- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.661
Tebrik ederim canımKizlar sporumu yaptım geldim, bu arada sabah aç karnına spor yapıp 12 gibi yemek yemek çok faydalı oluyor. Hem sporu sabah yaptigimizda gün içinde olduğu gibi bahane uretemiyoruz. Tavsiye ederim.
Geçen cuma : 59.3
Bugun: 58.7
Giden : 0.6
Yüzde : 1.01
Bence leslie çok iyi bir seçenek canım hatta ben açken bile yaptığımda zorlamamıştı ve kilo bile vermiştim ramazandaTebrik ederim canım
Ben çok erken kalkıyorum 5:30 gibi ve eşim ise başlayacağı için kahvaltiyida erken yapıyor 7:30 8 gibi bende eşlik ediyorum yalnız kalmasın diye ama aç karnına yarım saatte olsa spor yapmak çok iyi geliyor gerçekten sabahın 6 sında usenmezsem yapıyorum tabi ... Gerçi ramazan geliyor iftardan önce çok hoplamali ziplamali yapamasamda Leslie de iş görür herhalde dimi
Bu arada ramazan da kilo bildirimi nasıl oluyor du hiç ramazan da takip etme fırsatım olmadı daha P Pinarbartu
Ay maşallah canım 55 ler ne güzel öyleGünaydın kızlar hepimize bol eksiler
Gecen hafta 56,2
Bu hafta 55.5
Fark 0.7
Yüzde 1.24 %
23 de sahur 24 nisan cuma ilk oruç canımkızlar oruca ne zaman başlıyoruz
Aynen canım bı aksilik olmazsa o var aklımda 3mil LeslieBence leslie çok iyi bir seçenek canım hatta ben açken bile yaptığımda zorlamamıştı ve kilo bile vermiştim ramazanda
Saol canım asıl sizler harikasınızDünün spor finalisti
1.@mochachocolate 200 harekettir
tebrikler harikasın
Dimi ya çok mutluyum inşallah böyle devam ederim regl yakın bozmayim Allah'ımAy maşallah canım 55 ler ne güzel öyle
Verdiğin kilo×100 degerini=sonuç /geçen haftakilon=%yüzdeGünaydın kızlar. Herkese bol eksili bir bildirim günü olsun inşallah
Geçen hafta:91.8
Bu hafta:90.1
Fark: 1.7
Yüzde hesabını tekrar bir hatırlatırsanız sevinirim. Unuttum netekim
Bozmasın canım ya ya da hafif şeylerle geçiştirmeye bak küçük bir bitter çikolata kuruyemiş kuru meyve gibi inş canım hepimiz incecik olacazDimi ya çok mutluyum inşallah böyle devam ederim regl yakın bozmayim Allah'ımkrizler oluyor çünkü
İnşallah hep beraber ineceğiz istediğimiz kilolara
Bravo canımBen geldimm
Bir önceki kilom; 97.0
Bu haftaki kilom: 96,3
Fark; 0,7
Yüzde; %0,72
İnşallahBozmasın canım ya ya da hafif şeylerle geçiştirmeye bak küçük bir bitter çikolata kuruyemiş kuru meyve gibi inş canım hepimiz incecik olacaz
Tebrikler canımGeçen hafta 66.2
Bu hafta 65.0
Fark 1.2
1.2 /66.2*100 = %1.8164 görmek istemiştim ama artık haftaya 63 ü göreyim kim napsin 64 ü
Maşallah canım yavaş yavaş gidiyor kilolarKizlar sporumu yaptım geldim, bu arada sabah aç karnına spor yapıp 12 gibi yemek yemek çok faydalı oluyor. Hem sporu sabah yaptigimizda gün içinde olduğu gibi bahane uretemiyoruz. Tavsiye ederim.
Geçen cuma : 59.3
Bugun: 58.7
Giden : 0.6
Yüzde : 1.01
Annemler geldi sabahtan beri durmadm bide bugünün cuma olduğunu unuttum ya
Karantina olunca bize hep haftasonu bende unutuyom evde dura dura***14.Takım 669.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%) sabit
Luluuu94 ( 56.2/55.5/0.7/1.24%)
Pinarbartu ( 57.8/57/0.8/1.38%)
tgb1907 (67.8/67.6/0.2/%0.29)
magickk (61.1/61.7/+0.6/%0.98)
diyetlikadn (61.4/61.2/0.2/%0.32)
fit blone (61.9/62.5/+0.6/%0.97)
mochachocolate(58.4/58.0/-0.4/%0.68)
Caroline84 (88.8/88.1/07/%0.79)
obezzto (91.8/90.1/1.7/1.85%)
14.takim ortalaması
Çok özür dilerim kızlar bugün cuma olduğunu unuttum inanmıyorum ya günleri takibi unuttum artık
o zaman bu şekilde öyle bı konuşuyorsun ki sanki kasıtlı almıyorum ben sizi listeye devamlılık saglayani kilo vereni ekliyorum zaten ben sadece senden açıklama bekledim yoksa tabikide herkes listeye girsin kilo versin bilen bilir ben çok katı kuralları olan bı kaptan değilim ama sizin bı yarışma geçmişiniz var tabikide araştırıp bilgi edinip burda ilk uyarımı yapicam yanlış anlasildiysam da kusuruma bakmaBen gruba listeye alındım muhabbetlerinin uzamasından rahatsız oldum açıkçası. Diğer takımda kaptan kendi kilo vermedi halen az verememiş masallah ama bizi kafasına göre çıkardı zaten. O yüzden ben listeye alınma meselesine takılmıyorum. Ne zaman alırsanız alırsınız
Ben iftardan önce bildirim yapiliyo diye hatırlıyorum kuzum yani sabah listeyi paylasicaz yine oruç tutmayanlar sabahtn bildirim yapcak tutanlar iftara yakinTebrik ederim canım
Ben çok erken kalkıyorum 5:30 gibi ve eşim ise başlayacağı için kahvaltiyida erken yapıyor 7:30 8 gibi bende eşlik ediyorum yalnız kalmasın diye ama aç karnına yarım saatte olsa spor yapmak çok iyi geliyor gerçekten sabahın 6 sında usenmezsem yapıyorum tabi ... Gerçi ramazan geliyor iftardan önce çok hoplamali ziplamali yapamasamda Leslie de iş görür herhalde dimi
Bu arada ramazan da kilo bildirimi nasıl oluyor du hiç ramazan da takip etme fırsatım olmadı daha P Pinarbartu
Anladım canım bende acaba her perşembe iftardan önce tartilip cuma bildiriyormuyuz ki diye tahmin ediyordumo zaman bu şekilde öyle bı konuşuyorsun ki sanki kasıtlı almıyorum ben sizi listeye devamlılık saglayani kilo vereni ekliyorum zaten ben sadece senden açıklama bekledim yoksa tabikide herkes listeye girsin kilo versin bilen bilir ben çok katı kuralları olan bı kaptan değilim ama sizin bı yarışma geçmişiniz var tabikide araştırıp bilgi edinip burda ilk uyarımı yapicam yanlış anlasildiysam da kusuruma bakma
Ben iftardan önce bildirim yapiliyo diye hatırlıyorum kuzum yani sabah listeyi paylasicaz yine oruç tutmayanlar sabahtn bildirim yapcak tutanlar iftara yakin
Pamuşum sen acaba liste olayını yanlış anlamış olabilir misin? Sabah ilk mesajını pınar yanıtlasın diye ben cevaplamadım ama o geçen haftanın listesiydi canım ya. Bugün liste paylaşılmadan senin ismin de eklenecekti ki kaldı ki baştan beri diyorum eklense ne olur eklenmese ne olur. Vermek isteyen her türlü veriyor değil mi? O yüzden yola devam diyorum minişim. Yanlış anlamalar olur her türlü insanız sonuçta, konuşa konuşa çözeriz sıkıntı yokÇokta önemli değil yani illa da takımda olmama gerek yok ben listeye girmeden 2 kilo vermişim benim için önemli olan kilo vermek burda beni listeye alın diye yalvaracak da değilim haksız mıyım o kadar uzadı ki bu listeye alınma alinmama meselesi benim için önemli değil yani bilin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?