- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #334.481
Vermez miyim zaten geçen hafta üzüldüm 66.2 çıktığım içinBu hafta listeye girme işi sende eğer kilo verirsen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermez miyim zaten geçen hafta üzüldüm 66.2 çıktığım içinBu hafta listeye girme işi sende eğer kilo verirsen
Sağol canımYuzde 27 fln yağ oranim canım ya bariz var. Bacak arkasında popoda simit Kol bel heryerde görünür şekilde var malesef
Allah bağışlasın hepinizinkini
Çuş kız bide kendinmi yapacan ilk gün yumurta kırmaya halim olursa şükredecem herhalde o kadar zor geçer ilk günlerimİftar sofralarında satafata o kadar aliskiniz ki çok az geldi ben ilk gün baklava yapmayı düşünüyorum
dime canım türk milleti olarak alışmışız tatlısında pidesine kadar sonra kilo vermeye çabalıyoz aman ramazanda dikkat diyet falan hak getire sonraİftar sofralarında satafata o kadar aliskiniz ki çok az geldi ben ilk gün baklava yapmayı düşünüyorum
Hadi insallahhhh bnde veremiyorun 2 haftadır vallaVermez miyim zaten geçen hafta üzüldüm 66.2 çıktığım için
Aa bnm de halim olmaz ama oruçluyken yemek yaomaya bayilirim aynen CNm sezeryan dimSağol canım ❤
Benimde göbek deliğinden 80 cm ve biraz simit bölgesine doğru indinmi 86 çıkıyor oradan çok rahatsızım mesela doğumdan sonra yapıştı kaldı en fazla 84 olmuştu 49 kiloda bile düşün
Çuş kız bide kendinmi yapacan ilk gün yumurta kırmaya halim olursa şükredecem herhalde o kadar zor geçer ilk günlerim
Bu arada sen sezaryen mi doğum yaptın canım
Evet eşim pide seviyo bizim bursa da ramazan da sokaklarda süt helvası satılır meşhur yani onu seviyorum bende yemek yedikten sonra çayla öyle güzel gidiyo ki Allah kolaylık versin hepimize bnm için ramazan demek en ağır yemekler demek bizim evde orucu bı ben tutardım annem arar ne istiyorsun derdi gelince yaparız diyodum 2 saat kestirip yemeğe girisiyodumdime canım türk milleti olarak alışmışız tatlısında pidesine kadar sonra kilo vermeye çabalıyoz aman ramazanda dikkat diyet falan hak getire sonra
Sade haşlanmış tavuk mu içinde bişey yok muBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir zeytin
Ara 1 elma 2 ceviz
Akşam haşlanmış tavuk salata
2 lt su
45 dk leslie
Ah sıcak pideyi bende severim tek o olsa onla bile doyadım bu yıl yiyemeyecem artık çayla helva bir güzel gider ramazanda mis gibi dime canım ne varsa annelerde var hala küçük çocuk gibi bizleri düşünüyorlar allah'ım yokluklarını göstermesinler❤Hadi insallahhhh bnde veremiyorun 2 haftadır valla
Aa bnm de halim olmaz ama oruçluyken yemek yaomaya bayilirim aynen CNm sezeryan dim
Evet eşim pide seviyo bizim bursa da ramazan da sokaklarda süt helvası satılır meşhur yani onu seviyorum bende yemek yedikten sonra çayla öyle güzel gidiyo ki Allah kolaylık versin hepimize bnm için ramazan demek en ağır yemekler demek bizim evde orucu bı ben tutardım annem arar ne istiyorsun derdi gelince yaparız diyodum 2 saat kestirip yemeğe girisiyodum
Anladım canım çocuklara rağmen çok iyi spor yapıyorsun ben bu saat oldu anca hareketi yaptım utandım şuan kendimdenAdet olunca kendimi daha zor tutuyorum hele de çikolata ya karşı ama akşam telafi ettim artık sporu daha çok yapıyorum hemde 2-4 yaşlarındaki çocuklarima rağmen
Ah şu sezaryen ya sezaryen göbeği kalır falan derlerdi hiç inanmak istemezdim kalirmiki acaba ya kızlar tecrübeliler sizde söyleyinHadi insallahhhh bnde veremiyorun 2 haftadır valla
Aa bnm de halim olmaz ama oruçluyken yemek yaomaya bayilirim aynen CNm sezeryan dim
Evet eşim pide seviyo bizim bursa da ramazan da sokaklarda süt helvası satılır meşhur yani onu seviyorum bende yemek yedikten sonra çayla öyle güzel gidiyo ki Allah kolaylık versin hepimize bnm için ramazan demek en ağır yemekler demek bizim evde orucu bı ben tutardım annem arar ne istiyorsun derdi gelince yaparız diyodum 2 saat kestirip yemeğe girisiyodum
Ama devamlılık önemli sonuçta bu şekilde listeye alamam kendileri de farkındadırlar
İlkin izin vermediler ama şimdi alıştılar spor yapmama bazen işi gücü erteleyip yapıyorum valla. Özellikle küçük uyursa hemen yapmaya çalışıyorumAnladım canım çocuklara rağmen çok iyi spor yapıyorsun ben bu saat oldu anca hareketi yaptım utandım şuan kendimden
Kız 50 tane yaptım demiştim yaNiye yapmadınız kızlar sporu beller kollar eriyecekti
amiinn insallahhhAh sıcak pideyi bende severim tek o olsa onla bile doyadım bu yıl yiyemeyecem artık çayla helva bir güzel gider ramazanda mis gibi dime canım ne varsa annelerde var hala küçük çocuk gibi bizleri düşünüyorlar allah'ım yokluklarını göstermesinler❤
ya daha hiç onkadar zayiflayamadim ben bilmiyorum şimdilik ama bı ara 54 e inmistim göbek çok azalmıştı gider bnce ya hem sen sporda yapiyosunAh şu sezaryen ya sezaryen göbeği kalır falan derlerdi hiç inanmak istemezdim kalirmiki acaba ya kızlar tecrübeliler sizde söyleyin
dur yapayım herkesler uyuyoken belimde agriyodu ona da iyi geliyo bu hareketGünün hareketi köprü hareketi karın bölgesi çalıştırıyoruz Eki Görüntüle 2620439
Kuzum yok mu yanında kimse alsınlar birini yada bı tanıdığa rica etsin amcan sana yardımcı olsunlar olmaz ki öyle tek başınagünaydın kızlar nasılsınız uzaklaşınca toparlanırım dedim ama yok olmuyor sözde hayat durdu ama benim işlerim durmadı arttı hatta patronda çıkamıyor tüm yük bana bindi . çok yoruldummmmm çokkkkk ...
Yapıyorum ama bilmiyorum ki korseye taktım bu sıra ama onuda alamıyoruzki illet şey nereden de geldi su virüsamiinn insallahhh
Evet bu seen sahurda da iftarda da dikkat edicez şu virüs belası da giderse yemekten önce yada sonra bide yürüyüş yaparız misss
ya daha hiç onkadar zayiflayamadim ben bilmiyorum şimdilik ama bı ara 54 e inmistim göbek çok azalmıştı gider bnce ya hem sen sporda yapiyosun
dur yapayım herkesler uyuyoken belimde agriyodu ona da iyi geliyo bu hareket
Kuzum yok mu yanında kimse alsınlar birini yada bı tanıdığa rica etsin amcan sana yardımcı olsunlar olmaz ki öyle tek başına