaybı yaşanıyor ve ondan kaynaklı olarakda tartıda büyük düşüşler görünüp mezurede pek incelme olmuyor ve gevşeme sarkma vs. Gibi bir çok kötü yanı var ondan spor yapıp kas kaybı yaşamadan ilerlemek çok önemli şekle sokmamız şart gerçekten benimde o istikrarsızlik diyette var malesef şu diyettede spor kadar istikrarlı olsam çokdan hedefime varırdım ama yok stres filan beni yemeye yönlediriyor malesefSaol canım, özeleştiri yaparsam, yaptığımda güzel yapıyorum ama istikrarsızim malesef Karantinada ebru sallinin 21 günde yağlarınızdan kurtulunu bitircem, bugün 7. Gun. Fırsat bildukca eşimi gaza getirip hızlı olan leslie, bide youtubeda ki yağ yakmaya yönelik kısa hiit videoları yapmaya çalışıyorum. Burda da paylaşırım. Dün mesela suları odaya lunge yaparak tasidim. Yemek yaparken squat yapiyorum. Kafayı yemiş gibiyim Pilates mevcut kasları sekillendiriyor, hiit üstteki yağ tabakayı yakıyor. Hepimizin yağlarının altında ne cevherler var gün yüzüne çıkmayı bekleyen
Aslında ben bildirin lm yaptım 66.2 ydim adet olcak diye ama yazmayı bilmiyorum diye olmadı listeyeAday listesinden hiç kimse listeye bildirim yaomamis bn şimdi nasi bulayım hepinizin kilosunu tek tek
MuhteşemGünaydın kızlar. Herkese bol eksili bir bildirim günü olsun inşallah
Geçen hafta:91.8
Bu hafta:90.1
Fark: 1.7
Yüzde hesabını tekrar bir hatırlatırsanız sevinirim. Unuttum netekim
Ya harikaGeçen hafta 66.2
Bu hafta 65.0
Fark 1.2
1.2 /66.2*100 = %1.81 64 görmek istemiştim ama artık haftaya 63 ü göreyim kim napsin 64 ü
Sağol ya gerçekten bnm boyum kısa bı kere neyse yavaş yavaş eski halime doncem hissediyorum bu karantina dan zayıf bı şekilde cikxam lulunun 55 kere inmesi beni çok etkilediKuzum bişi dicem ama şuan ben den tam 5kilo zayıf görünüyorsun ama hala her yerim (göğüş dışında) heryerim senden ince zaten arada yağ/kas ve boy farkı var yapacak bir şey yok daha yeni lulu ile konuştuk ya göbek 84 belim 70cm diye şuan almış halim ile bel 70-71 e çıktı yoksa 69u görmüştüm 2-3 yıl düzenli spor yapınca gayet normal bak diyetlikadına o da senden 5 kilo fazla görünüyor ama beli senden tam tamına 10cm ince 64mü demeşti oda belini yani düzenli spor yapanlarda benden inceler var senden kilosu fazla çıkpda şuan bile hala 10cm inceler var aamayine de 10cm inceltmişsin onu da takdir ediyorum o da ayrı ama kas yap acık kas
Aynen öyle boyumuz çok yakın birbirine ama işte spor bnde pek yokCanm ölçülerin harika bence ❤ beli biraz daha incelte bilirsin aynen 62güzel hedefmiş ama 65de de bence muhteşem durur diğer ölçülerin zaten benim hedefimdeki ölçüler muhteşem o ölçülere ulaşınca daralmanın yavaşlaması çok normal
P Pinarbartu bak sen ölçülerde veronayı hedef al canm boyunuzda yakın kilonuzda yakın sen ölçülerde onu yakalamaya çalış onun yaptğı sporları takip et ben bildim bileli oda muhteşem spor yapıyor
Arkadaşlar,
Merhaba; yine giricem deyip giremedim. Ama artık bitti. Haftaya itibariyle kısa çalışmaya başlıyoruz. Artık daha rahat olacağım.. buralardayım
[/QUOTE]Hadi bakalım tam gaz başlıyorsun onzaman
***14.Takım 669.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%) sabit
Luluuu94 ( 56.2/55.5/0.7/1.24%)
Pinarbartu ( 57.8/57/0.8/1.38%)
tgb1907 (67.8///%)
magickk (61.1///%)
diyetlikadn (61.4///%)
fit blone (61.9///%)
mochachocolate(58.4///%)
caroline84 (88.8///%)
obezzto (91.8/90.1/1.7/1.85%)
14.takim ortalaması:
Canım deneye deneye öğrenirsin sen yaz yanlışlarını düzeltirim ben zatenAslında ben bildirin lm yaptım 66.2 ydim adet olcak diye ama yazmayı bilmiyorum diye olmadı listeye
Güzel vermişsin alalım mı seni bu hafta listeye ne diyosun devam edicek miskn?Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.0
Fark 1.2
1.2 /66.2*100 = %1.81 64 görmek istemiştim ama artık haftaya 63 ü göreyim kim napsin 64 ü