• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah şu sezaryen ya :KK43: sezaryen göbeği kalır falan derlerdi hiç inanmak istemezdim kalirmiki acaba ya kızlar tecrübeliler sizde söyleyin :KK43:
Canım bende sezeryanla doğurdum hiç bi şekilde sezeryan göbeğim yok diyebilrim annemden bildiğim ikinci bi göbek oluyo izin olduğu yerde ama bak daha önce yaptığımız crunchy frog hareketi varya benim karın için en çok yaptığım hareket o belkide onun etkisidir

İlk defa simitlerim bu kadar çıktı 🙄

Eklentiler

• 20200416_133914.jpg
    20200416_133914.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 35
Bnce onlar işe yaramaz ya ilk zamanlar takmamız gerekiyodu

Gecicek inşallah bu günlerde bn umutluyum kısa süre sonra normale döncez gibi geliyo

Günaydın caniiim bnm dundne yemeğim var onu yerim bn hala sabitim bugün az yemem lazım sinirim bozuluyo 2 hatadır aynı kilodayim
Ben doğumdan sonra hiç çıkarmadan taktım canım iki ay Haziran temmuz sıcağında 😏
Canım bende sezeryanla doğurdum hiç bi şekilde sezeryan göbeğim yok diyebilrim annemden bildiğim ikinci bi göbek oluyo izin olduğu yerde ama bak daha önce yaptığımız crunchy frog hareketi varya benim karın için en çok yaptığım hareket o belkide onun etkisidir
Sezaryen göbeği kalmaz inanmak istemiyorum ve inşallah gidecek yani öyle ümit ediyorum

Ben doğumdan sonra hiç çıkarmadan taktım canım iki ay Haziran temmuz sıcağında 😏

Sezaryen göbeği kalmaz inanmak istemiyorum ve inşallah gidecek yani öyle ümit ediyorum
Spor yaparsan tabii ki kalmaz. Yoksa insan kendini saldıktan sonra her türlü göbek çıkıyor :( erkeklerin kas seviyesi bizden fazla olduğu halde onlarınn bile çıkıyor

Akşam buğday nohut sabah sana + olarak döner pamuş. Nohut yemeği yediğim her günün ertesi + oldum. Akşam da yeşillik yesen daha iyi
Ya yemek pişti sayılır meyve fındık yedim öğlen yemeği yiyemedim daha artık 16:00 da yiyeyim günü bitireyim dayanırsam diyorum olmadı akşam sadece yoğurt yerim

O zmn abla diyeyim ben sana 🙊😂😂😂 isim neydi soruyorum ama hafızam zayıf söylediysen de unutmuşum dur

Yanlar portledi orda isteeeeee çok zoruma giduyo 😂

İstediğini diyebilirsin. Adım berna

Önceden daha mı zayıftın da yanları pörtlemiş görüyorsun inan anlamadım:( bence abes bir şey yok ama hedef kilon varsa tabii ki diyetine devam et

Ya yemek pişti sayılır meyve fındık yedim öğlen yemeği yiyemedim daha artık 16:00 da yiyeyim günü bitireyim dayanırsam diyorum olmadı akşam sadece yoğurt yerim
16 çok erken pamuş ama protein yiyeceksin belki de acıkmazsın. Dene kendini bakalım acıkırsan yoğurda talim o zaman

Şimdi hatırladım bir ara yatmadan yoğurt pulbiber yiyen arkadaşlar vardı. Göbek eritmeye birebir diyorlardı ama ben denemedim. Diyet tavsiyesi değildir yani :))

16 çok erken pamuş ama protein yiyeceksin belki de acıkmazsın. Dene kendini bakalım acıkırsan yoğurda talim o zaman

Şimdi hatırladım bir ara yatmadan yoğurt pulbiber yiyen arkadaşlar vardı. Göbek eritmeye birebir diyorlardı ama ben denemedim. Diyet tavsiyesi değildir yani :))
O arkadaş ben olabilirim :KK70:ben de tam olarak aklımdan onu geçirmiştim

Dikkat edersen kalmıyo canım yalan o gitmez lafı
İnşallah gider benimki biraz inatçı sadece
Spor yaparsan tabii ki kalmaz. Yoksa insan kendini saldıktan sonra her türlü göbek çıkıyor :KK43: erkeklerin kas seviyesi bizden fazla olduğu halde onlarınn bile çıkıyor
Aynen ya ben birden bire hamile gibi göbek salan erkekler gördüm Allah korusun
Görmemişim lulu ya beni etiketledin mi
Etiketlemistim canım olsun sorun değil

İstediğini diyebilirsin. Adım berna

Önceden daha mı zayıftın da yanları pörtlemiş görüyorsun inan anlamadım:KK43: bence abes bir şey yok ama hedef kilon varsa tabii ki diyetine devam et
Aslında genel itibariyle hep bu kilolardaydim bekarken de aniydim ama doğumdan sonra bı ara 54 e inmistim çok iyiydik o halimle hedefim o şekle gelmek fizik olarak bakalım artık nasip

Back