- 4 Ocak 2020
- 2.218
- 6.004
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.521
obezzto
senin yaş kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende sezeryanla doğurdum hiç bi şekilde sezeryan göbeğim yok diyebilrim annemden bildiğim ikinci bi göbek oluyo izin olduğu yerde ama bak daha önce yaptığımız crunchy frog hareketi varya benim karın için en çok yaptığım hareket o belkide onun etkisidirAh şu sezaryen ya sezaryen göbeği kalır falan derlerdi hiç inanmak istemezdim kalirmiki acaba ya kızlar tecrübeliler sizde söyleyin
Ben doğumdan sonra hiç çıkarmadan taktım canım iki ay Haziran temmuz sıcağındaBnce onlar işe yaramaz ya ilk zamanlar takmamız gerekiyodu
Gecicek inşallah bu günlerde bn umutluyum kısa süre sonra normale döncez gibi geliyo
Günaydın caniiim bnm dundne yemeğim var onu yerim bn hala sabitim bugün az yemem lazım sinirim bozuluyo 2 hatadır aynı kilodayim
Sezaryen göbeği kalmaz inanmak istemiyorum ve inşallah gidecek yani öyle ümit ediyorumCanım bende sezeryanla doğurdum hiç bi şekilde sezeryan göbeğim yok diyebilrim annemden bildiğim ikinci bi göbek oluyo izin olduğu yerde ama bak daha önce yaptığımız crunchy frog hareketi varya benim karın için en çok yaptığım hareket o belkide onun etkisidir
Dikkat edersen kalmıyo canım yalan o gitmez lafıBen doğumdan sonra hiç çıkarmadan taktım canım iki ay Haziran temmuz sıcağında
Sezaryen göbeği kalmaz inanmak istemiyorum ve inşallah gidecek yani öyle ümit ediyorum
45 yaşımdayımobezzto senin yaş kaçtı
hani nerde???simit görmemişsin senİlk defa simitlerim bu kadar çıktı
Spor yaparsan tabii ki kalmaz. Yoksa insan kendini saldıktan sonra her türlü göbek çıkıyor erkeklerin kas seviyesi bizden fazla olduğu halde onlarınn bile çıkıyorBen doğumdan sonra hiç çıkarmadan taktım canım iki ay Haziran temmuz sıcağında
Sezaryen göbeği kalmaz inanmak istemiyorum ve inşallah gidecek yani öyle ümit ediyorum
Vay vay vay benim minnoşlar da bunları görmeli nefertityy siderolites ApriL_2007Size bı kaç fotoğraf göstereyim
O zmn abla diyeyim ben sana isim neydi soruyorum ama hafızam zayıf söylediysen de unutmuşum dur45 yaşımdayım
hani nerde???simit görmemişsin sen
Ya yemek pişti sayılır meyve fındık yedim öğlen yemeği yiyemedim daha artık 16:00 da yiyeyim günü bitireyim dayanırsam diyorum olmadı akşam sadece yoğurt yerimAkşam buğday nohut sabah sana + olarak döner pamuş. Nohut yemeği yediğim her günün ertesi + oldum. Akşam da yeşillik yesen daha iyi
Görmemişim lulu ya beni etiketledin miKız 50 tane yaptım demiştim ya
O zmn abla diyeyim ben sana isim neydi soruyorum ama hafızam zayıf söylediysen de unutmuşum dur
Yanlar portledi orda isteeeeee çok zoruma giduyo
16 çok erken pamuş ama protein yiyeceksin belki de acıkmazsın. Dene kendini bakalım acıkırsan yoğurda talim o zamanYa yemek pişti sayılır meyve fındık yedim öğlen yemeği yiyemedim daha artık 16:00 da yiyeyim günü bitireyim dayanırsam diyorum olmadı akşam sadece yoğurt yerim
O arkadaş ben olabilirim ben de tam olarak aklımdan onu geçirmiştim16 çok erken pamuş ama protein yiyeceksin belki de acıkmazsın. Dene kendini bakalım acıkırsan yoğurda talim o zaman
Şimdi hatırladım bir ara yatmadan yoğurt pulbiber yiyen arkadaşlar vardı. Göbek eritmeye birebir diyorlardı ama ben denemedim. Diyet tavsiyesi değildir yani :))
İnşallah gider benimki biraz inatçı sadeceDikkat edersen kalmıyo canım yalan o gitmez lafı
Aynen ya ben birden bire hamile gibi göbek salan erkekler gördüm Allah korusunSpor yaparsan tabii ki kalmaz. Yoksa insan kendini saldıktan sonra her türlü göbek çıkıyor erkeklerin kas seviyesi bizden fazla olduğu halde onlarınn bile çıkıyor
Etiketlemistim canım olsun sorun değilGörmemişim lulu ya beni etiketledin mi
Aslında genel itibariyle hep bu kilolardaydim bekarken de aniydim ama doğumdan sonra bı ara 54 e inmistim çok iyiydik o halimle hedefim o şekle gelmek fizik olarak bakalım artık nasipİstediğini diyebilirsin. Adım berna
Önceden daha mı zayıftın da yanları pörtlemiş görüyorsun inan anlamadım bence abes bir şey yok ama hedef kilon varsa tabii ki diyetine devam et